Recenzje książki "Dzika droga. Jak odnalazłam siebie"

Dodaj swoją recenzję

Daj mu się ponieść

18.05.2022

To istne szaleństwo. Prawdziwa dzikość. Pozwolić płynąć życiu. Mając w plecaku jedynie nadzieję na to, że życie jakoś mnie poskleja, dokonałam wyboru towarzyszki. „Dzika droga” Cheryl Strayed pasowała idealnie. Zabrałam ją na Kaszuby, zachwycające pejzażami, łaskoczące moje stopy poranną rześką rosą, cudownie błogie i tak dalekie od moich prob... Recenzja książki Dzika droga. Jak odnalazłam siebie

@Zaneta@Zaneta × 4

Jej dzika droga

15.05.2022

"Dzika droga" to powieść o kobiecie, która wyruszyła w samotną podróż szlakiem Pacific Crest Trail. PCT to długodystansowy pieszy szlak turystyczny liczący ponad 4 tysiące km długości, trasa poprowadzona jest przez zachodnie stany takie jak: Kalifornia, Oregon i Waszyngton. Jest ściśle powiązany z najwyższej położonymi częściami Gór Kaskadowych i ... Recenzja książki Dzika droga. Jak odnalazłam siebie

Spacer dla zdrowia

4.05.2022

Strach w znacznym stopniu rodzi się z tego, co sami sobie wmówimy. Postanowiłam więc wmówić sobie coś innego, niż zwykle opowiada się kobietom. Zadecydowałam, że jestem bezpieczna. Jestem silna. Jestem dzielna. Nic mnie nie pokona. Upieranie się przy tej wersji było trochę jak pranie mózgu ale na ogół przynosiło dobry rezultat. Za każdym razem, gd... Recenzja książki Dzika droga. Jak odnalazłam siebie

"Dzika droga. Jak odnalazłam siebie"

3.05.2022

Kto z Was odważy się wyruszyć samotnie w podróż nieznanym szlakiem, tylko z jednym plecakiem? Znajdą się tu jacyś śmiałkowie?☺️ . Dzisiaj mam dla Was wyjątkową książkę, która na pierwszy rzut oka może wyglądać na poradnik, jakich jest wiele na rynku wydawniczym. Nic z tych rzeczy moi drodzy, niech Was nie zmyli ten tytuł. Dla mnie ta książka nic n... Recenzja książki Dzika droga. Jak odnalazłam siebie

Każdy ma swoją drogę

26.04.2022

Przychodzą w naszym życiu momenty, kiedy jesteśmy tak zmęczeni, zagubieni i pozbawieni motywacji do dalszego działania, że w głowie kołacze nam się tylko jedna myśl: uciec! Zostawić za sobą kłopoty i stresy i zaszyć się w jakimś ustronnym miejscu celebrując nieśpiesznie codzienność i podziwiając świat wokół. Z dala od cywilizacji, blisko natury. K... Recenzja książki Dzika droga. Jak odnalazłam siebie

@nika.mail@nika.mail × 12

Dzika droga

20.04.2022

Pytanie o sens istnienia jest jednym z podstawowych zagadnień w życiu człowieka. Życiu, które stawia nam wymagania. Przyjmujemy odpowiedzialność za siebie i określone wartości, które pomagają w wyborach. Wielu poszukuje sensu w miłości, inni odnajdują go w doświadczaniu dobra, prawdy, inni piękna poprzez kontakt z przyrodą, a jeszcze inni w cierpi... Recenzja książki Dzika droga. Jak odnalazłam siebie

Pokonaj własne słabości

19.04.2022

W święta udało mi się skończyć cudowną książkę, jaką jest „Dzika droga. Jak odnalazłam siebie” autorstwa Cheryl Strayed. Jest to autobiograficzna powieść o wędrówce pieszym, długodystansowym szlakiem turystycznym w Stanach Zjednoczonych zwanym także PCT. Ale także o podróży w głąb siebie. Cheryl stanęła w punkcie kiedy to miała już dosyć życia... Recenzja książki Dzika droga. Jak odnalazłam siebie

Królowa PCT, czyli jaka była "Dzika droga" 🔥

11.04.2022

⛺"Był to świat, którego nigdy wcześniej nie widziałam, choć zawsze wiedziałam o jego istnieniu. Świat, w który wkroczyłam niepewnie, pogrążona w żalu i zamęcie, pełna strachu i nadziei. Świat, który - jak sądziłam - uczyni mnie zarówno kobietą, jaką wiedziałam, że mogę się stać, jak i dziewczyną, jaką kiedyś byłam. Świat, który miał pół metra szer... Recenzja książki Dzika droga. Jak odnalazłam siebie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl