Recenzje książki "Córka mafii. Elena"

Dodaj swoją recenzję

Coś nowego w oklepanym świecie.

10.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Znowu to sobie zrobiłam. Zamiast odpocząć od mafijnych klimatów, które niemalże wylewają mi się już rękawami to ja nadal sprawdzam i próbuję czy faktycznie wszystko – każdy motyw, każdy charakter, każda sytuacja – zostało już wykorzystane ww jakże oklepanej tematyce. I tylko ja widząc opis, nie umiem się oprzeć wrażeniu, że nawet mafia jeśli ma ut... {} Recenzja książki Córka mafii. Elena

Recenzja

3.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jako że książek mafijnych jeszcze nie mam dość, postanowiłam sobotni wieczór spędzić w towarzystwie tajemniczej Eleny i wiecie co? Wcale tego nie żałuję. Autorka zabrała nas na spotkanie z młodziutką córką wielkiego i groźnego capo dei capi nowojorskiej mafii. Od najmłodszych lat, wychowywana była bez miłości i przyjaźni, miała jedynie dobrze s... {} Recenzja książki Córka mafii. Elena

Córka Mafii

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zawsze, kiedy słyszę historie na temat poznania się w przedszkolu, kiedy spotkanie to było związane z poznaniem swojej pierwszej miłości, wzruszam się ogromnie. Jest w tym coś niesamowicie ciepłego i niezwykłego, że w wieku przedszkolnym zakochujesz się na całe życie, poznajesz osobę, która będzie trwać przy twoim boku, aż do śmierci. Elena i Gab... {} Recenzja książki Córka mafii. Elena

"Córka mafii. Elena"

10.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Strach wzbiera we mnie, a oddech zwalnia. Jego zachowanie z biegiem lat zmieniło się ze złego na jeszcze gorsze.” Elena Montenegro to córka mafijnego bossa, jest popychadłem rodziny. Matka ją ignoruje, ojciec ledwo toleruje, a siostra zazdrości wyglądu. Elena jest cichą, uroczą, serdeczną dziewczyną, lubi sport i rysunek. Jako swój cel upodoba... {} Recenzja książki Córka mafii. Elena

Córka mafii. Elena

9.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elena nie ma szczęśliwego życia. Matka jej nie akceptuje, kuzyn się nad nią znęca, a inni udają, że nic nie widzą. Jest córką mafiosa, od małego uczoną gdzie jest jej miejsce. Kiedy mają się odbyć zaręczyny siostry, nie wie, jak ten dzień zmieni jej życie. Gabriel jest capo dei capi chicagowskiej mafii. Małżeństwo z Oliwią ma być dla niego biznese... {} Recenzja książki Córka mafii. Elena

⭐RECENZJA⭐

13.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elo, elo 5, 2, 0 🖐🏻 Co tam u Was? Co czytacie? 😁 Chwalcie się tutaj i to już! Ja to czytam ile wlezie, prócz tego ogarniam pracę, studia i ogólnie życie 😁 A dziś zapraszam Was moi #mili na recenzję świetnego debiutu! 😁 ⭐RECENZJA⭐ Elenę w dzieciństwie uratował pewien chłopiec przed jej kuzynem, który się nad nią pastwił. Dziewczyna nie wiedział... {} Recenzja książki Córka mafii. Elena

Świetna

8.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie bałam się niczego, bo byłam z nim- moim wybawicielem z dziecięcych lat. Byłam z osobą, która pokazała mi,że jestem kimś więcej niż tylko posłuszną córką mafii- że jestem kobietą. " Lubicie książki mafijne z aranżowanym małżeństwem? Mając już kilka pozycji z takim motywem ,śmiało mogę powiedzieć,że to połączenie najbardziej się sprawdza dla... {} Recenzja książki Córka mafii. Elena

Córka mafii. Elena

7.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czy tym właśnie jest miłość? Wspaniałym uczuciem spełnienia oraz obawy jednocześnie?” „Może życie zawsze było usłane cierniami nie różami”. Pomimo tak dużej ilości przeczytanych romansów mafijnych, te z zaaranżowanym małżeństwem nadal są moimi ulubionymi. Zdaje sobie sprawę z tego, że są to często powtarzane schematy, jednak dla mnie nie jest t... {} Recenzja książki Córka mafii. Elena

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl