Recenzje książki "Na jedną noc"

Dodaj swoją recenzję

Na jedną noc

12.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Na jedną noc” to pierwsza część serii Game on z motywem sportowców, który ja uwielbiam. Nasz główny bohater to pewny siebie, ambitny i inteligentny facet- gwiazda futbolu. W swoim życiu już przeszedł wiele, jednak dzięki trenerowi, przyjaciołom radzi sobie doskonale a do tego wie, że na sukces musi zapracować. Dlatego jego życie to dobrze ułożony... {} Recenzja książki Na jedną noc

Na jedną noc

11.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Na jedną noc" autorstwa Kristen Callihan Na początku tej książki byłam pewna, że będzie to kolejna typowa historia amerykańskiego bożyszcza, który łamie kobiece serca. Tak się jednak nie okazało. Jakież było moje zdziwienie, kiedy zorientowałam się, że główny bohater jest tak samo mądry jak przystojny. Czyli BARDZO! Ana jest cichą, spokojną i ... {} Recenzja książki Na jedną noc

Na jedną noc

25.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po tę serię sięgnęłam bez żadnego zastanowienia. Po przeczytaniu książek z serii VIP, gdy tylko zobaczyłam, że ukazują się nowe historie tej autorki, to wiedziałam, że muszę je przeczytać. I tak o to przeczytałam pierwszy tom z serii. Główna bohaterka, Anna jest na ostatnim roku studiów i nie wie co chce dalej robić w życiu. Jedyne czego jest ... {} Recenzja książki Na jedną noc

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1

Jedna noc, to za mało...

25.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anna Jones i Drew Baylor studiują na tej samej uczuleni. Ona chce w w spokoju skończyć studia, a on jest gwiazdą uniwersyteckiej drużyny futbolowej, z wieloma sukcesami na koncie. Oboje początkowo nie zdają sobie sprawy, jak na siebie działają- oboje myślą tylko o tym, aby spróbować jak smakuje drugie i czy jest takie apetyczne, na jakie wygląda 😉... {} Recenzja książki Na jedną noc

Game on

11.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na jedną noc - Game on #1 - Kirsten Callihan Anna Jones to dziewczyna, która chce spokojnie skończyć studia. Chce odnaleźć swoją przyszłość oraz to co będzie robić po skończeniu collegu. Nie zakochuje się. Nie planuje związku. Faceta ma na jedną noc i nie całuje w usta. Miłość nie wchodzi w grę. Drew Baylor jest gwiazdą uniwersyteckiej drużyny f... {} Recenzja książki Na jedną noc

na jedną noc

4.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Znana z genialnej serii VIP o gwiazdach muzyki Kristen Callihanteraz pokazuje swoje nowe oblicze przychodząc ze swoją nową serią tym razem o sportowcach drużyny futbolu amerykańskiego. Nie byłam nigdy fanką wątku sportowego w książkach jednak opis "Na jedną noc" który przeczytałam w poście Wydawnictwa Muzy, mnie zaciekawił i dlatego dziś postanow... {} Recenzja książki Na jedną noc

Seksowna i pełna humoru, dosłownie na jedną noc!

28.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Na jedną noc” była jedną z książek na mojej liście must read. I teraz jest także na serduszkowej liście! Widziałam wiele pozytywnych recenzji u blogerek, które obserwuje z zapartym tchem i czułam, że ja także pokocham tę książkę! I oto jestem, na maksa zakochana w powieści i bohaterach wykreowanych przez Kristen Callihan! “Na jedną noc” było słod... {} Recenzja książki Na jedną noc

Seria Game On... tom 1

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autorkę poznałam dzięki serii Vip, którą wręcz pokochałam. Teraz swoje 5 minut ma nowa - Game On. Schemat podobny - On gwiazdor, Ona skromna dziewczyna, ale w książkach tej autorki nie o schemat chodzi, tutaj pierwsze skrzypce grają emocje, tak pisać potrafi tylko Callihan. Nie wiem co ta kobieta ma w sobie takiego, ani jak Ona to robi, ale spos... {} Recenzja książki Na jedną noc

@Ewelina229@Ewelina229 {}× 12
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl