Recenzje książki "Gorączka 2"

Dodaj swoją recenzję

Gorączka 2

2.05.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ona i on. Dwa różne czasy, dwa różne światy. Odnaleźli się, mimo wszystko. Przetrwali to, co było najgroźniejsze – atak wirusa. Jednak… czym on tak naprawdę jest? Jakie szkody jeszcze wyrządzi? Czy młodzi znajdą odpowiedzi na trudne pytania? Jaką misję będzie musiał odbyć Seth? Czy ma i będzie miał, do czego wracać? Czy Eva wreszcie wyzdrowieje czy... {} Recenzja książki Gorączka 2

Coś z mitologii poraz drugii

27.02.2014

W drugiej części Gorączki nasi bohaterowie postanawiają wspólnie rozwiązać zagadkę śmiercionośnego wirusa, rozpoczynają badania na próbkach krwi uczniów oraz nauczycieli. Między czasie rozwija się uczucie Ewy i Setha, więc czas spędzony wraz z nimi w internacie skupia się na rozchwianym stanie zdrowia dziewczyny, próbach zespołowych. Ewa częściej z... {} Recenzja książki Gorączka 2

@Aga25@Aga25 {}

Kontynuacja losów Evy i Setha...

6.02.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zacznę od tego, że pierwsza część tej serii naprawdę bardzo mi się spodobała i wzbudziła na tyle moją sympatię do jej bohaterów, że nie zawahałam się dać jej maksymalnej oceny. Mimo, że pod niektórymi względami mogłabym uznać, że druga część jest lepsza to otrzymała ode mnie o wiele mniejszą ocenę. Oczekiwałam od tej serii naprawdę wiele i straszni... {} Recenzja książki Gorączka 2

W poszukiwaniu odpowiedzi?

4.02.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nigdy nie wierzył w istnienie świat bez aren.”* Wreszcie czujesz, że otoczenie, w którym przebywasz jest tym właściwym. Masz przyjaciół, możesz robić to co lubisz i nie czujesz, że jesteś tą gorszą. Poszczęściło ci się tak bardzo, że masz nawet chłopaka, który świata poza tobą nie widzi. Jednak jak wiesz, szczęście nie może trwać wiecznie i właśn... {} Recenzja książki Gorączka 2

Ciekawszy rozwój wypadków :)

4.02.2014

Pierwsza część serii wywołała u czytelników różne emocje. Począwszy od pozytywnego przyjęcia tej pozycji, aż do negatywnych opinii. Sama nie do końca byłam pewna co sądzić o książce, ale mimo to byłam ciekawa, jak potoczą się dalsze losy bohaterów. Teraz spoglądając na przeczytaną już lekturę, pierwsze zdanie jakie przychodzi mi namyśl, to to, że k... {} Recenzja książki Gorączka 2

Gorączka 2

17.01.2014

Ewa i Seth przetrwali atak wirusa, jednak nie obyło się to bez żadnych negatywnych skutków, szczególnie w ciele Ewy. Starają się wspólnymi siłami zrozumieć strukturę wirusa i znaleźć jakiekolwiek możliwe rozwiązanie, które sprawiłoby, że nie byłby on aż tak śmiercionośny. Jednak stan Ewy cały czas się pogarsza. Dziewczyna jest na tyle słaba, że led... {} Recenzja książki Gorączka 2

@Elaine@Elaine {}

Gorączka 2

7.01.2014

Ponad rok temu w listopadzie miałam przyjemność zapoznać się z 1 tomem serii autorstwa Dee Shulman pt. ,,Gorączka 1”. Jak możecie przeczytać książka mi się spodobała i z wielką niecierpliwością wyczekiwałam kontynuacji, na którą, jak się okazało trochę musiałam poczekać, ponieważ premiera 2 tomu miała miejsce w grudniu ubiegłego roku. Nie śpiesząc ... {} Recenzja książki Gorączka 2

W poszukiwaniu źródeł wirusa.

6.01.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W ostatnim czasie zauważyłam coraz większe zainteresowanie ze strony nie tylko czytelników, ale również pisarzy tematyką podróży w czasoprzestrzeni. Kilka lat temu miałam okazję czytać powieść Audrey Niffenegger pt "Żona podróżnika w czasie" (choć być może niektórzy z Was znają ją pt "Zaklęci w czasie"). Książka bardzo mi się podobała i wiedziałam ... {} Recenzja książki Gorączka 2

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl