Recenzje książki "Morderstwo niedoskonałe"

Dodaj swoją recenzję

Morderstwo niedoskonałe.

28.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy zbrodnia jest doskonała, a książka idealna? Jak tylko osoba naprawdę ginie i jest prowadzone śledztwo z przystojnym policjantem/detektywem i gdy głównym bohaterom grozi wielkie niebezpieczeństwo, a odbiorcę podczas czytania targają nerwy, bo akcja jest zbyt napięta? Można by było tak to definiować. Jednak Agnieszka Krawczyk w swoim dziele: "M... {} Recenzja książki Morderstwo niedoskonałe

Morderstwo niedoskonałe

13.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To moje pierwsze spotkanie z twórczością Pani Agnieszki i zaliczam je do tych z gruntu bardzo udanych. Jak sama autorka pisze, tworzy ona książki „zabawne, które mają przynieść czytelnikowi uśmiech i chwilę odpoczynku” i właśnie ta taka jest. Ci którzy pokochali Chmielewską za „Lesia” pokochają panią Krawczyk za „Mizerę, Mareczka, Adelę i Martę”. T... {} Recenzja książki Morderstwo niedoskonałe

PRitelatura to jest to

27.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

PRitelatura to jest to „Morderstwo niedoskonałe” Agnieszka Krawczyk wyd. Sol rok: 2011 str. 285 Ocena: 4,5/5 Na wstępie, jeszcze przed rozpoczęciem jakichkolwiek moich wynurzeń pseudoartystycznych pragnę poinformować, iż książkę otrzymałam od Wydawcy, nie posiadam więc paragonu potwierdzającego zakup powieści „Morderstwo niedoskonałe”. To chyba o... {} Recenzja książki Morderstwo niedoskonałe

@Sil@Sil {}

Kryminał "na wesoło"

23.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To nie jest moje pierwsze spotkanie z twórczością Agnieszki Krawczyk, miałam przyjemność zapoznać się z debiutancką powieścią "Napisz na priv", która mnie rozśmieszyła i przekonała całkowicie do autorki. Jednak moją ulubioną powieścią jest świetna książka - "Magiczne miejsce". Dlatego chętnie sięgam i będę sięgać po kolejne powieści, które zostaną ... {} Recenzja książki Morderstwo niedoskonałe

Morderstwo niedoskonałe

20.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Agnieszka Krawczyk jest autorką zabawnych książek, które mają bawić i dostarczać czytelnikowi doskonałej rozrywki na wysokim poziomie, niczym dobre komedie wywołujące salwy śmiechu i wyciskające łzy radości. Pierwsze spotkanie z twórczością Pani Agnieszki uważam za bardzo udane i żałuje, że wcześniej nie miałam okazji zapoznać się z jej dziełami. ... {} Recenzja książki Morderstwo niedoskonałe

@Katee@Katee {}

Reading is fun- Agnieszka Krawczyk ,,Morderstwo niedoskonałe”

14.09.2011

Dla każdego mola książkowego praca w wydawnictwie wydaje się być spełnieniem marzeń. Codzienność w otoczeniu książek, patrzenie jak książka powstaje, czytanie nadesłanych książkę przez aspirujących pisarzy. Jednak każdy kij ma dwa końce a każda różna ma kolce. Czasem zdarza się, że aspirujący pisarze znacznie przeceniają swoje możliwości a ich dz... {} Recenzja książki Morderstwo niedoskonałe

"Morderstwo niedoskonałe" bawi i wciąga

9.09.2011

Myślę, że każdy czytelnik lubi niekiedy przeczytać książkę, w której nie znajdziemy powagi ani też wyniosłość, a jedynie porządną dawkę humoru, przeplataną z intrygującymi wydarzeniami i szybką akcją. Osobiście, jako osoba, która dosyć rzadko znajduje powód do uśmiechu, mam zawsze problem ze spotkaniem lektury, powodującej, że kąciki moich ust ... {} Recenzja książki Morderstwo niedoskonałe

Niedoskonałość morderstwa

8.09.2011

Agnieszka Krawczyk związana jest z Krakowem, w którym mieszka oraz pracuje. Znana jest ze swoich dwóch poprzednich powieści, jakimi są Napisz na priv oraz Magiczne miejsce. Jak sama deklaruje, jej książki mają bawić i przynoście czytelnikowi upragnioną rozrywkę połączoną z chwilą relaksu. Jej najnowsza powieść idealnie spełnia oczekiwania autorki:... {} Recenzja książki Morderstwo niedoskonałe

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe