Kuchnia długowiecznych

Rebecca Katz, Mat Edelson
Kuchnia długowiecznych
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Praktyczny i wypełniony smakiem poradnik zawiera pyszne i sycące potrawy z wykorzystaniem 16 najpotężniejszych pokarmów wzmacniających zdrowie. Z lektury książki dowiemy się: - jak wykorzystać jedzenie, by poprawić działanie każdego układu w organizmie - jak ułożyć swój jadłospis, by rozwiązać konkretne problemy zdrowotne - jak szybko i sprawnie przygotowywać rodzinne posiłki, by były one bogate w produkty, które zapewniają długie i zdrowe życie. Autorzy w oparciu o najnowsze badania naukowe wyjaśniają, w jaki sposób produkty, takie jak szparagi, bazylia, kawa, ciemna czekolada, kapusta, oliwa z oliwek, słodkie ziemniaki i dziki łosoś mogą wspierać naszą odporność, obniżać poziom cholesterolu, poprawić pamięć, wzmacniać serce oraz zmniejszyć szanse na rozwój cukrzycy oraz wielu innych chorób.
Data wydania: 2017
ISBN: 978-83-8021-102-5, 9788380211025
Wydawnictwo: M wydawnictwo
Stron: 352

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Kuchnia długowiecznych? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Kuchnia długowiecznych. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat