Recenzje książki "Konsorcjum. Tom 1"

Dodaj swoją recenzję

Konsorcjum. Tom 1

17.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio przechodzę fazę wyczytywania romansów i powieści erotycznych, jakie zagościły kiedykolwiek na mojej półce. Mój wybór padł i na pierwszy tom trylogii Konsorcjum, który zaczęłam jakieś... trzy miesiące temu. Przerwałam po siódmym rozdziale, bo nie chciałam czytać na siłę, byleby wystawić jakąkolwiek ocenę. Kilka dni temu jednak poczułam sil... {} Recenzja książki Konsorcjum. Tom 1

Dominic i Nadia..

19.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pióro autorki nie jest mi obce, czytałam jej powieść "Piekielny układ" i bardzo się wkręciłam. Przez jej książki się płynie, wciągają jak heroina. Dosłownie. "Konsorcjum" to pierwszy tom z trzech dostępnych. ❤️ Po pierwszym rozdziale wiedziałam, że pokocham pyskatą Nadię i jej aroganckiego szefa Dominica. Powiem szczerze, że przepadłam w tej hi... {} Recenzja książki Konsorcjum. Tom 1

Konsorcjum

30.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Konsorcjum" to oparta na klasycznych schematach historia dwójki ludzi, między którymi iskrzy od pierwszego spotkania. Dzielnie z tym walczą, jednak w końcu pożądanie bierze górę. W tle duże pieniądze, sporo imprez, niegrzeczni chłopcy i piękne (ale wątpliwie mądre) dziewczyny. Ten tom nie wymaga od czytelnika dużego skupienia. Fabuła płynie sw... {} Recenzja książki Konsorcjum. Tom 1

Obudźcie mnie, jak się skończy

29.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Opis z okładki, bo nawet nie mam ochoty tego streszczać po swojemu: Nadia jest zadowoloną z życia, atrakcyjną singielką. Gdy po studiach przenosi się do Berlina i zaczyna sama dbać o swoje utrzymanie, niespodziewanie otrzymuje intratną propozycję zarządzania ekskluzywnym klubem nocnym na obrzeżach miasta. Ta książka jest totalnie o niczym. Napraw... {} Recenzja książki Konsorcjum. Tom 1

Konsorcjum. Tom 1

22.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Szukacie księcia z bajki? Nie tym razem. Dominic to mężczyzna arogancki, wybuchowy, zawsze dostający to, czego chce. Zatem czy może wzbudzić naszą sympatię? Oczywiście. Przecież chyba każda z nas lubi takich niegrzecznych i niebezpiecznych facerów, prawda? Z kolei Nadia to silna, niezależna kobieta. Lubię odważne bohaterki, które wiedzą czego chcą... {} Recenzja książki Konsorcjum. Tom 1

@iza.81@iza.81 {}× 4

Konsorcjum #1

9.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nadia kończy studia i jej najlepsza przyjaciółka Aśka ma dla niej propozycję nie do odrzucenia. Pracę w elitarnym klubie wuja Aśki, Victora Alexandrowa, jako manager klubu. Jej szefem ma być syn właściciela, Dominic, którego jak się okazuje dziewczyna miała już okazję kiedyś poznać i nie było to miłe spotkanie… Oj iskrzy między tą parą od samego p... {} Recenzja książki Konsorcjum. Tom 1

Co się skrywa za tajemniczym Konsorcjum? Nie domyślacie się na pewno ...

8.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jestem po lekturze I części Konsorcjum i nadal nie wiem, dlaczego autorka tak zatytułowała ten cykl. Coś tam miga w kuluarach odnośnie konsorcjum, ale jest owiane tak wielką tajemnicą, że tylko fragmenty domysłów do nas docierają. Ten smakowity kąsek jest drugim dnem powieści, delikatnie zakreślonym, ale tak, abyśmy się podniecali domysłami. Czy t... {} Recenzja książki Konsorcjum. Tom 1

@malgosialegn@malgosialegn {}× 1

Konsorcjum. Tom 1

6.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nadia niebawem zamierza wyjechać, dlatego postanawia jeszcze spotkać się z przyjaciółmi w klubie. Bawią się doskonale, do momentu jak jakiś arogancki tym nie zaczyna psuć zabawy, a ponieważ należy do kobiet, które mają własne zdanie, nie zamierza dać się obrażać. Tym sposobem napastnik staje się ofiarą i nieźle obrywa w krocze, wtedy pojawia się j... {} Recenzja książki Konsorcjum. Tom 1

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl