Recenzje książki "Licho nie śpi"

Dodaj swoją recenzję

Licho nie śpi

4.10.2021

"W Biesz­cza­dach ni­ko­go nie in­te­re­su­je, kim jesteś i skąd po­cho­dzisz. Je­że­li się tu zna­la­złeś, to zna­czy, że góry cię przy­wo­ła­ły. Dla nich nie jest ważne twoje imię. Liczy się tylko, jak cięż­ko po­tra­fisz pra­co­wać i czy umiesz żyć z nimi w zgodzie. W Biesz­cza­dach można się ukryć, zmienić toż­sa­mość, być wol­nym. W Biesz­cza... Recenzja książki Licho nie śpi

Licho nie śpi

9.09.2021

Po ostatniej ciężkiej tematyce, postanowiłam przeczytać coś lżejszego. I takim sposobem padło na Emilię Szelest i jej ostatnią książkę. Przenosimy się do najpiękniejszych miejsc na świecie czyli w Bieszczady. Bo właśnie w tych górach rozgrywa się akcja mojej kolejnej lektury. Poznajemy Damiana, z pozoru złego i twardego mężczyznę, który przez ... Recenzja książki Licho nie śpi

Morderstwa w sercu Bieszczadu

18.08.2021

Przystojny były policjant, pani prokurator, seryjny morderca i Bieszczady- jak dla mnie bomba. Tak pomyślałam. No i czytam. Damian traci pracę w Krakowie. Wyjeżdża i zaszywa się w Bieszczadach, żeby odpocząć od dotychczasowego życia pełnego używek, przygodnego seksu, masy błędów oraz tajemnic bolesnego dzieciństwa. W sercu Cisnej znajduje się loka... Recenzja książki Licho nie śpi

@Aga_M_B@Aga_M_B × 1

Licho nie śpi

1.07.2021

Damian Antos detektyw krakowskiej policji zostaje zwolniony z pracy po nieudanej akcji, w której jego partner został dotkliwie pobity i prawie stracił życie. By odciąć się od dotychczasowego życia wyjeżdża w Bieszczady. Dostaje tam pracę w tartaku, jednak kiedy na horyzoncie pojawi się Magda, młoda asesor prokuratury w jego życiu znów zacznie się ... Recenzja książki Licho nie śpi

Niby romans z domieszką thrillera

17.05.2021

Dla Damiana Bieszczady są kryjówką. Były policjant ucieka przed swoją przytłaczającą przeszłością, uzależnieniem i mrokiem, który czai się głęboko w jego duszy. Praca w tartaku ma zagłuszyć palące wyrzuty sumienia, a odosobnienie przynieść upragnione ukojenie. Magda Jaskólska, młoda asesor prokuratury, zostaje rzucona na głęboką wodę – przełożeni ... Recenzja książki Licho nie śpi

Licho nie śpi

4.05.2021

Ile widziałam pozytywnych opinii o tej książce. Ile poleceń. Ile recenzji, także w ostatnim czasie. Wiadomo było, że prędzej czy później sięgnę po "Licho nie śpi" i na szczęście doszło do tego prędzej, niż sądziłam ❤️ To już moja druga styczność z twórczością Emilii Szelest i miałam ogromne oczekiwania, bo "Niebezpieczna gra" bardzo mi się podobał... Recenzja książki Licho nie śpi

LICHO NIE ŚPI

25.04.2021

Zauważyłam, że coraz częściej i śmielej sięgam po "babskie" czytadła, w których oprócz ciekawej i wciągającej fabuły mamy dobrze opisany seks. "Licho nie śpi" skusiło mnie okładką (co ja mam do cholery z tymi okładkami?!), na pierwszy rzut oka nie spodziewałam się, że będzie to coś na pograniczu erotyku, romansu i thrillera. Stawiałam na typowy kr... Recenzja książki Licho nie śpi

@wfotelu@wfotelu × 1

„Licho nie śpi” Emilia Szelest

19.04.2021

Uwielbiam Bieszczady za ten wyjątkowy i tajemniczy klimat. Jeśli więc słyszę o powieści, której akcja tam się toczy, wiem że muszę ją przeczytać. Tym bardziej, gdy autorką jest Emilia Szelest, która mocno przypadła mi do gustu. Zapraszam do przeczytania kilku słów o najnowszej powieści autorki, czyli Licho nie śpi. Damian, były detektyw, narkoman,... Recenzja książki Licho nie śpi

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl