Recenzje książki "Idziesz do więzienia. Kobiety bez litości"

Dodaj swoją recenzję

Idziesz do więzienia i Kobiety bez litości...

18.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Idziesz do więzienia i Kobiety bez litości" to najnowsza propozycja od szwedzkiej autorki powieści kryminalnych, Camilli Läckberg. Liv, Martina, Anton i Max to czwórka bogatych nastolatków, która skrywa swoje mroczne sekrety. Dzieciaki spędzają wspólną noc sylwestrową, podczas której nie szczędzą sobie alkoholu, co przekłada się na szczere wyzna... {} Recenzja książki Idziesz do więzienia. Kobiety bez litości

Recenzja książki "Idziesz do więzienia & Kobiety bez litości"

12.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Cześć Moliki. Co powiecie na recenzje książki Camilli Lackberg „Idziesz do więzienia & Kobiety bez litości"? Właśnie z jej opinią dzisiaj do Was przychodzę. Dziękuję wydawnictwu Czarna Owca za możliwość przeczytania i zrecenzowania tych opowiadań. „Idziesz do więzienia” i „Kobiety bez litości” to opowiadania słynnej szwedzkiej królowej kr... {} Recenzja książki Idziesz do więzienia. Kobiety bez litości

Zbrodnia doskonała?

7.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Najgroźniejszy jest ten, który nie ma już nic do stracenia” Znacie twórczość Camilli Läckberg? Ja poznałam bodajże w tamtym roku. Zaczęłam czytać serię o Fjällbace i totalnie w niej przepadłam. Jestem zakochana w każdym nowo czytanym tomie (nie przeczytałam jeszcze wszystkich), więc kiedy zobaczyłam książkę „Idziesz do więzienia i Kobiety bez li... {} Recenzja książki Idziesz do więzienia. Kobiety bez litości

Opowiadania

11.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Idziesz do więzienia” oraz „Kobiety bez litości” to dwa niezależne od siebie opowiadania, które wyszły spod pióra Camilli Läckberg. „Idziesz do więzienia” Czwórka nastolatków urządza wspólny wieczór sylwestrowy w domu jednego z nich. Alkohol leje się strumieniami, wszelkie hamulce puszczają. Nad planszą do gry w Monopoly wychodzą na jaw głęboko... {} Recenzja książki Idziesz do więzienia. Kobiety bez litości

@linaewe85@linaewe85 {}× 2

Niesamowite opowiadania

7.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„IDZIESZ DO WIĘZIENIA & KOBIETY BEZ LITOŚCI” Camilla Läckberg Wydawnictwo Czarna Owca Najnowsze dzieło Camlli Läckberg to zbiór dwóch kryminalnych opowieści. Autorka stworzyła niezapomniane historie. Pierwsza z nich „Idziesz do więzienia” opowiada o czwórce przyjaciół, którzy spotkali się na imprezie sylwestrowej u jednego z nich. Grają w monopo... {} Recenzja książki Idziesz do więzienia. Kobiety bez litości

Bez litości

30.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tutaj nie ma miejsca na sentymenty. Jest bezlitosna śmierć. Camilla Läckberg to jedna z najsłynniejszych szwedzkich pisarek. Znana głównie z thrillerów psychologicznych i serii książek dla dzieci. Jej książki przetłumaczono na 43 języki, a na całym świecie sprzedało się 29 milionów egzemplarzy jej książek. Wydawnictwo Czarna Owca na schyłek la... {} Recenzja książki Idziesz do więzienia. Kobiety bez litości

@Zaneta@Zaneta {}× 1

To już nie to samo

24.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wiele lat temu, kiedy pierwszy raz sięgnęłam po sagę o Fjallbace autorstwa Camilli Lackberg przepadłam bezpowrotnie. Uwielbiałam jej pióro, umiejętność przekazywania emocji w prostych słowach. Mam wrażenie, że to, co w niej uwielbiałam, przeminęło i to obawiam się, że bezpowrotnie. Bardzo cieszyłam się kiedy okazało się, że będę miała możliwość p... {} Recenzja książki Idziesz do więzienia. Kobiety bez litości

@werka751@werka751 {}× 3

Opowiadania

23.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dla własnego dobra warto wybaczać innym. Tyle, że wtedy akceptujemy wyrządzoną krzywdę i nie przywracamy równowagi w swoim życiu. Krzywda krzywdzie nierówna. Jeżeli kolejny raz sprawia nam ból i wiemy, że to się powtórzy, wtedy rewanż może okazać się wybawieniem. Zemsta. Wielu wierzy, że przynosi ukojenie, pozwala zapomnieć i przywrócić poczucie ... {} Recenzja książki Idziesz do więzienia. Kobiety bez litości

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl