Recenzje książki "Jedyne takie miejsce"

Dodaj swoją recenzję

Czy przeszłość pozwoli na szczerą miłość?

21.02.2022

Słyszałam o tej książce już kilka lat jednak dopiero teraz postanowiłam po nią sięgnąć.. żałuję że tak długo czekałam! "Jedyne takie miejsce" to opowiadanie poruszające, emocjonalne ale także bardzo przyjemne w odbiorze. Główna bohaterka Lena została matką w wieku 16-nastu lat, nie chciała nikomu wyjawiać prawdy o ojcu syna. Mieszkała wraz z babci... Recenzja książki Jedyne takie miejsce

Jedyne takie miejsce... jest bliżej niż myślisz

27.01.2022

Życie Leny nigdy nie było usłane różami. Mając zaledwie kilka lat, najpierw straciła matkę, później ojciec ją porzucił i tak trafiła do babci, do Lasów Groszkowickich. W szkole również nie było jej lekko. Nie miała przyjaciół, doskwierała jej samotność, była gnębiona i wyśmiewana przez rówieśników. W wieku szesnastu lat została samotną matką i pos... Recenzja książki Jedyne takie miejsce

Tych bohaterów nie sposób nie pokochać

18.01.2022

”Jedyne takie miejsce “ Nie wiem jak Wy ale ja bardzo polubiłam książki tej autorki . Tworzy takich normalnych , życiowych bohaterów , zwykłych ludzi jakich znamy na co dzień. A mimo to w jej dziełach nie brakuje emocji i łatwo przywiązać się do nie jednej z postaci w nich występujących. To pierwszy tom serii ale drugi i trzeci już za mną,... Recenzja książki Jedyne takie miejsce

Poruszy Wasze serca! ♥️

12.10.2020

„Jeżeli z godnością przyjmujesz ciosy, rozumiejąc prawa, którymi rządzi się świat, zawsze będziesz o krok przed tymi, którzy cierpią z tego powodu” ~ Klaudia Bianek Powieść ta opowiada o losach zamkniętej w sobie dziewczyny oraz chłopaku, który miał wszystko, czego tylko dusza zapragnie. W dzieciństwie byli oni przyjaciółmi. I, mimo iż spotyka... Recenzja książki Jedyne takie miejsce

Jedyne takie miejsce

13.08.2020

Lena to bardzo skromna, nieśmiała dziewczyna ze wsi. J ako 16-sto latka zostaje matką. Syna pokochała z całych sił pomimo tego, że ojciec dziecka wyrzekł się ich. Uwielbiam książki z wątkiem starszych dobrych osób i właśnie w tej książce możemy poznać babcie Teresę i dziadzia Tadka ,którzy pomagają Lenie z całych sił. Każdy z nas pewnie pamięta k... Recenzja książki Jedyne takie miejsce

Jedyne takie miejsce

18.06.2020

Cóż mogę powiedzieć o tej pozycji? Ta niepozorna książka pod koniec sprawiła, że rozpłakałam się jak małe dziecko... Nie sądziłam, że mnie tak wzruszy i wywoła tak niespodziewany szloch. Od pierwszych stron bardzo się wciągnęłam, polubiłam ten wiejski klimat i domek w lesie. Sama mieszkam na wsi, dlatego nie było mi trudno wyobrazić sobie tą scene... Recenzja książki Jedyne takie miejsce

Recenzja

18.06.2020

Lena- została samotna matka w wieku szesnastu lat i postanowiła nigdy nie wyjawiac prawdy o tym, kim jest biologiczny ojciec jej synka Marcela. Zamknięta w sobie, odizolowana od rówieśników, poraniona przez wydarzenia z przeszłości, każdego dnia uczy się być lepsza nie tylko dla siebie, ale przede wszystkim dla swojego dziecka. Alan- od urodzenia ... Recenzja książki Jedyne takie miejsce

Jedyne takie miejsce,jedyna taka miłość

8.05.2020

Nurt Young Adult jest stosunkowo młodym gatunkiem literackim na rynku wydawniczym. Skierowana do tak zwanych "młodych dorosłych" opisuje ich problemy i życiowe rozterki. "Jedyne Takie Miejsce" Klaudii Bianek było od dawna na mojej liście czytelniczej. Dumnie ogłaszana "Najlepszą Powieścią Roku", ulubienica Bookstagrama- musiała wpaść w moje małe ł... Recenzja książki Jedyne takie miejsce

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl