Recenzje książki "Dziedzictwo Mroku"

Dodaj swoją recenzję

Łaska i boża, czyli Grace Divine

3.05.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z wielkim podekscytowaniem sięgnęłam po "Dziedzictwo mroku", dzięki urzekającej okładce i zachęcającemu opisowi. I nie rozczarowałam się. W każdym razie nie aż tak bardzo. Główną bohaterką jest nastolatka Grave Divine, tak, "łaska" i "boża", a to dlatego, że jest ona córką pastora. Dziewczyna ma urocze młodsze rodzeństwo: Charity i Jamesa oraz ide... {} Recenzja książki Dziedzictwo Mroku

,,Dziedzictwo mroku'' to świetna historia.

27.01.2013

,, - Wiedziałem, że tu jesteście. - Jude balansował na kalenicy dachu. Szedł po nim jak po równoważni, zmniejszając odległość między nami. - Nie wiem z skąd. Po prostu wiedziałem. - Jego oczy były czarne, ale lśniły w słabym świetle księżyca. - Całkiem odpowiednie miejsce, żeby to zakończyć, nie uważasz? Jakby Bóg mnie tu przyprowadził.'' ,,Dziedz... {} Recenzja książki Dziedzictwo Mroku

@Lucy05@Lucy05 {}

Inni się zachwycają ,a ja się rozczarowałam...

4.01.2013

Kupiłam tę książkę w trakcie przedświątecznych zakupów w Biedronce. Przekonała mnie jej cena ,bo tylko 14,99 . Gdyby nie to ,w życiu bym po nią nie sięgnęła. I chyba podjęłam złą decyzję. Książka opowiada o Grace Divine. Nastolatce ,której ojciec jest pastorem. Razem z rodzeństwem jest wychowywana na przykładnych obywateli bezinteresownie pomagaj... {} Recenzja książki Dziedzictwo mroku

Złudzenie

30.05.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Dziedzictwo mroku" przeczytałam jakiś czas temu, bynajmniej nie z wypiekami na twarzy. I kiedy po zaledwie kilku miesiącach z bardziej optymistycznym nastawieniem sięgnęłam raz jeszcze po ową pozycję (może to nie był mój dzień, może byłam za bardzo drażliwa...), niemal zmusiłam się by doczytać do końca. Niestety, musiałam na siłę doszukać się jaki... {} Recenzja książki Dziedzictwo Mroku

"Dziedzictwo mroku" - Bree Despain

18.05.2012

Już sam opis książki wydawał mi się intrygujący i dlatego zażyczyłam dostać ją sobie w prezencie na urodziny. :) Prezent jak najbardziej mnie zadowolił, ale po kolei. Pewnej nocy, w bardzo dziwnych okolicznościach, znika Daniel, przyjaciel i ktoś na kształt brata Grace i Jude'a. Od tamtej pory dziewczynie wydaje się, że rodzina coś przed nią ukryw... {} Recenzja książki Dziedzictwo Mroku

@Ruczek@Ruczek {}

Dziedzictwo mroku.

4.03.2012

Autorką powieści "Dziedzictwo mroku" jest Bree Despain. Kobieta na nowo odkryła dziecięcą pasję tworzenia opowieści, kiedy na studiach wzięła półroczny urlop, żeby pisać i reżyserować sztuki dla nastolatków z zaniedbanych dzielnic Filadelfii i Nowego Jorku. Obecnie mieszka w Salt Lake City w stanie Utah z mężem, dwójką małych synów i ukochanym TiVo... {} Recenzja książki Dziedzictwo Mroku

@Aly102@Aly102 {}

Córka pastora kontra paranormalna tajemnica

23.01.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na polskim rynku dostępnych jest mnóstwo paranormalnych powieści dla młodzieży. Tego typu pozycje uważam za szczególnie warte recenzowania. Recenzent przeczyta, oceni oryginalność projektu, poleci albo odradzi lekturę. Dzisiaj na warsztat wezmę więc Dziedzictwo mroku autorstwa Bree Despain. Grace Divine, córka pastora, trzy lata temu doświadczyła ... {} Recenzja książki Dziedzictwo Mroku

Dziedzictwo Mroku - Bree Despain

12.01.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Wyobraźcie sobie tylko: książka, w której jest wszystko, o czym sama marzyłam – niegrzeczny chłopak o mrocznej, pełnej cierpień przeszłości, trudny romans i tajemnica, która sprawiła, że w czasie czytania mój puls niebezpiecznie przyspieszał. Jedyne, co mogę zarzucić tej książce, to to, że zafundowała mi nieprzespaną noc. Ale czy żałuję? Ani troch... {} Recenzja książki Dziedzictwo Mroku

@Vicky@Vicky {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe