Recenzje książki "Miasteczko Anterrey. Znamię"

Dodaj swoją recenzję

Anterrey.

7.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Anterrey ogarniała ciemność. Miasteczko nie kładło się jeszcze do snu, a może po prostu nigdy się z niego nie wybudzało. Czasami wydawało się, że żyje własnym życiem: niby spokojnym, aczkolwiek tajemniczym, radosnym, lecz bez uśmiechów na ustach, żywym, a jednak zaledwie na skraju egzystencji. Tu nikt nie przyjeżdżał w odwiedziny, bo odwiedzić An... {} Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

@angell15@angell15 {}× 1

Myślałam, że będzie lepiej...

24.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Kim jest ta kobieta? Czy moja własna żona mogłaby coś przede mną ukrywać? Jeśli tak, to dlaczego? Czy jej chłód i dystans mają jakiś związek z tym wszystkim? Wiele pytań kłębiło mu się w głowie i pragnął jak najszybciej znaleźć na nie odpowiedzi. Bez pomocy Barbary. Bez niczyjej pomocy. Rozejrzał się po salonie, ale nie dostrzegł nicze... {} Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

Czy to sen?

5.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Całkiem niedawno otrzymałam od Wydawnictwa Novae Res książkę, której autorem jest mi dotąd nieznany autor, Daniel Radziejewski. Sam Autor opisuje tę powieść jako "kryminał z domieszką horroru traktujący o wędrówce dusz". Powiedziałabym, że jak najbardziej, jest to kryminał, ale czy horror? Nie. Po prostu, typowy kryminał. Ale po kolei... Bardz... {} Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

Miasteczko Anterrey- znamię

27.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po przeczytaniu tej książki mam mieszane uczucia. Tak lubię kryminały, a to był kryminał nawet z nutą tajemniczości, no ale ... , Ale mnie nie powalił. Mroczna historia jaka miała miejsce w małym miasteczku, zagadkowe morderstwa, historia pisarza cierpiącego na amnezję nie spowodowała , że czytałam z wypiekami na twarzy. Wprowadzona nuta tajemnicz... {} Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

Miasteczko skrywające tajemnice...

22.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Miasteczko Anterrey. Znamię" Daniela Radziejewskiego przenosi nas do tytułowej miejscowości, w której spotykamy zdezorientowanego pisarza z amnezją wsteczną. Utrata pamięci sprawiła, że nie wie kim jest on sam, a tym bardziej tajemnicza kobieta, która się nim opiekuje. W tym samym czasie w tym pozornie nudnym miasteczku dochodzi do tajemniczych z... {} Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

Kto jest odpowiedzialny za morderstwa w Anterrey?

14.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czytając książkę ,,Miasteczko Anterrey. Znamię" przenosimy się do tytułowego miasteczka Anterrey, które dotychczas było spokojnym i cichym miejscem, w którym niewiele się działo, nagle w miasteczku znikają trzy osoby: młody chłopiec, ksiądz i aptekarka. Czy zaginięcie tych osób coś łączy? W książce przeplatają się dwa wątki: pisarz, który po wyp... {} Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

Tajemnica Anterrey

2.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Daniel Radziejewski jest autorem książki pt. „Miasteczko Anterrey – Znamię” wydanej w roku 2019 przez Wydawnictwo Novae Res. Autor w swojej książce opisuje losy mieszkańców małego miasteczka Anterrey, których spokojne wydawać by się mogło życie zakłócają tajemnicze porwania i zbrodnie dokonywane ze szczególnym okrucieństwem. W poszczególnych... {} Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

@Doris_2@Doris_2 {}× 1

Dziwne miasteczko

1.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anthony budzi się niczego nie pamiętając. Spadł ze skarpy i cierpi na amnezję, sam nie wiedząc dlaczego z tej skarpy spadł. Własnymi siłami stara się przypomnieć swoją przeszłość i całe swoje życie. Richard jest detektywem w Anterrey. Ma rozwikłać niespotykaną na tym terenie serię zaginięć. Gdy śledczy znajdują ugotowane ciało jednego z zaginionyc... {} Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl