Recenzje książki "Lockdown"

Dodaj swoją recenzję

#150 "Lockdown" Robert Ziębiński

15.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"I tak zamiast sobie rozmawiać, siedzimy tu w ciszy. Cisza też jest przyjemna. Odpręża." Olga ma wszystko. Miliony na koncie, wielki dom, firmę oraz córkę, którą kocha nad życie. Za miesiąc otworzy swój najnowszy biznes – gigantyczną galerię handlową w stolicy. Olga dowiaduje się, że ktoś uprowadził jej córkę Dominikę. Porywacz żąda zapłac... {} Recenzja książki Lockdown

@Bookwizja@Bookwizja {}× 2

Lockdown

29.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł jak najbardziej na czasie, więc z ciekawością po niego sięgnęłam. Nie stawiałam wygórowanych oczekiwań, ponieważ nie wiedziałam czego mogę się spodziewać. I zostałam pozytywnie zaskoczona, gdyż książka naprawdę jest bardzo dobra. Poznajemy kobietę, która jest jedną z najbogatszych Polek i znajduje się na liście najbogatszych polaków magazynu... {} Recenzja książki Lockdown

Uważaj komu ufasz

30.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie Kochani. Dzisiaj przychodzę do was z niesamowitą książką Roberta Ziębińskiego „Lockdown”. Powieść swoją premierę miała we wrześniu. Jest tak rewelacyjna, że aż mi szczęka opadła. Wciągnęła mnie od samego początku. „Lockdown” zasługuje na ekranizację. Lubicie trzymające w napięciu thrillery? To dobrze trafiliście. Autor nie daje o sobie z... {} Recenzja książki Lockdown

Lockdown

18.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka ta swoją premierę miała we wrześniu, a dokładniej 2 września i mniej więcej w tym terminie przyjechała do mnie w paczuszce od Wydawnictwa Kobiecego. Nie ukrywam, że po książki z tego wydawnictwa sięgam w zasadzie w ciemno, bo jak się okazuje są dopracowane pod względem technicznym, ale także są to powieści bardzo ciekawe i godne uwagi. Czy... {} Recenzja książki Lockdown

Skiśniesz

25.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

- Pyskaty. - Chłopak się zaśmiał. - Sporo słyszałem o tobie. Podobno byłeś niezły.- Tak mówią. - Mówią też, że nie żyjesz. - W tym jestem słaby. - W czym? - W umieraniu. Podajcie mi tlen, bo nie mogę oddychać... ze śmiechu 😂😳🤭 To była świetnaksiążka, bawiłam się na całego, tylko chyba nie tak, jak wyobrażał sobie to autor. Tutaj jest tyle absur... {} Recenzja książki Lockdown

Lockdown

16.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Lockdown” Robert Ziębiński Przerażona, związana dziewczyna siedziała na kanapie, a na przeciwko niej znajdowała się kamera z włączonym trybem nagrywania. Za nią w starym fotelu siedział mężczyzna, który na dźwięk telefonu uśmiechnął się szeroko. Niestety informacje dla skrępowanej dziewczyny nie były dobre... Centrum handlowe Eden było... {} Recenzja książki Lockdown

recenzja

15.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Olga ma wszystko. Miliony na koncie, wielki dom, firmę oraz córkę, którą kocha nad życie. Za miesiąc otworzy swój najnowszy biznes – gigantyczną galerię handlową w stolicy. Nigdy nie była ryzykantką. Zawsze potrafiła działać tak, by nic nie stracić. Jedna wiadomość, sprawia że świat zamiera. Jej córka zostaje porwana, i to w dniu gdzie całym kraju... {} Recenzja książki Lockdown

Lockdown - czy tak mogłoby to wyglądać w rzeczywistości

9.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Lockdown" autorstwa Roberta Ziebinskiego to moje pierwsze spotkanie z autorem i muszę przyznać, że udane. Sięgając po tę pozycję nie oczekiwałam zbyt wiele, a nawet pomyślałam, że raczej może być nudna. Nic bardziej mylnego. Olga główna bohaterka, bizneswoman z krwi i kości właśnie szykuje się do otwarcia nowego centrum handlowego, gdy ogłaszają... {} Recenzja książki Lockdown

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl