Recenzje książki "Mroczna Pokusa"

Dodaj swoją recenzję

Mroczna Pokusa

7.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA KSIĄŻKI : 🌳"MROCZNA POKUSA "🌳 Autor :D. B. Foryś " Jego małe wyzwanie obudziło we mnie ciekawość na więcej.... Wszystkiego. Tych złych, dobrych, przykrych i szczęśliwych tajemnic, jakie jeszcze skrywał. Zwyczajnie chciałam go poznać, bo z sekundy na sekundę wydawał mi się coraz bardziej interesujacy, wkurzający i fascynujący zar... {} Recenzja książki Mroczna Pokusa

Książka warta grzechu...

21.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czego można się spodziewać po Mrocznej Pokusie?🤔 Humoru, oryginalnego sarkazmu oraz rozbudowanej fabuły. Za mało? To dodajmy obraz świetnie wykreowanych postaci oraz otoczenia z dodatkiem ognistego romansu, którego rozkwitu jesteśmy światkami. W książce poznajemy Kornelię, studentkę pracującą w klubie. Pewnego razu kończąc pracę przypadkiem zosta... {} Recenzja książki Mroczna Pokusa

Gdy dziewczyna z sekretami spotyka mężczyznę pełnego tajemnic.

19.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pióro autorki Doroty Foryś polubiłam po przeczytaniu dylogii ,,Miłosna gra”. Styl pisania, poczucie humoru, świetne kreacje bohaterów, bardzo trafiły w mój gust. Dzięki autorce odkryłam również wattpada, bo kiedy wspomniała w social mediach, że będzie tam publikować rozdziały nowej powieści, pobrałam aplikację i czekałam na powiadomienia. Tą powie... {} Recenzja książki Mroczna Pokusa

Mroczna pokusa. Czy warto podjąć ryzyko?

1.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kornelia ma dwadzieścia kilka lat i wydaje się, że spokojną pracę. Jednak to, co się dzieje w kuluarach, jest niewidoczne dla oczu. Zupełnie przypadkiem znajduje się w złym miejscu i w złym momencie. Właśnie ta chwila zaważy na jej całym dotychczasowym życiu. Żeby wyjść bez szwanku, musi uciekać i zostawić wszystko, co dotychczas znała za sobą. Be... {} Recenzja książki Mroczna Pokusa

Mroczna Pokusa

28.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kornelia ma dość poukładane życie, pracuje w pewnym klubie, studiuje, spotyka się Michałem. Wszystko okłada jej się dobrze, jednak do czasu. Była w nieodpowiednim miejscu, w nieodpowiednim czasie, zobaczyła inną twarz swojego szefa, stała się światkiem morderstwa. Wie, że grozi jej niebezpieczeństwo, że musi uciekać, zerwać z wszystkimi kontakt, a... {} Recenzja książki Mroczna Pokusa

Mroczna pokusa

21.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,(...)wszystko sprawiało, że nasze zbliżenia nabierały zupełnie nowego wymiaru. Przenosiliśmy się do czasoprzestrzeni, której coraz bardziej pragnęłabym nigdy nie opuszczać." Kornelia, 23-letnia kobieta, zostaje zmuszona do ucieczki przed bezwzględnym szefem. Samotna, opuszczona i wystraszona dziewczyna, trafia do chatki położonej w głębi lasu. ... {} Recenzja książki Mroczna Pokusa

Mroczna Pokusa

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Mroczna Pokusa" autorstwa D.B. Foryś Siedzę i patrze w ekran laptopa już dobre 10 minut. Pierwszy raz niezupełnie wiem, co napisać o przeczytanej książce. Może po prostu napiszę "co mi ślina na język przyniesie" chociaż to powiedzenie nie pasuje do formy pisanej no ale trudno... Podczas czytania historii Alana i Nel towarzyszyło mi wiele przeró... {} Recenzja książki Mroczna Pokusa

"Mroczna Pokusa" D. B. Foryś

{} WYBÓR REDAKCJI
30.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj przeniesiemy się w wyobraźni do gęstego lasu, w którym jest pełno tajemnic i pokus. Mimo mrocznego klimatu, jaki panuje w tej książce, nie jest ona horrorem ani kryminałem, lecz erotycznym romansem mającym trochę wspólnego z thrillerem. Mowa tu o "Mrocznej pokusie" D. B. Foryś. Jeśli jesteście ciekawi, jakie sekrety może skrywać tajemniczy... {} Recenzja książki Mroczna Pokusa

@martyna748@martyna748 {}× 2
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe