Recenzje książki "Iskra bogów. Nie kochaj mnie"

Dodaj swoją recenzję

Nie kochaj mnie

2.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nie kochaj mnie. Iskra bogów” autorstwa Marah Woolf opowiada o nastoletniej Jess, która wraz z przyjaciółmi wybiera się na wakacyjny obóz. Na miejscu poznaje innych obozowiczów (o tym zwykłych jak i niecodziennych imionach jak Atena czy Apollo) i Caydena, chłopaka, który flirtuje z każdą dziewczyną z obozu. Cayden jest tak naprawdę Prometeuszem,... {} Recenzja książki Iskra bogów. Nie kochaj mnie

Dwa światy w jednym.

25.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jess na obozie górskim, na który dociera z opóźnieniem ze swoją przyjaciółką Robyn, poznaje przystojnego Caydena. Od pierwszego spotkania ma wrażenie, że już go wcześniej gdzieś widziała i te myśli ciągle zaprzątają jej głowę. Oczywiście Jess ulega jego urokowi, nie mając pojęcia, że jest to tytan Prometeusz, który co sto lat wraca na Ziemię, aby ... {} Recenzja książki Iskra bogów. Nie kochaj mnie

Letni obóz w towarzystwie greckich bóstw

22.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Naczytałam się już tak wielu recenzji „Iskry bogów”, że mniej więcej wiedziałam, czego mogę się po niej spodziewać. Zgadzam się ze wszystkimi, którzy wspominali, że jest to książka „lekka i przyjemna”, która ma kilka wad - jednak są to takie wady, na które można przymknąć oko. Można, a nawet trzeba. Bo „Nie kochaj mnie” nie ma spowodować, że szczę... {} Recenzja książki Iskra bogów. Nie kochaj mnie

Uzależniające "guilty pleasure"

6.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niektóre książki zachwycają nas fabułą, rozbudowanym uniwersum lub wybitną kreacją bohaterów, a inne… po prostu przyjemnie się czyta. I tak właśnie jest w tym przypadku. Nikt nie marzy o wakacjach, tak jak Jess. Nie może się doczekać żeby wreszcie odciąć się od problemów, uciec przez matką alkoholiczką i odpowiedzialności od opieki nad młodszą si... {} Recenzja książki Iskra bogów. Nie kochaj mnie

Gdy bogowie bawią się ludzkimi uczuciami

17.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Romans z elementami mitologii greckiej brzmi bardzo zachęcająco. I właśnie to sprawiło, że zaciekawiła mnie historia Jess i Caydena, którą poznamy w serii „Iskra Bogów”. Siedemnastoletnia Jessica razem ze swoją przyjaciółką Robyn, jadą na obóz. Są to ich ostatnie wspólne wakacje. Za chwilę każda z dziewczyn pójdzie w swoją stronę wybierając o... {} Recenzja książki Iskra bogów. Nie kochaj mnie

Boskie rozgrywki

6.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nastoletnia Jess wraz ze znajomymi wyjeżdża na górski obóz, by wreszcie odpocząć od rodzinnych problemów. Już pierwszego dnia poznaje tajemniczego Caydena. Jess mogłaby przysiąc, że gdzieś już go wcześniej widziała. Chcąc rozwikłać tą zagadkę, mimowolnie staje się świadkiem wydarzeń, których nie sposób racjonalnie wyjaśnić. Bowiem okazuje się, że ... {} Recenzja książki Iskra bogów. Nie kochaj mnie

Miłosna intryga

{} WYBÓR REDAKCJI
13.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Jaki on piękny! Greccy bogowie byliby o niego zazdrośni, gdyby rzeczywiście istnieli". A co jeżeli istnieją? W dodatku są tuż obok. Jess to nastolatka z problemami, od których pragnie uciec. Okazją do tego jest obóz letni, na który jedzie razem z przyjaciółką. Pragnie się zrelaksować, odpocząć od trudów codziennego życia i jednocześnie przygotow... {} Recenzja książki Iskra bogów. Nie kochaj mnie

Tytani znowu coś kombinują

{} WYBÓR REDAKCJI
18.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jess marzy tylko o tym by nareszcie odpocząć. Ma trudną sytuację w domu i te wakacje nareszcie mają być dla niej okazją, by się zrelaksować. Jednak już sama podróż pokaże jej, że odpoczynku w tym miejscu nie zazna. Wraz z przyjaciółką poznają innych obozowiczów, a pewna trójka mocno zawróci im w głowie. Kim są te osoby? Jakie zadanie do spełnienia... {} Recenzja książki Iskra bogów. Nie kochaj mnie

@paulina0944@paulina0944 {}× 5
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl