Recenzje książki "Kredziarz"

Dodaj swoją recenzję

Inna

1.07.2021

,,Kredziarz" C. J. Tudor ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐/10⭐ 20/2021 · W mrocznych zakamarkach ludzkiego umysłu kryją się najbardziej fascynujące koszmary i tajemnice. "Najlepiej zacząć od początku. Sęk w tym, że nigdy nie doszliśmy do porozumienia, kiedy to wszystko się zaczęło. Może w dniu, w którym Gruby Gav dostał na urodziny wiadro z kredami? Czy jak zaczęliśmy nim... Recenzja książki Kredziarz

Kredziarz

13.12.2020

Książka pt. ''Kredziarz'' autorstwa Pani C. J. Tudor to według mnie wyjątkowo skonstruowany jak na ten moment kryminał, gdyż już od samego początku powiewa w nim mocną grozą. Akcja tego kryminału toczy się, gdy występujący w nim bohaterowie mają po dwanaście lat i są rówieśnikami poznającymi smak przyjaźni i spędzenia ze sobą wspólnego czasu. Ka... Recenzja książki Kredziarz

@Anna30@Anna30 × 9

Dostarcza wszystkiego, czego powinien dostarczyć kryminał, a nawet czegoś więcej

16.07.2020

Tytuł ten zamierzałam kupić, ale tak się złożyło, że rzucił mi się w oczy na regale w bibliotece, ale nawet jeśli wydatki na książki potrafią doprowadzić stan konta do opłakanego stanu, nie zastanawiałam się długo i skorzystałam z okazji, by zapoznać się z „Kredziarzem”, który zrobił na mnie dobre, a nawet bardzo dobre wrażenie. Książka ta p... Recenzja książki Kredziarz

Kredziarz

25.02.2020

Grupka dzieci wskutek wakacyjnej nudy wpada na pomysł porozumiewania się między sobą poprzez malunki kredą. Nowa metoda komunikowania się doprowadza ich do rozćwiartowanych zwłok dziewczynki. Po 30 latach każdy ze znalazców otrzymuje list z człowiekiem na szubienicy i kawałkiem kredy. Koszmar sprzed lat powrócił, a na jaw wychodzą nowe, druzgocące... Recenzja książki Kredziarz

Zabawa z kredą i morderstwo

5.12.2019

@Link "Każdy ma coś na sumieniu. A dzieci nie zawsze są niewinne" 🖍️🖍️🖍️ "Nikt nigdy nie znalazł odpowiedzi na dnie butelki. Ale przecież nie o to chodzi. Do dna butelki dociera się po to, żeby zapomnieć jakie było pytanie." 🖍️🖍️🖍️ Książka, którą kupiłam, nie czytając recenzji. Zaciekawiła mnie okładka jak i sam grzbiet książki. Myślałam, że to ja... Recenzja książki Kredziarz

To czy Kredziarz?

25.11.2019

Akcja powieści jest prowadzona na dwóch płaszczyznach czasowych 1986 i 2016. W przeszłości główny bohater ma dwanaście lat i spędza wakacje z paczką przyjaciół. Dla urozmaicenia porozumiewają się za pomocą znaków rysowanych kredami. Pewnego dnia tajemnicze symbole doprowadzają ich do zwłok. W teraźniejszości demony przeszłości zaczynają się odzywa... Recenzja książki Kredziarz

Małe senne miasteczko

17.11.2019

W małym , angielskim miasteczku w 1986 roku dwunastoletni Eddie i jego przyjaciele kierowani kredowym znakami odnajdują w lesie rozczłonkowane ludzkie zwłoki. Echa tego zabójstwa powracają do nich po 30 latach, kiedy to przyjaciele otrzymują tajemnicze listy z kodem, którego używali w 1986 roku. Niestety, jeden z nich tonie w niewyjaśnionych okol... Recenzja książki Kredziarz

× 1

Kredziarz

2.11.2019

Książka przyszła do mnie pocztą w środę 17 stycznia 2018, jednak tak naprawdę dopiero w piątek mogłem się zabrać za jej czytanie. Nie ukrywam, że będąc pod ogromnym wrażeniem projektu graficznego okładki, która wygląda jak tablica szkolna z narysowanymi kredą ludzikami (ogromny szacunek za pomysł i wykonanie), pomimo braku czasu już pierwszego dni... Recenzja książki Kredziarz

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl