Recenzje książki "Młodość. Wyznania nastolatków"

Dodaj swoją recenzję

Sny, które śnimy

27.07.2022

Dorosłym wydaje się, że młodość jest takim wspaniałym okresem życia, pełnym wielu emocji: pierwsza miłość, energia którą posiadamy, chęć do działania, zmieniania świata na lepsze, pomagania, patrzenia przez różowe okulary, ta beztroskość. To przecież takie złudne. Nieprawdziwe i marne uczucie dla większości nastolatków. Ponieważ bagatelizujemy ich... Recenzja książki Młodość. Wyznania nastolatków

Młodość. Wyznania nastolatków

26.06.2022

Młodość. Wyznania nastolatków Od dawna jestem fanką ilustracji Lisy Aisato, ponieważ całą radość i ból potrafi zamknąć w obrazach, za które mogę dać się pociąć. Jeżeli jeszcze nie znacie to zapraszam do książki, która nie ma terminu ważności oraz przedziału wiekowego. Książka, która pomoże nam rodzicom lepiej zrozumieć nasze dziecko, ale i dziecku... Recenzja książki Młodość. Wyznania nastolatków

Młodość...

17.06.2022

Młodość, dojrzewanie, okres zaskakujących zmian i buntów, czas trudnych emocji, poplątanych relacji oraz poważnych miłosnych rozterek. Czy ten moment w życiu, był dla was łatwy? Dla mnie zdecydowanie nie i sama jestem przykładem, gdzie dorosłość przyszła szybciej, niż sobie to wyobrażałam. . Autorka została wpuszczona poniekąd do tajemniczego świa... Recenzja książki Młodość. Wyznania nastolatków

Młodość, ach ta młodość...

22.05.2022

Absolutne arcydzieło. Zastanawiam się, jak to jest możliwe, że każda książka, do której ilustracje wykonuje Lisa Aisato jest jak dzieło sztuki. Co mnie urzekło w tej pozycji? Dosłownie wszystko! W trakcie lektury bardzo dobrze widać, jak autorka weszła w świat młodych ludzi, których zaufanie zapewne musiała długo zdobywać, bo przecież rzadko kt... Recenzja książki Młodość. Wyznania nastolatków

Przejmujący wielogłos młodości!

21.05.2022

Dlaczego Linn Skaber i Lisa Aisato tak mnie poruszyły swoją książką „Młodość. Wyznania nastolatków”? Przypomniałam sobie, jak będąc nastolatką pewnego dnia spojrzałam w lustro i zobaczyłam zupełnie inna osobę, której ciało przeszło metamorfozę, a hormony nieźle namieszały w głowie… Przypomniałam sobie emocjonalny roller coaster, jak popadałam w sk... Recenzja książki Młodość. Wyznania nastolatków

Nie jest łatwo być kimś innym...

15.05.2022

Kilkanaście różnych historii. Ten sam etap życia. Wrzuceni z dzieciństwa w dorosłość. Każdy podobny na swój sposób, różnorakie problemy. Wejdź do mózgu nastolatka w dość nietypowy sposób. Według niektórych ta książka będzie dziwnie napisana. Według mnie jest idealna. Zlepek historii wśród przepięknych nietuzinkowych ilustracji spajają tę ksi... Recenzja książki Młodość. Wyznania nastolatków

@M_d_books@M_d_books × 1

Mieć piętnaście lat, to jak jeździć na nartach

13.05.2022

RECENZJA PRZEDPREMIEROWA Premiera książki – 18 maja 2022 r. Bardzo często zadaję sobie pytanie, jak dotrzeć do nastolatków? Po przeczytaniu "Młodości" wydaje mi się, że wiele pomysłów może się udać. Dlaczego? Ponieważ treści zawarte w tym tytule są do bólu prawdziwe i nie urodziły się w głowie norweskiej autorki Linn Skåber. We wstępie pisar... Recenzja książki Młodość. Wyznania nastolatków

@Strusiowata@Strusiowata × 25

Dawno się tak nie rozczarowałam

WYBÓR REDAKCJI
22.07.2022

Młodość. Wyznania nastolatkównatknęłam się na tę książkę, gdy przeszukiwałam stronę księgarni Tania Książka. Zamawiałam kilka tytułów i brakowało mi do darmowej dostawy. Po pierwsze moje oczy przyciągnęła okładka, potem zauważyłam tytuł... dalej opis. I już miałam nacisnąć "dodaj do koszyka", gdy zobaczyłam cenę, oniemiałam, zrezygnowawszy z zakup... Recenzja książki Młodość. Wyznania nastolatków

@Possi@Possi × 25
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl