Micro/Nano Encapsulation of Active Food Ingredients

Q. Huang
Micro/Nano Encapsulation of Active Food Ingredients
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

This book highlights recent innovation in encapsulation and controlled release technologies, as well as design principle of novel food delivery systems. In addition, it also provided some new directions and opportunities that can arise from the development of new nanostructured biomaterials for the fabrication of delivery vehicles and carriers for active food ingredients. This book is intended to be used as either a textbook or a reference that will give the readers a good grasp of basic concepts and potentials of encapsulation technologies, as well as their novel applications in food systems.
Data wydania: 2009
ISBN: 978-0-8412-6964-4, 9780841269644
Język: angielski
Wydawnictwo: Oxford University Press

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Micro/Nano Encapsulation of Active Food Ingredients? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Micro/Nano Encapsulation of Active Food Ingredients. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl