Recenzje książki "Coraz większy mrok"

Dodaj swoją recenzję

Coraz większy mrok

11.04.2020

Z książkami Hoover miałam już styczność kilka lat temu, przeczytałam w sumie tylko 3, ale już wtedy uważałam, że pisarka ma naprawdę wielki talent. I na moje szczęście sięgnęłam po „Coraz większy mrok” tej autorki, żeby przekonać się o tym ponownie. Już po kilku stronach książki byłam wniebowzięta. Naprawdę ciężko było się oderwać. Książka op... Recenzja książki Coraz większy mrok

VERITY

10.04.2020

Do twórczości Colleen Hoover chciałam się zabrać już od dawna. Tak się złożyło, że w moje ręce wpadła książka "Coraz większy mrok". Na wstępie muszę przyznać, że jestem jedną z tych osób, które narzekają, że wydawnictwo postanowiło spolszczyć tytuł zamieniając "Verity" na "Coraz większy mrok". Nie ma to znaczenia jednak, jeśli chodzi o fabułę. ... Recenzja książki Coraz większy mrok

Nasza mroczna wersja

22.12.2019

Verity Crawford - uznana autorka, zostaje sparaliżowana w wypadku samochodowym. Jej mąż zatrudnia dla niej opiekunkę oraz mniej znaną autorkę, by ta skończyła za nią serię książek. W trakcie przygotowań do stworzenia szkicu powieści Lowen znajduje niepublikowany materiał Verity. Tekst, który jest mroczny, bolesny i wygląda jakby należał do kogoś n... Recenzja książki Coraz większy mrok

@ixzca@ixzca × 2

Coraz większy mrok

18.12.2019

Książka mimo trochę nudnego początku bardzo mi się podobała. W pewnym momencie wszystko się rozkręca, i historia nabiera tempa przez co jest ciężko ją odłożyć na półkę. Pewne fragmenty przyprawiają o ciarki na ciele, ale na szczęście wszystko potem się wyjaśnia. Dla mnie jako dla młodej matki pewne opisy są okropne, i w pewnych momentach musiałam... Recenzja książki Coraz większy mrok

Ta historia to prawdziwa petarda!

7.11.2019

CORAZ WIĘKSZY MROK COLLEEN HOOVER Ta historia to prawdziwa petarda! Nie spodziewałam się, nie znam twórczości autorki. Rewelacyjny pomysł, klimat mrożący krew w żyłach, duża dawka erotyzmu w zaskakująco dobrym wydaniu i świetna historia! Połknięta za jednym zamachem późno w nocy. Skrócik. Lowen Ashleigh jest pisarką, ale niezbyt sławną. Po... Recenzja książki Coraz większy mrok

× 1

Verity

26.10.2019

Lowen dostaje niesamowitą szansę od losu – zostaje zatrudniona aby dokończyć bestsellerową serię thrillerów Verity Crawford, która na skutek tragicznego wypadku została sparaliżowana. Podczas przeglądania notatek w posiadłości Crawfordów Lowen znajduje nigdzie niepublikowaną autobiografię Verity. Coraz bardziej zanurza się w mroku otaczającym rodz... Recenzja książki Coraz większy mrok

Coraz większy mrok

27.09.2019

Normalnie nie lubię kopiowania tytułów książek jako nagłówków używanych w recenzjach. Ale w tym przypadku nie mogłam się powstrzymać. Ponieważ myślę że ten tytuł idealnie odzwierciedla zarówno charakter książki jak i tej recenzji. Książka Hoover przypomina las nocą. Im dalej w las tym bardziej oddalamy się od świateł miejskich i oświetlonych witr... Recenzja książki Coraz większy mrok

Hoover - ulubiona autorka

3.08.2019

Czy w ogóle ktoś jeszcze taki się uchował w tej naszej książkowej społeczności kto nie zna autorki Colleen Hoover? Jeśli tak, to czas naprawdę nadrobić jej twórczość, bo autorka ta pisze genialne książki ❤️ Jeszcze na żadnej z nich się nie zawiodłam! Przy okazji #gusiolecmaratonkolorów, który odbył się w weekend, chwyciłam za tę książkę bo idealn... Recenzja książki Coraz większy mrok

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl