Recenzje książki "Echo man"

Dodaj swoją recenzję

W mroku czai się okrutne zło ...

18.07.2022

Zdecydowanie rzadko sięgam po debiuty literackie ostatnimi czasy jeśli chodzi o thrillery i kryminały. A wiecie czemu? Bo naprawdę bardzo ciężko jest znaleźć coś dobrego w tym gatunku, coś co od samego początku nie tylko nas zaciekawi ale też sprawi, że książka na dłuższy czas utknie w naszej głowie, będziemy o niej często myśleć. Z początku co do... Recenzja książki Echo man

Echo zmarnowanego potencjału

20.06.2022

Debiut literacki Sam Holland zapowiadał się niezwykle ciekawie. W okolicy premiery Instagram zalała fala pozytywnych recenzji. Miałam duże oczekiwania i niestety ogromnie się zawiodłam. „Echo Man” to książka o seryjnym mordercy, który wzoruje się na zbrodniach słynnych przestępców. Dla osoby takiej jak ja, która zna historie wielu makabrycznyc... Recenzja książki Echo man

Dla ludzi o mocnych nerwach

6.06.2022

27 kwietnia miał premierę jeden z lepszych thrillerów jakie czytałam w życiu. Mowa tutaj oczywiście o książce Sama Hollanda "Echo Man". To nie jest lektura dla ludzi o słabych nerwach. Tym bardziej musiałam ją przeczytać! A gdyby ktoś zaczął kopiować metody najsłynniejszych morderców świata? I nie ograniczył się do jednego typu.. Na terenie Angli... Recenzja książki Echo man

Echo man

6.06.2022

Czy mówią wam coś takie nazwiska jak: John Wayne Gacy, Ed Kemper, Jeffrey Dahmer, David Berkowitz czy Peter Sutcliffe? Nie? Gwarantuję, że po lekturze "Echo man" tym bardziej nie będziecie chcieli ich znać. Ale tego co zrobili nie da się zapomnieć. To ile krzywdy wyrządzili i jakimi okazali się potworami przechodzi ludzkie pojęcie. Sam Holden cze... Recenzja książki Echo man

Niby niewidzialny, a niewyobrażalnie brutalny ...

27.05.2022

Znakomity debiut. Jak na początek, autorka postawiła sobie bardzo wysoko poprzeczkę. Ale to tylko dobrze wróży, znaczy to, że każda kolejna lektura będzie nie tylko z niecierpliwością wyczekiwana przez czytelników, ale zapewne będzie nam przysparzać mnóstwo wrażeń i emocji. Pewnej nocy zostaje podpalony dom bohaterki, Jess Ambrose. W wyniku tego ... Recenzja książki Echo man

Dopadnę Cię.

26.05.2022

Okrutne morderstwo, bestialsko potraktowane zwłoki- życie, które ktoś tak po prostu odebrał. Do takich rzeczy dochodzi niemalże codzienne- straszne, acz prawdziwe. Policja skrupulatnie bada ślady pozostałe na miejscu zdarzenia, jednak nie znajduje nic. A już niedługo potem "otrzymują" kolejne ciało... Sprawa od początku jest dziwna: składa się... Recenzja książki Echo man

Nic nie wiesz, nic nie przewidzisz

19.05.2022

Jeśli szukasz ksiązki, która cię nie tyle, że opęta, ile wręcz oplecie sznurem i zaknebluje, która cię przemagluje i nie pozwoli o sobie zapomnieć - to jest strzał w dziesiątkę. Oto perełka pośród szarości, która jest thrillerem, ale i czymś pomiędzy psychologią, a socjologią. Seryjny morderca, którego szuka policja. Wiele nieudanych prób już za... Recenzja książki Echo man

Echo zbrodni seryjnych morderców

17.05.2022

Skuszona recenzją Malwi, z którą w gatunku thrillera / kryminału mamy zazwyczaj zbieżne opinie sięgnęłam po jedno z głośniejszych wydań ostatnich dni. I Malwi, i inni czytelnicy mieli rację - jest to rewelacyjna powieść. W Anglii dochodzi do morderstw, które na pierwszy rzut oka nie mają ze sobą związku. Jednym z tajemniczych zgonów jest śmierć m... Recenzja książki Echo man

@Logana@Logana × 31
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl