Recenzje książki "Harry Potter i Komnata Tajemnic. Wydanie ilustrowane"

Dodaj swoją recenzję

Dwadzieścia lat magii jak jeden dzień!

9.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dwadzieścia lat minęło jak jeden dzień. Dwie dekady temu w Polsce po raz pierwszy drukiem ukazały się książki J.K. Rowling o przygodach młodego czarodzieja z blizną na czole. Miałem wtedy zaledwie dwa lata, natomiast dziś mogę Wam zaprezentować najnowsze wydanie tych powieści. Cóż mogę rzec, nowe, jubileuszowe wydanie od Media Rodzina jest genialn... {} Recenzja książki Harry Potter i komnata tajemnic. Slytherin

Komnata Tajemnic

16.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Harry Potter i Komnata Tajemnic" autorstwa J. K. Rowling to druga z siedmiu części o młodym czarodzieju. Harry Potter rozpoczyna swój drugi rok nauki w Szkole Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie. Nowy rok oznacza również nowe przygody oraz kłopoty, których w najbliższym czasie ma doznać cała szkoła. Zaczynają mieć miejsce dziwne wypadki. Po cza... {} Recenzja książki Harry Potter i Komnata Tajemnic

@yulka.@yulka. {}× 2

Komnata tajemnic

22.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka ta należy do kanonu mojego dzieciństwa i postanowiłam, że muszę ją zrecenzować :) . Harrego Pottera nie trzeba nikomu przedstawiać. To postać, która zachwyca całe pokolenia. Drugi tom przygód z pewnością wzbudza zaciekawienie czytelnika i wciąga w magiczny świat magii i czarodziejstwa, który tworzy formę oderwania się od rzeczywistości. Od... {} Recenzja książki Harry Potter i komnata tajemnic

@DieLeseratte@DieLeseratte {}× 1

Magia !

21.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Harry Potter i Komnata Tajemnic" jest to drugi tom opowiadający o przygodach młodego czarownika Harrego Pottera, a więc również jest to moje drugie spotkanie z głównym bohaterem. Szczerze żałuję, że zdecydowałam się tak późno sięgnąć po ten cykl. Jakoś nigdy nie chciałam go przeczytać. Zdarzało mi się myśleć, że nie jest w moi stylu, że pewnie ... {} Recenzja książki Harry Potter i Komnata Tajemnic (czarna edycja)

Harry Potter i Komnata Tajemnic

9.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Drugie spotkanie z Harrym, który spędza nudne wakacje u Dursleyów. Nie dostaje żadnych listów od przyjaciół i nie może doczekać się powrotu do szkoły. U wujostwa w pokoju Pottera zjawia się nieoczekiwany gość. Zgredek stara się ostrzec młodego czarodzieja przed powrotem do Hogwardu. Lecz Harry szkołę traktuje jak dom i mimo starań skrzata ma zami... {} Recenzja książki Harry Potter i Komnata Tajemnic (czarna edycja)

Tajemnica Zamku Hogwart

14.07.2018
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ten rok w Hogwarcie nie zaczął się pomyślnie dla Harry'ego i Rona. Poprzez dziwny zbieg okoliczności, nie mogą przedostać się przez peron 9 i ¾, aby przenieść się na magiczną stronę stacji kolejowej, z której wyrusza czerwona lokomotywa, wioząca uczniów do zamku Hogwart. Wspólnie decydują się więc na podróż latającym samochodem pana Weasleya. Niest... {} Recenzja książki Harry Potter i komnata tajemnic

Komnata ponownie została otwarta...

16.09.2013

Wybrałam sobie bardzo trudne zadanie, a mianowicie zrecenzowanie wszystkich siedmiu tomów o Harrym Potterze. Czytam teraz serię drugi raz, więc jest akurat okazja, tylko nie przewidziałam takiego malutkiego problemiku, otóż już na „Komnacie Tajemnic” się zacięłam, nie wiem co tu jeszcze napisać, a jest to dopiero drugi tom! „To nasze wybory ukazu... {} Recenzja książki Harry Potter i komnata tajemnic

W Komnacie Tajemnic

9.09.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Harry'ego Pottera nikomu nie trzeba przedstawiać. Wiele osób go uwielbia, czy to z książek, czy z filmów. Nawet jeżeli te dwie formy nie są komuś znane i tak o nim słyszeli. To chyba jeden z najbardziej znanych bohaterów w kulturze. Sama od zawsze uwielbiam filmy o nim, jednak z książkami spotkałam się dopiero w te wakacje. Pierwsza część przypadła... {} Recenzja książki Harry Potter i komnata tajemnic

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe