Recenzje książki "Krew z krwi"

Dodaj swoją recenzję

Genialna książka

28.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka bardzo ciekawa i wciągająca, autor jest mistrzem budowania napięcia i wywoływania w czytelniku dużych emocji. Pan Przemysław bardzo dobrze dopracował fabułę powieści, daje ona do myślenia. Autor bardzo wyraźnie przedstawia nam relacje ojca z synem, są one bardzo emocjonujące i wzruszające. Możemy poznać świat ojca, który walczy aby jego sy... {} Recenzja książki Krew z krwi

Krew z krwi

11.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wy już wiecie, że ja twórczość Przemysława Piotrowskiego szczerze polubiłam już w zeszłym roku. Nadal utrzymuję, że jego książki okazały się moim osobistym odkryciem i z pewnością jeszcze długo się to nie zmieni (oby i nigdy). Na mojej półce czekała kolejna książka spod pióra tego autora, a okazała się nią Krew z krwi. Historia, która na pierwszy ... {} Recenzja książki Krew z krwi

Krew z krwi

19.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie da się tego ukryć, że Pan Przemysław Piotrowski należy do tego pisarzy, którzy potrafią pozytywnie zaskoczyć niezależnie od tego, jaką porusza tematykę w swoich kryminałach. Z jego twórczością miałam okazję się wcześniej zapoznać i bardzo przypadła mi do mojego czytelniczego gustu z dziedziny chętnie czytanej przeze mnie kryminologii. Tym ra... {} Recenzja książki Krew z krwi

@Anna30@Anna30 {}× 12

Potęga ojcowskiej miłości

10.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Krew z krwi" Przemysława Piotrowskiego @Link. Jako, że było to moje pierwsze (🙈) spotkanie z autorem, nie miałam żadnego porównania do poprzednich powieści i wg niektórych opini, to dobrze, bo podobno ta książka, była ciut, może nie gorsza, ale inna od poprzednich. Więc ja, jako świeży czytelnik, miałam przed sobą wszystko co można wyciągnąć podcz... {} Recenzja książki Krew z krwi

Co zrobisz, by ocalić życie własnego dziecka?

26.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kto nie zna trylogii o Igorze Brudnym? Jeżeli ktoś taki jest musi to nadrobić, bo to naprawdę świetne książki. Właśnie mając je w pamięci, sięgnęłam po kolejną, która wyszła spod pióra Przemka Piotrowskiego. I jakież było moje rozczarowanie. Nie spodziewałam się czegoś takiego. Nie mogłam przebrnąć przez pierwsze kartki. Wcale mnie nie porwała po ... {} Recenzja książki Krew z krwi

Krew z krwi

31.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od premiery minęło już trochę czasu, ale książka nie da się zapomnieć. Jeżeli ktoś z was nie zna jeszcze tego autora, (w co wątpię) to namawiam na szybkie nadrobienie ich tym bardziej, że dostępne są w wersji ebook jak i audiobook. Po serii z Brudnym tutaj poznajemy Daniela Adamskiego, który jest autorem książek kryminalnych. Samotnie wychowuje ni... {} Recenzja książki Krew z krwi

@mamawmkesie@mamawmkesie {}× 1

Czy jesteś w stanie...?

22.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś przychodzę do Was z recenzją książki „Krew z krwi” @przemyslawpiotrowski która ukazała się nakładem @wydawnictwoczarnaowca 🖤 Zacznę może od tego, że twórczość autora wywarła na mnie ogromne wrażenie, kiedy przeczytałam genialną trylogię z Igorem Brudnym. Wtedy stwierdziłam, że jest to najlepsza seria ubiegłego roku i tu chyba mało jest innyc... {} Recenzja książki Krew z krwi

„Poświęcilibyście życie innego człowieka, aby uratować chore dziecko? Swoje dziecko? Swojego ...

18.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Krew z krwi to jedna z tych książek, której premiery nie mogłam się doczekać. Przemysław Piotrowski zasłynął trylogią z Igorem Brudnym, która była powiewem świeżości w świecie naszych rodzimych kryminałów. Ta seria jest jedną z moich ulubionych, dlatego czekałam z niecierpliwością na kolejną książkę tego autora, jednocześnie mając wielkie oczekiwa... {} Recenzja książki Krew z krwi

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl