Jeżeli lubicie kuchnie włoską, czytanie o gotowaniu i na dodatek gotowanie to ta lektura jest dla Was jak najbardziej odpowiednia. Jest to bardzo ciekawe połączenie powieści o życiu pewnej sympatycznej kobiety oraz 23 przepisów, które znajdziecie na kartkach tej książki, powplatanych między kolejne rozdziały :) Angelina ma ukochanego męża, dom, d... Recenzja książki Kawalerowie Angeliny. Opowieść o włoskiej kuchni
Dotychczasowe życie Angeliny było zupełnie zwyczajne. Miała kochającego męża, dobrą pracę, a w wolnym czasie gotowała i wymyślała nowe przepisy. W bardzo krótkim czasie traci to wszystko, mąż umiera w środku nocy, a firma w której pracowała zamyka swoją działalność. Zostaje jej tylko miłość do gotowania, podczas którego może pozbierać myśli, zrelak... Recenzja książki Kawalerowie Angeliny. Opowieść o włoskiej kuchni
Zachęcona wieloma pozytywnymi recenzjami napotkanymi na blogach oraz czytelniczych portalach, postanowiłam sięgnąć po książkę autorstwa Briana O'Reilly - "Kawalerowie Angeliny". Zainteresował mnie zarówno sam opis znajdujący się na okładce, jak i obietnica, że podczas lektury poczujemy aromaty włoskiej kuchni oraz sami będziemy mogli zasmakować w s... Recenzja książki Kawalerowie Angeliny. Opowieść o włoskiej kuchni
"Kawalerowie Angeliny" pobudzają apetyt na smakowite dania i emocjonujące wydarzenia z życia głównej bohaterki. To także bardzo ciekawy mariaż książki kucharskiej i powieści obyczajowej. Brian O'Reilly z wyjątkową łatwością przenosi nas do pewnej włoskiej społeczności w południowej Filadelfii. Dzięki niemu poznajemy subtelną, wrażliwą i anielsko ... Recenzja książki Kawalerowie Angeliny. Opowieść o włoskiej kuchni
Jak ugotować szczęście? Wydaje się, że jest to całkowicie niemożliwe. Ale stare powiedzenie mówi przez żołądek do serca, a stamtąd niedaleka droga do osiągnięcia celu. Miłosne afrodyzjaki, smaczne jedzenie, szczypta wiary i kilogramy nadziei – to wszystko można odnaleźć w książce „Kawalerowie Angeliny”. Angelina jest szczęśliwą żoną, całkowicie i ... Recenzja książki Kawalerowie Angeliny. Opowieść o włoskiej kuchni