Recenzje książki "Harry Potter i Czara Ognia. Wydanie ilustrowane"

Dodaj swoją recenzję

Turniej Trójmagiczny...

3.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj przychodzę do Was z recenzją czwartego tomu przygód o sławnym czarodzieju, napisanego przez J. K. Rowling, czyli "Harry Potter i Czara Ognia". Tym razem nasz główny bohater tuż przed zakończeniem wakacji wybiera się z najlepszą przyjaciółką, przyjacielem i jego rodziną na Mistrzostwa Świata w Quidditchu. Wszystko wydaje się wręcz idealne, ... {} Recenzja książki Harry Potter i Czara Ognia

Czara Ognia

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Harry Potter i Czara Ognia" autorstwa J. K. Rowling to czwarta część serii o niezwykłym chłopcu z blizną w kształcie błyskawicy. W wakacje przed rozpoczęciem czwartego roku nauki w Szkole Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie, Harry'emu udaje się namówić (a raczej zastraszyć, wspominając o tym, że jego ojciec chrzestny jest zbiegłym więźniem i ch... {} Recenzja książki Harry Potter i Czara Ognia

@yulka.@yulka. {}× 1

Ulubiona , nie ulubiona

25.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Harry Potter , był ze mną przez całe dzieciństwo. Nie ukrywam ze pierwszą książka jaką przeczytałem z tej serii była to Insygnia Śmierci . I tylko dlatego że nie było jeszcze jej w wersji filmowej , a byłem ciekawy jak to się kończy . :) W dzieciństwie uwielbiałem te filmy ( nie ukrywam że nadal tak jest:D). I to skłoniło mnie do przeczytania cał... {} Recenzja książki Harry Potter i Czara Ognia

Przypadkowa walka o zwycięstwo

11.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Większość swojego czytelniczego życia spędzam nad gonieniem książek, których jeszcze nie przeczytałam, które są cenione, popularne, znane lub nagradzane, które teoretycznie przeczytali wszyscy a ja nie. Liczę je i ustawiam na półkach, by zapomnieć o nich na rzecz nowej historii, która za chwilę zostanie ponownie przeze mnie zapomniana, bo pojawiła... {} Recenzja książki Harry Potter i Czara Ognia

@Elfik_Book@Elfik_Book {}× 1

Harry Potter i Czara Ognia

16.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To już czwarte spotkanie z Harrym, który podczas wakacji odwiedza Wesleyów i razem wybierają się na mistrzostwa świata w quidiczu. Lecz w nocy po meczu na niebie ukazuje się znak Tego, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać. Ale pozwolę przenieść się do Hogwartu. W tym roku szkolnym odbędzie się Turniej Trójmaiczny. Z tej okazji do szkoły przybędą u... {} Recenzja książki Harry Potter i Czara Ognia

Być prawym do końca

26.08.2018
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie wiem, czy też macie swoje ulubione części serii, ale ja w każdej książkowej sadze mam swojego „faworyta”. Mimo że uwielbiam całą serię o Harrym Potterze, to „Czara Ognia” najbardziej skradła moje serce. To część, w której Harry musi się zmierzyć nie tylko z własnymi lękami, ale też faktycznym zagrożeniem ze strony sił ciemności. Wśród fanów pan... {} Recenzja książki Harry Potter i Czara Ognia

Harry Potter i Czara Ognia

16.04.2016

Recenzja na: @Link Tuż przed rozpoczęciem czwartego roku szkolnego w Hogwarcie, wybierasz się do swojego najlepszego przyjaciela, aby razem z nim, jego rodziną i waszą przyjaciółką wziąć udział w Mistrzostwach Świata w Quidditchu. Wszystko idzie zgodnie z planem, dopóki po rozegranym meczu nie wybucha ogromna panika, związana z wystrzeleniem w nie... {} Recenzja książki Harry Potter i Czara Ognia

Harry Potter i Czara Ognia

24.09.2013

Autor: J.K. Rowling Tytuł: Harry Potter i Czara Ognia Tytuł oryginalny: Harry Potter and the Goblet of Fire Wydawnictwo: Media Rodzina Liczba stron: 766 J.K. Rowling to autorka powieści młodzieżowych. Jej seria o Harrym Potterze okazała się być strzałem w dziesiątkę i do tej pory zaczytują się w niej tłumy młodych wielbicieli czarodzieja. Czwarta ... {} Recenzja książki Harry Potter i Czara Ognia

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl