Recenzje książki "Love-hate, hate-love"

Dodaj swoją recenzję

Hate-Love

27.09.2021

Głowni bohaterowie to Melinda i Nick a relacja jaka ich łączy jest daleka od idealnej. Nie cierpią się jak przysłowiowy kot z psem a każde ich spotkanie kończy się katastrofą. Nick wbija szpileczki Mel przykrymi komentarzami a ona za to płoszy się i ucieka jednak do czasu. A to wszystko za sprawą incydentu - wielkiego nieporozumienia, które miało ... Recenzja książki Love-hate, hate-love

Love-Hate Hate-Love

17.04.2021

Mówią, że od miłości do nienawiści tylko jeden krok. Czy w historii Anny Wolf też tak było? Dwa silne uczucia, dwa życia, jedna wspólna historia. Melinde i Nika przed laty połączyła szczera nastoletnia miłość, brutalnie rozłączyła ludzka intryga, która zasiała nienawiść, ale czy nienawiść okarże się silniejsza od miłości? Mel po wydarzeniach z ... Recenzja książki Love-hate, hate-love

Love - Hate

4.03.2021

„Pragnął wymazać wszystkie cierpienia. Pragnął dać jej bezpieczeństwo, a sam pragną wybaczenia. Wybaczenie to jedyna rzecz, która mogła ukoić serce i duszę” Szczerze przyznaje, że podchodziłam do czytania tej książki z niemałą obawą. Choć uwielbiam serię o Gangsterach od autorki, to jednak poprzednia jej książka „Zimowe serca” trochę mnie zawiodł... Recenzja książki Love-hate, hate-love

"Love-Hate, Hate-Love"

28.01.2021

Czy ja kiedykolwiek wspominałam, że uwielbiam twórczość Anny Wolf? Jeśli tylko śledzicie mój profil i czytacie moje recenzje, to na pewno rzuciło Wam się to w oczy😂 Jest to kolejna autorka, po której książki będę sięgać, nawet w ciemno. Główni bohaterowie, Nick i Melinda, to mieszanka wybuchowa. Znają się od dziecka. Jednak trzynaście lat temu... Recenzja książki Love-hate, hate-love

Love-hate, hate-love

7.01.2021

Melinda i Nick będąc nastolatkami, byli razem, szczęśliwi, zakochani. To jednak było kiedyś, teraz są wrogami, a jednocześnie rodziną – jego brat i jej siostra są małżeństwem i mają dwójkę uroczych dzieci. Nick stał się chamski, niemiły, nie potrafi wybaczyć Melindzie tego sprzed lat, a ona ma dość jego zachowania, tego, jak ją rani i stara się go... Recenzja książki Love-hate, hate-love

⭐RECENZJA⭐

5.01.2021

Cześć, cześć 🖐🏻 Czytacie książki @annade_wolf? Jakie macie o nich zdanie? Ja mam za sobą wszystkie książki pisarki. Jedne podobały mi się bardziej, inne mniej. Jak myślicie, ta mi się podobała, czy wręcz przeciwnie? 😈 ⭐RECENZJA⭐ Od nienawiści do... Melinda i Nick bardzo się nienawidzą. Ale mimo to w jakiś sposób są rodziną. Siostra kobiety i b... Recenzja książki Love-hate, hate-love

wciągająca historia

22.12.2020

OMG! Jeśli po przeczytaniu opisu książki pierwsza wasza myśl to film "Och, życie" (przyznaję się bez bicia, ja tak miałam :) ) a w waszej wyobraźni już przeleciała cała fabuła, to ja wam mówię jesteście w błędzie. Ja po zapoznaniu się z opisem w pierwszej chwili odłożyłam książkę "na półkę", fabułę sobie wyobraziłam następującą Chrzestni się nie l... Recenzja książki Love-hate, hate-love

@Damka1988@Damka1988 × 2

Love-Hate Hate-Love

16.12.2020

Witam :) Dziś mam dla was recenzję Love-Hate Hate-Love. ♥️ Książka Love-Hate Hate-Love, to następna fantastyczna opowieść autorki Anny Wolf. Sięgając po tą książkę, miałam nadzieję, że, się nie zawiodę i tak też się stało. Wciągała od pierwszych do ostatnich stron. Niekiedy zastanawiamy się, czy życie każdego z nas, nie może być spokojne i be... Recenzja książki Love-hate, hate-love

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl