Recenzje książki "Dziedzictwo"

Dodaj swoją recenzję

Dziedzictwo

20.03.2015
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W informacjach o autorce możemy wyczytać, że C.J.Daugherty to była dziennikarka śledcza. Mimo iż nie wykonuje już tej profesji, to wciąż drzemie w niej zainteresowanie naturą przestępców i tych, którzy próbują ich powstrzymać. W serii Wybrani mamy do czynienia z ludźmi gotowymi, dosłownie, dążyć po trupach do celu. A wszystko to w imię władzy... A... {} Recenzja książki Dziedzictwo

2. C. J. Daugherty "Dziedzictwo" tom II

19.03.2015

Alyson wraca do domu na kilka dni. Jednak nie jest to jej wymarzony pobyt, dawni przyjaciele nie cieszą jej już tak jak dawniej, Allie czuję się w ich towarzystwie nieswojo. Poza tym ktoś ja śledzi, dobrze że zawsze może poprosić o pomoc Isabelle. Powrót do szkoły jest dla dziewczyny miłym uczuciem. Dziwne że tak bardzo przyzwyczaiła się do murów A... {} Recenzja książki Dziedzictwo

Dziedzictwo Wybranych

28.07.2014

Po przeczytaniu „Wybranych” przyszła kolej na drugą część cyklu. Jak już wspominałam, ta seria właściwie nie do końca do mnie trafia, a jednak ma w sobie coś, co mnie przyciąga. Coś sprawia, że chcę dalej poznawać losy Allie i jestem ciekawa, co jej się przydarzy – no i oczywiście, jak to wszystko się skończy. W tej części akcja zdecydowanie się ... {} Recenzja książki Dziedzictwo

Dziedzictwo

9.02.2014

„Wybrani” to powieść, która niesamowicie mi się podobała i zdecydowanie stała się moim książkowym odkryciem roku 2013. Z wielką niecierpliwością oczekiwałam kontynuacji, której doczekaliśmy się już we wrześniu. Oczywiście zabrałam się za nią od razu w dniu premiery, a że było mi niezmiernie żal rozstawać się z bohaterami na okres czasu, jaki przysz... {} Recenzja książki Dziedzictwo

@Angiee@Angiee {}

Dziedzictwo

26.11.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie tak dawno pisałam Wam o pierwszej części z tej sagi, a mianowicie o książce "Wybrani". Już wtedy wiedziałam, że jest to seria, która ogromnie przypadnie mi do gustu. Bo tak naprawdę wbrew pozorom nie jest to książka z literatury fantasy. Choć powiem Wam, że sama na początku myślałam, że jak mroczna szkoła, sekrety rodzinne, dziwne stowarzyszen... {} Recenzja książki Dziedzictwo

Szkoła Pełna Tajemnic

7.11.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Wybrani" to seria, która poruszyła naprawdę wiele serc, przyciągnęła uwagę niezliczonej ilości osób i zachwyciła spore grono czytelników. Sama także znalazłam się w gronie osób, które pokochały tą powieść. Dlaczego? Po co? Co jest w niej takiego wyjątkowego? To tylko część pytań, które często pojawiają się w rozmowach dotyczących książki. Na począ... {} Recenzja książki Dziedzictwo

:)

5.11.2013

„Dziedzictwo” to drugi tom sagi „Wybrani”, opowiadającej o nastolatce, Allie, która trafia do sekretnej, ekskluzywnej szkoły w Wielkiej Brytanii i znajduje się w samym centrum niepokojących wydarzeń, jakie mają tam miejsce. Pierwszy tom przyniósł trochę odpowiedzi i informacji na temat życia Allie, prawdy o jej rodzinie i o tym, jak i dlaczego jest... {} Recenzja książki Dziedzictwo

Dosko!

3.11.2013

Mniej więcej w jednym kawałku Allie powraca do Akademii Cimmeria. No właśnie. Mniej więcej. Podczas pobytu w rodzinnym mieście wspomina stare czasy. Choć może nie znowu aż takie stare, bo sprzed wakacji. Dla Allie jednak minęły od tamtego czasu całe wieki. Dawna swoboda podczas rozmów z Harrym i Markiem gdzieś się ulotniła, a i Allie nie jest już t... {} Recenzja książki Dziedzictwo

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe