Recenzje książki "Miasto mafii 2"

Dodaj swoją recenzję

Miasto mafii 2

2.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kto z was czekał na kontynuację „Miasta mafii”? Odkąd dowiedziałam się że druga część poświęcona będzie najmłodszemu z braci Rossi czekałam na nią z niecierpliwością. No i mamy to! Marzenie Lukasa o tym by zostać głową rodziny mafijnej w końcu się ziściło. Arthur i Etan usuwają się w cień oddając całkowitą władzę bratu. Ufają że doskonale sobie ż... {} Recenzja książki Miasto mafii 2

Recenzja książki "Miasto mafii 2"

16.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Dzień dobry Kochani. Co słychać? Jak tam Wasze samopoczucie? Ja oczywiście jak zwykle nadrabiam zaległości recenzenckie. Tak to jest jak sie wszystko zostawia na ostatnia chwilę :) . Przychodzę do was z recenzją książki Kingi Litkowiec "Miasto mafii 2" Bardzo dziękuje wydawnictwu Muza — Grzeszne książki za egzemplarz recenzencki. "Miasto ... {} Recenzja książki Miasto mafii 2

Miasto mafii 2

13.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„MIASTO MAFII 2” Kinga Litkowiec Wydawnictwo Akurat Kinga Litkowiec szaleje. To nie jest zwykła książka – to arcydzieło. Wow co to jest za powieść. Wielkie brawa dla autorki. Jeszcze do teraz nie mogę ochłonąć. Przypadkowy świadek morderstwa staje się przymusową dziewczyną gangstera. Jakie to niesie ze sobą konsekwencje? Czy będzie potrafiła uda... {} Recenzja książki Miasto mafii 2

Czy z kłamstwa może wyjść coś dobrego?

29.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elektryzująca, wciągająca, pełna humoru i tajemnic. Taka właśnie jest 2 część Miasta Mafii autorstwa Kingi Litkowiec, naszej polskiej królowej romansów mafijnych. Hope Clark wraz z przyjaciółką pracuje w klubie Black Royal. Pewnego dnia staje się świadkiem zabójstwa, którego dokonał najmłodszy z braci Rossich. Lucas daje jej wybór, albo wrobi ją... {} Recenzja książki Miasto mafii 2

MIASTO MAFII 2

27.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🔥Recenzja przedpremierowa 🔥 "MIASTO MAFII 2 " AUTOR :KINGA LITKOWIEC WYDAWNICTWO : AKURAT Wydawnictwo MUZA SA Niegrzeczne książki 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈 " Gdyby to było takie proste. Jeśli zacznę wkoło rozpowiadać, co wydarzyło się w ostatnim czasie, wszyscy wezmą mnie za nieudacznika i pewnie będą mieć rację. To, że nie byłem wystarczając... {} Recenzja książki Miasto mafii 2

Świetna

27.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo lubię zaczytywać się romansami mafijnymi i czuć dreszczyk grozy, poznając brutalny świat gangsterów. Jak już pisałam, pierwszy tom przypadł mi do gustu i polubiłam trzech braci. W tomie drugim poznajemy kolejnego z braci, który twardą ręką rządzi miastem, z zimną krwią zabija, ale jednak coś ukrywa za zasłoną ciemnych okularów. Podczas jed... {} Recenzja książki Miasto mafii 2

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 2

Miasto mafii 2

26.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miasto mafii 2 - Kinga Litkowiec Kontynuacja historii o braciach Rossi. Jeśli nie czytałaś to nadrabiaj :) Hope pracuje w barze, pewnego popołudnia zostaje wysłana do domu szefa, by dostarczyć teczkę z dokumentami. Niestety los bywa przewrotny. Kobieta jest świadkiem morderstwa! Nie może nic z tym zrobić, bo co się zobaczyło nie da się od-zobacz... {} Recenzja książki Miasto mafii 2

Miasto mafii 2

25.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hope została wysłana z jakąś teczką do domu szefa. Nic nie zapowiadało, że ta jedna podróż zmieni tak wiele w jej życiu. Kobieta zostaje świadkiem morderstwa mężczyzny, u którego pracowała, a dokonał go sam Lucas Rossi. Od razu wie, że jest w dużych tarapatach i wcale się nie myli. Rano budzi się w nieswoim domu, ale to dopiero początek. Kiedy prz... {} Recenzja książki Miasto mafii 2

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl