Recenzje książki "Kształt serca"

Dodaj swoją recenzję

Tom 0,5 Trylogii Baztan

21.03.2021

Kluczową postacią powieści jest młoda podinspektorka Amaia Salazar z policji z Nawarry. Interdyscyplinarnie wykształcona, z portfolio zawodowych sukcesów, a mająca dopiero 25 lat, wzbudza podziw i zazdrość kolegów po fachu. Uczestniczy ona w programie szkoleniowym FBI, skierowanym do funkcjonariuszy policji Europolu. Koordynatorem i głównym mózgie... Recenzja książki Kształt serca

Kształt serca

27.01.2021

„KSZTAŁT SERCA” Dolores Redondo Wydawnictwo MOVA Wydawnictwo Kobiece Hiszpańska królowa literackich thrillerów Dolores Redondo przychodzi do was z niesamowitą powieścią „Kształt serca”. Amaia Salazar mając 12 lat zniknęła na kilkanaście godzin. Znaleziono ją nieprzytomną 30 kilometrów dalej. Co się tam wydarzyło? Czy oddała swoje życie diabłu lu... Recenzja książki Kształt serca

Magiczny folklor i niebanalna intryga - oto pomysł na dobry thriller

12.01.2021

Po czym poznać, że książka jest naprawdę dobra? Skoro nie będąc fanem gatunku śledzę tę opowieść z zainteresowaniem, pochłaniam każdy rozdział, a pod koniec mam tak wielkiego kaca, że poszukuję informacji o kolejnych powieściach tej autorki z zamiarem ich posiadania oczywiście. Dolores Redondo - coś Ty najlepszego zrobiła ! Miałam nie kupować żad... Recenzja książki Kształt serca

@ilona_m2@ilona_m2 × 5

Kształt serca

20.12.2020

Amaia Salazar, pani podinspektor, uczestniczy w szkoleniu w siedzibie FBI, gdzie wykładowcą jest znany i szanowany agent Dupree. Przez zadanie, przydzielone na wykładzie, młoda policjantka przebija się swoimi pomysłami i dzięki temu dołącza do zespołu jako agent tymczasowy. Kobieta ma pomóc w schwytaniu bardzo niebezpiecznego, seryjnego mordercy, ... Recenzja książki Kształt serca

Kształt serca

3.12.2020

Mól książkowy nie ma łatwego życia. Pochłaniając chciwie kolejne pozycje w pewnym momencie łapie się na tym, że coraz mniej historii go ciekawi czy porusza. Biorąc do ręki kolejną książkę marzę o tym, żebym mogła obcować z opowieścią niebanalną i oryginalną. O to jednak coraz trudniej. Gdy czyta się dużo, szybko zauwaza się iż większość pozycji, k... Recenzja książki Kształt serca

@nika.mail@nika.mail × 9

Hiszpański dreszczowiec.

28.11.2020

To obszerna lektura, nie ma co się oszukiwać. Dostaliśmy ponad 600 stron pełnokrwistego, napisanego bardzo szczegółowo thrillera, od którego oderwać się było niesamowicie ciężko. To mój debiut hiszpański, ale jakże udany! W sierpniu 2005 roku dwudziestopięcioletnia Amaia Salazar, inspektorka Policji Statutowej z Nawarry, uczestniczy w programie w... Recenzja książki Kształt serca

Świetna cegiełka!

24.11.2020

Tym razem przeniesiemy się do Stanów Zjednoczonych, gdzie hiszpańska podinspektorka szkoli się w akademii FBI. Amaia Salazar ma za zadanie przprowadzić analizę jednego z seryjnych morderców, nazywany jest on Kompozytorem i atakuje, gdy w danej okolicy pojawia się klęska żywiołowa. Kobieta dołącza do zespołu, który wyrusza do Nowego Orleanu chwilę ... Recenzja książki Kształt serca

Kim jest Amaia Salazar?

WYBÓR REDAKCJI
18.12.2020

Książka "Kształt serca", stanowi część cyklu powieści inspirowanych północą Hiszpanii, których główną bohaterką jest Amaia Salazar. „Kiedy Amaia Salazar miała dwanaście lat, na szesnaście godzin zgubiła się w lesie. Znaleziono ją nad ranem trzydzieści kilometrów na północ od miejsca, w którym zeszła ze ścieżki, leżącą bez ducha w ulewnym deszczu.... Recenzja książki Kształt serca

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl