Recenzje książki "Ja tu jestem szefem"

Dodaj swoją recenzję

Szef

27.04.2022

Diana prowadziła imprezowy styl życia. Nie mogła narzekać na brak pieniędzy. Kiedy portale plotkarskie zaczynają się rozpisywać o jej wybrykach, babcia Diany postanawia ukrócić zabawy wnuczki i zatrudnia ją do pracy w swojej firmie. Diana w przyszłości ma zarządzać firmą Aldony, dlatego kobieta chce przygotować ją do przejęcia sterów. W ten sposób... Recenzja książki Ja tu jestem szefem

Świetna i lekka historia

24.03.2022

Jest to moje pierwsze zetknięcie się z twórczością autorki i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem. Styl pani Ady jest bardzo przystępny oraz lekki, dzięki temu czytałam tę powieść w ekspresowym tempie i z przyjemnością. Już po kilku stronicach wciągnęłam się i wręcz pochłaniałam tą opowieść. Treść historii opowiada o Dianie, która jes... Recenzja książki Ja tu jestem szefem

@Izzi.79@Izzi.79 × 3

Romans biurowy na najwyższym poziomie

29.01.2022

Ada Tulińska to polska autorka powieści z gatunku literatury obyczajowej i romansów, ale też fantasy i science fiction. „Ja tu jestem szefem” nie jest oczywiście jej debiutem, jest jednak pierwszym romansem biurowym autorki, który mam okazję czytać. Tak naprawdę poznałam jedynie świąteczną odsłonę twórczości autorki, pod postacią książki „Spełnion... Recenzja książki Ja tu jestem szefem

Kiedy granica między interesami i życiem prywatnym zaczyna się zacierać, można wiele zyskać l...

20.01.2022

Skończyłam wczoraj czytać tę książkę i mam ochotę przeczytać ją jeszcze raz. Niesamowicie podobała mi się historia Diany i Nataniela. Fantastycznie napisany romans biurowy z wątkiem hate-love, którego akcja rozgrywa się głównie w Warszawie i w Łodzi. Diana Liszewska to szalona młoda studentka, która beztrosko spędza czas na imprezowaniu i oddawan... Recenzja książki Ja tu jestem szefem

Ja tu jestem szefem - Ada Tulińska

19.01.2022

🎀RECENZJA PRZEDPREMIEROWA🎀 Dziękuję @Link za egzemplarz do recenzji 🥰 "Serce waliło mi jak szalone, kiedy poczułam jego język na wargach. Jego dłonie zaczęły błądzić po moim ciele, próbując przez materiał jak najwięcej poczuć. Kilka chwil później uniósł mnie do góry, podtrzymując za pupę. Splotłam dłonie na jego karku, przyciągając go z całej si... Recenzja książki Ja tu jestem szefem

biurowy romans

15.01.2022

'Ja tu jestem szefem’ to romans biurowy połączony z motywem hate-love, po przeczytaniu którego nie byłam pewna czy książka mi się podobała, czy nie. Jest to dla mnie pewna nowość oraz zaskoczenie, gdyż zazwyczaj w już w trakcie czytania wiedziałam co myślę o książce, a tu pewna niepewność do końca. Dzięki lekkiemu stylowi pisania autorki oraz mał... Recenzja książki Ja tu jestem szefem

Romans biurowy

11.01.2022

Ja tu jestem szefem - Ada Tulińska Życie Diany z dnia na dzień zmienia się. Jej babcia, właścicielka świetniej firmy produkującej Cydr, zamierza przejść na emeryturę, tym samym chce, by jej wnuczka przejęła stery w firmie i wreszcie dojrzała do życia. Dziewczyny pasją jest taniec. Pole Dance to jej pasją, a nie siedzenie w korpo. Jednak warunek j... Recenzja książki Ja tu jestem szefem

Ja tu jestem Szefem

9.01.2022

Diana to dziewczyna, która o nic w życiu nie musi się martwić, bo utrzymuje ją bogata babcia. Wolny czas spędza głównie na imprezowaniu i zajęciach z tańca, który jest jej pasją i który uwielbia. Pewnego dnia wszystko jednak się zmienia. Po jednym z imprezowych wybryków, babcia stawia dziewczynie ultimatum. Albo Diana się uspokoi i zacznie pracow... Recenzja książki Ja tu jestem szefem

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl