Recenzje książki "Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów"

Dodaj swoją recenzję

Zmierzch świata Windsorów

17.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zmierzch świata Windsorów Od lat śledzimy dzieje rodziny Windsorów. Choć brytyjską monarchię zna niemal każdy, to większość z nas nie zdaje sobie sprawy z dramatów, jakie przez lata rozgrywały się za bramami Pałacu Buckingham. Życie królewskiej pary, Elżbiety i Filipa, było źródłem wielu, jeśli nie większości, problemów Windsorów. Skandal gonił s... {} Recenzja książki Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów

@jula7202@jula7202 {}× 1

Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów

15.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Monarchia brytyjska interesuje mnie praktycznie od zawsze. Już jako dziecko oglądałam w telewizji transmisje z uroczystości i wystąpień. Taki trochę nieosiągalny, wielki świat księżniczek z bajki. Tylko że z czasem dorosłam i zaczęłam ten świat trochę bardziej analizować i rozumieć. W tej bajce wszystko wydaje się być izulją. I nie jest to stwier... {} Recenzja książki Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów

God Save the Queen

13.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeśli którakolwiek z Was miłe panie nie wyrosła jeszcze z marzeń aby choć na jeden dzień włożyć koronę i cieszyć się życiem prawdziwej księżniczki niech sięgnie po najnowszą książkę Marka Rybarczyka "Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów". Gwarantuje że natychmiast porzucicie te fantazje i z lubością będziecie celebrować swoją... {} Recenzja książki Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów

@nika.mail@nika.mail {}× 5

Royalsi

3.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy z nas zna rodzinę królewską i pewnie nie ma osoby, która chociażby raz nie przeczytała na jej temat artykułu w internecie. Chcielibyśmy wiedzieć jak to jest żyć w najpopularniejszej rodzinie na świecie. Ta książka mniej więcej opisuje jej losy od narodzin królowej Elżbiety II. Pisząc „mniej więcej” mam na myśli to, że nikomu i nigdy nie uda ... {} Recenzja książki Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów

@knatka@knatka {}

Zmierzch świata Windsorów

19.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Brytyjska rodzina królewska nieustannie dostarcza pożywki mediom a jej losy z żywym zainteresowaniem śledzą miliony osób na całym świecie. Po głośnym, szeroko komentowanym wywiadzie udzielonym przez Harry’ego i Meghan kilka tygodni temu nastąpiło coś, co zwiastuje nieuchronny koniec pewnej epoki - najpierw śmierć a potem pogrzeb Księcia Filipa, k... {} Recenzja książki Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów

@Sylwia_K@Sylwia_K {}× 5

Zmierzch Windsorów.

15.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„ELŻBIETA, FILIP, DIANA i MEGHAN. ZMIERZCH ŚWIATA WINDSORÓW” Marek Rybarczyk Wydawnictwo MUZA “Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów” to niesamowita opowieść. Można się z niej dowiedzieć przede wszystkim o losach małżeństwa królowej Elżbiety i księcia Filipa. Przeżyli ze sobą ponad 70 lat. Niestety, w tym roku książę Filip z... {} Recenzja książki Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów

@lukrecja84@lukrecja84 {}× 1

God save the Queen!

14.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Boże, chroń naszą miłościwą królową! Niech długo żyje nasza dostojna królowa!”  Co królowa je na śniadanie? Pije kawę czy herbatę? Czy król nosi kolorowe skarpetki? Kto wyprowadza królewskie psy na spacer? Marek Rybarczyk - autor książki „Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów” - pewnie nie przypuszczał, że jej premie... {} Recenzja książki Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów

@justyna_@justyna_ {}× 2

Czy to koniec monarchii?

13.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co takiego fascynującego jest w monarchii Windsorów, że ciągle budzi zainteresowanie obserwatorów nie tylko z Wielkiej Brytanii, tudzież państw podległych Koronie Brytyjskiej, ale ludzi na całym świecie? Po obejrzeniu serialu „Crown” a teraz po lekturze „Zmierzchu świata Windsorów” stwierdzam, że to zainteresowanie Elżbietą II, ale też całą rod... {} Recenzja książki Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe