Recenzje książki "Fascynacja"

Dodaj swoją recenzję

„To nie szaleństwo, tylko miłość, która pokonała śmierć.”

12.01.2022

„To nie szaleństwo, tylko miłość, która pokonała śmierć.” Tym jednym zdaniem właściwie można by podsumować trzecią część cyklu o Blajerze. W „Fascynacji” Oskar coraz bardziej zanurza się w mroku. Brak ukochanej Luizy i niemożliwość jakiegokolwiek zastąpienia jej, powodują u niego spotęgowanie psychozy. „Blajer miał dwa oblicza. Mroczne i jeszc... Recenzja książki Fascynacja

Fascynacja

10.01.2022

Sięgając po ostatni tom serii o Oskarze Blajerze, pisarzu w godzinie popularności, wiecie jakie czyny wyprawiał z nim autor. Kiedy ginie aktorka, odtwórczyni roli według jego powieści, mężczyzna poznaje do złudzenia przypominająca jego zmarła żonę kobietę. Jednak psychika Oskara zaczyna się plątać, w momencie gdy mordercą wzorując się na bohaterz... Recenzja książki Fascynacja

Mordercza fascynacja

6.12.2021

„To nie szaleństwo, tylko miłość, która pokonała śmierć” „Fascynacja” to trzeci tom o Oskarze Blajerze, który miałam przyjemność czytać dzięki Wydawnictwu Novae Res. To była niesamowita przygoda, która na długo zostanie w mojej pamięci. Niesamowite opowieści o szaleństwie, miłości, tragizmie, morderstwach, psychozie, pomocy i przyjaźni. Oskar Bl... Recenzja książki Fascynacja

"Fascynacja"

10.11.2021

Co się stanie stanie, gdy szaleństwo przejmie kontrolę nad Twoim życiem? Oskar dzięki swoim bestsellerom stał się sławny i bogaty. Mimo to, nadal mieszka w niewielkim domku, z dala od ludzi, gdzie w podziemiu ukrywa obiekt swojej obsesji. Gdy główna bohaterka serialu nagrywanego na podstawie jego powieści zostaje w okrutny sposób zamordowana, Osk... Recenzja książki Fascynacja

Potrójna paranoja.

29.09.2021

"Fascynacja" Adriana Bednarka to trzecia, finałowa część serii o Oskarze Blajerze. Czekałam na tę część z niecierpliwością, gdyż zastanawiałam się co będzie dalej. Autor nie zawiódł mnie, książka wciągnęła mnie na dobre. Oczywiście, gdyby ktoś zaczął czytać od tej części, to z pewnością nie mógłby się połapać o co chodzi. Takie książki będące seri... Recenzja książki Fascynacja

@maciejek7@maciejek7 × 17

Bombowe zakończenie!

23.08.2021

Ach, cóż to była za powieść! Tak wiele chciałabym Wam opowiedzieć o tej powieści, a tu jednak placek, bo jeśli wyskoczę z jakimś faktem za dużo, to zwyczajnie zrobię spoiler, a przecież nie o to chodzi! Muszę przyznać, że widać jak Autor oddał serce tej książce, tej historii, która chwilami mroziła krew w żyłach. Oskar nadal mieszka na odludziu, ... Recenzja książki Fascynacja

Fascynacja

20.07.2021

Zastanawiam się jak i co napisać, bo odnoszę wrażenie, że żadne słowa nie oddadzą stanu mojego ducha, i tego jak uwielbiam tę serię. Przepadłam w niej już od pierwszych stron "Inspiracji" a zakończenie "Fascynacji" sprawia, że trudno przyjąć do wiadomości, że to ostatni tom. Na trzecią, ostatnią część historii Oskara przyszło czekać nam dziewięć ... Recenzja książki Fascynacja

chora fascynacja

14.07.2021

Niezbyt lubię książki, których tematem są choroby psychiczne. Zwykle mnie męczą, wzbudzają niepokój, nie są rozrywką. W przypadku „Fascynacji” Adriana Bednarka dochodzi jeszcze element wielu, naprawdę wielu szczegółowych opisów zabijania. To też wzmaga nastrój wszechogarniającej choroby, przytłaczającej, dusznej i mrocznej atmosfery. Jeśli auto... Recenzja książki Fascynacja

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl