Recenzje książki "Klątwa Tygrysa"

Dodaj swoją recenzję

Indyjski książę zamieniony w tygrysa i amerykańska dziewczyna, która pomoże mu złamać klątwę....

19.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć i czołem! Dziś recenzja z mojego ostatniego rereadu jednej z serii, która podbiła moje serce już dobre kilka lat temu, światowy bestseller Colleen Houck. "Magnetyczne oczy tygrysa. Pradawna klątwa, którą zdjąć może tylko ona. Namiętność silniejsza niż strach. Razem muszą stawić czoła mrocznym siłom. Czy poświęcą wszystko w imię miłości?" ... {} Recenzja książki Klątwa Tygrysa

Klątwa Tygrysa

20.04.2014

Kelsey, bohaterka książki jest można powiedzieć typową, siedemnastoletnią dziewczyną. Skończyła szkołę, poszukuje dorywczej pracy na wakacje – do tej pory praktycznie banał. Wszystko jednak zmienia się, gdy dostaje pracę w cyrku, gdzie musi pomagać przy biletach, sprzątaniu, a przede wszystkim przy zwierzętach. W między czasie cyrk wystawia przedst... {} Recenzja książki Klątwa Tygrysa

Klątwa tygrysa

28.12.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Colleen Houck postanowiła napisać „Klątwę tygrysa” po przeczytaniu sagi „Zmierzch”. Ponieważ nie znalazła dla niej wydawcy, opublikowała ją za własne pieniądze. I wtedy wydarzyło się coś niezwykłego. Powieść szturmem zdobyła listy bestsellerów, setki tysięcy fanów, a wydawcy z całego świata i producenci filmowi zaczęli walczyć o prawa do książki. S... {} Recenzja książki Klątwa Tygrysa

@Aly102@Aly102 {}

Recenzja książki "Klątwa tygrysa".

4.09.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"[...] nie pozwalałam sobie na to, by kogokolwiek pokochać, gdyż bałam się, że zostanie mi odebrany" Klątwa tygrysa to książka, o której ostatnimi czasy głośno. Jest nazywana literackim fenomenem, wielkim odkryciem, niesamowitą, zapierającą dech w piersiach powieścią. Albowiem jest to książka odrzucona przez wydawców, pokochana przez setki miłośn... {} Recenzja książki Klątwa Tygrysa

@Rouee@Rouee {}

Klątwa Tygrysa / Tiger's Curse - Colleen Houck

8.08.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O tej książce czytałam już mnóstwo opinii - od skrajnie negatywnych po jak najbardziej pozytywne. Musiałam sama wyrobić sobie zdanie na temat debiutanckiej powieści Colleen Houck. Chyba tak jak wielu czytelników, do książki przyciągnęła mnie przepiękna i hipnotyzująca okładka oraz Indie - kraj, który zawsze mnie interesował. Historia pod wieloma ... {} Recenzja książki Klątwa Tygrysa

Klątwa tygrysa

31.07.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Colleen Houck - Klątwa tygrysa to jej debiutancka powieść, dla której początkowo nie znalazła wydawcy, opublikowała ją więc za własne pieniądze. Nieoczekiwanie książka podbiła serca czytelników i zdobyła listy bestsellerów, wzbudzając zainteresowanie wydawców i producentów filmowych. Główna bohaterka, Kelsey Hayes, ma prawie osiemnaście lat i posz... {} Recenzja książki Klątwa Tygrysa

Indyjski książe

12.07.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kelsey szuka pracy na wakacje. Po znalezieniu jej stwiedza, że będzie to dla niej nie lada wyzwanie. Ma pracować w cyrku przy drobnych rzeczach, jakimi są sprzedaż biletów, sprzątanie i przygotowanie do wiwdowiska, a co najlepsze... karmienia tygrysa. Tak, prawdziwego biało-czarnego tygrysa bengalskiego o imieniu Dhiren. Dziewczyna jest zachwycona ... {} Recenzja książki Klątwa Tygrysa

Romans i przygoda

12.07.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nagle zakochałam się nie tylko w białych tygrysach (koty kocham od dawna), ale i w Indiach. "Klątwa Tygrysa" wciąga od samego początku. Chociaż mój humanistyczny móżdżek już po jakimś czasie domyślił się tajemnicy związanej z Dhirenem - pięknym białym tygrysem - połykałam kolejne strony, czekając na ciąg dalszy. Nie wiem dlaczego, ale lubię książk... {} Recenzja książki Klątwa Tygrysa

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe