Recenzje książki "Mroczna Pokusa"

Dodaj swoją recenzję

RECENZJA

21.12.2022

❣️RECENZJA ❣️ "Mroczna Pokusa" D. B. Foryś Jak nastroje dziś u Was? 😊 "Nie to nie, ludzie kochani… Jego strata. Ja nie zamierzam o nic błagać. Straciłam już w życiu zbyt wiele, żeby jeszcze pozbyć się godności. Niedoczekanie!" Kornelia wiedzie normalne i poukładane życie. Pewnego dnia widzi swojego szefa w sytuacji, w której nigdy widzie... Recenzja książki Mroczna Pokusa

„Co się wydarzy, gdy dziewczyna z sekretami spotka mężczyznę pełnego tajemnic?”

25.10.2022

„Mroczna pokusa” autorstwa D.B. Foryś, stanowi pierwszą część serii Ukryte w ciemności. Jak już pewnie wiecie, warsztat tej autorki nie jest mi obcy, dlatego z niecierpliwością wyczekiwałam momentu, aż ta książka trafi w moje ręce. Do tej pory nie wiem jakim cudem umknęła mi premiera tej książki. Może po okładce sądzicie, że tytuł ten jest pi... Recenzja książki Mroczna Pokusa

Dzika natura i namiętność

13.03.2022

Nela jest studentką, zarabiającą na życie pracą w barze. Pewnej nocy jest świadkiem zdarzenia, którego nie powinna była zobaczyć… Jej prawie poukładane życie zmienia się kiedy zostaje wydany na nią wyrok śmierci. Dziewczyna wie że musi uciekać. Lecz macki jej kata dopadają ją. Wywieziona do lasu, walczy do ostatnich sił. Dzięki sprytowi i adrenali... Recenzja książki Mroczna Pokusa

Mroczna Pokusa D.B.Foryś

29.11.2021

Swoją przygodę z książkami D.B, Foryś zaczęłam od dylogii Miłosna Gra z polecenia przyjaciółek. Zachwalały i ciągle powtarzały żebym w końcu zaczęła czytać. Otóż jak tylko poznałam tą historię od razu się zakochałam. A potem zapoznałam się z Mroczną pokusą i przepadłam totalnie. Chyba nawet nie da się tego podkreślić tak jakbym chciała oprócz tego... Recenzja książki Mroczna Pokusa

Ucieczka albo prawdziwe życie

17.11.2021

Zwykły przypadek, może spowodować, iż nasze życie odmieni się w nieprzewidywalny sposób. Czasem wyjdzie nam to na dobre, a bywa i tak, że nasza sytuacja przynajmniej na jakiś czas się pogorszy. Niemniej takie zdarzenie, jeśli jest dość poważne zazwyczaj niesie ryzyko utraty czegoś wartościowego pod względem materialnym, uczuciowym lub duchowym. Ni... Recenzja książki Mroczna Pokusa

Mroczna Pokusa

7.10.2021

RECENZJA KSIĄŻKI : 🌳"MROCZNA POKUSA "🌳 Autor :D. B. Foryś " Jego małe wyzwanie obudziło we mnie ciekawość na więcej.... Wszystkiego. Tych złych, dobrych, przykrych i szczęśliwych tajemnic, jakie jeszcze skrywał. Zwyczajnie chciałam go poznać, bo z sekundy na sekundę wydawał mi się coraz bardziej interesujacy, wkurzający i fascynujący zar... Recenzja książki Mroczna Pokusa

Książka warta grzechu...

21.09.2021

Czego można się spodziewać po Mrocznej Pokusie?🤔 Humoru, oryginalnego sarkazmu oraz rozbudowanej fabuły. Za mało? To dodajmy obraz świetnie wykreowanych postaci oraz otoczenia z dodatkiem ognistego romansu, którego rozkwitu jesteśmy światkami. W książce poznajemy Kornelię, studentkę pracującą w klubie. Pewnego razu kończąc pracę przypadkiem zosta... Recenzja książki Mroczna Pokusa

Gdy dziewczyna z sekretami spotyka mężczyznę pełnego tajemnic.

19.09.2021

Pióro autorki Doroty Foryś polubiłam po przeczytaniu dylogii ,,Miłosna gra”. Styl pisania, poczucie humoru, świetne kreacje bohaterów, bardzo trafiły w mój gust. Dzięki autorce odkryłam również wattpada, bo kiedy wspomniała w social mediach, że będzie tam publikować rozdziały nowej powieści, pobrałam aplikację i czekałam na powiadomienia. Tą powie... Recenzja książki Mroczna Pokusa

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl