Recenzje książki "Mroczny kochanek"

Dodaj swoją recenzję

Horror, przy którym przełamałam swoje nawyki czytelnicze.

5.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Główni bohaterowie to czystej krwi Wampir Ghrom potężne ciało, wielki umysł, pewny siebie szef ,,Bractwa Czarnego Sztyletu’’ i piękna dziennikarka Beth, która nie jest świadoma tego że jest córką- ojca wampira i matki która była człowiekiem. Beth nie wie, że po dwudziestym piątym roku życia ma przejść przemianę, osiągnąć dojrzałość w życiu wampir... {} Recenzja książki Mroczny kochanek

@ela_r22@ela_r22 {}× 2

Wampiry, wampiry

18.05.2012

O wampirach się pisało i pisać będzie. Wszystko sprowadza się do tego, na ile oryginalnie autor podejdzie do tematu i co tym razem zaserwuje czytelnikowi. Moja przygoda z sagą J.R Ward dopiero się zaczyna i mam nadzieję, że nie skończy się szybko. Ghrom jest wampirem, ale nie byle jakim, jest ich przywódcą, królem, liderem. Przystojny i groźny, st... {} Recenzja książki Mroczny kochanek

Mroczny

18.12.2011

Poznajcie nową historię wampirów, które żywią się tylko swoim gatunkiem. Stańcie oko w oko z potworem zwanym Reduktorem. Zajrzyjcie, a dowiecie się kto tak na prawdę jest zły w tej historii. Wejdźcie do świata pełnego miłości, zbrodni i zemsty. Przespacerujcie się ścieżkami wyobraźni wraz z młodą Beth, która po wielu latach samotności dowiaduje się... {} Recenzja książki Mroczny kochanek

morczna i romantyczna

20.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od dłuższego czasu chciałam przeczytać cykl "Bractwo Czarnego Sztyletu" i kiedy nadarzyła się okazja - chętnie z niej skorzystałam. Każda kolejna część opowiada historię jednego z członków Bractwa. "Mroczny kochanek" to pierwsza część cyklu, w której poznajemy bliżej historię Ghroma, wampirzego władcy, oraz Beth, dziennikarki, córki jego przyjaci... {} Recenzja książki Mroczny kochanek

Prawdziwy Bestseller!

4.08.2011

Książek ogłaszanych bestsellerami, mamy na dzisiejszym rynku ogromną ilość, zwłaszcza w dziedzinie tak popularnej jak fantastyka. Chcąc nie chcąc, czytając dość dużo książek tego typu, muszę przyznać, że moje oczekiwania z każdą kolejną propozycją czytelniczą rosną. Do pozycji tej byłam z początku nastawiona sceptycznie, okładka, opis, raczej nie z... {} Recenzja książki Mroczny kochanek

@Patsy@Patsy {}

Miłość w wykonaniu wampirów :)

22.06.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książki J.R.Ward już od dawna figurowały na mojej liście pozycji, które chcę przeczytać. „Mroczny kochanek” dostał się w moje łapki dzięki uprzejmości koleżanki. Ale wracając do rzeczy. Jest to pierwszy tom serii „Bractwo Czarnego Sztyletu” amerykańskiej pisarki J.R.Ward. Każda część opowiada historię miłosną innego członka Bractwa. Akcja tejże po... {} Recenzja książki Mroczny kochanek

@tala86@tala86 {}× 1

Mroczny Kochanek

9.04.2011

Już od jakiegoś czasu seria Bractwo Czarnego Sztyletu znajduje się na mojej liście książek 'do przeczytania'. W końcu jednak zdecydowałam się kupić pierwszą część przez księgarnie internetową. Wcześniej słyszałam, że książka jest świetna. Dochodziły mnie same dobre opinie o niej, ale nie lubię polegać na opiniach innych, więc trochę ociągałam się z... {} Recenzja książki Mroczny kochanek

Mroczny kochanek

21.03.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wcale nie miałam zamiaru czytać tej książki, ale jednak ciekawość wzięła górę i kupiłam ją w wakacje. Nie spieszyło mi się jednak z czytaniem. Przeczytałam ją dopiero niedawno, korzystając z przerwy świątecznej. Jest to pierwszy tom cyklu powieściowego Bractwo Czarnego Sztyletu amerykańskiej autorki J.R. Ward. Akcja rozgrywa się się w realiach wsp... {} Recenzja książki Mroczny kochanek

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe