Recenzje książki "Na krawędzi prawdy"

Dodaj swoją recenzję

Czy w świecie kłamstwa jest miejsce na miłość?

29.05.2022

"Gdy ktoś zadziera z moją rodziną, przestaję mieć jakiekolwiek zasady". "Na krawędzi prawdy" to historia Letti i Matteo. Kobieta jest tajną agentką, która nawiązuje kontakty z podejrzanymi i szuka dowodów na ich przewinienia. Otrzymuje nowe zlecenie, które dotyczy Matteo Cardone, rzekomego przemytnika samochodów. Czy Matteo jest niewinny? A co si... Recenzja książki Na krawędzi prawdy

Szybcy i wściekli 2

16.05.2022

Na krawędzi prawdy to drugi tom z serii Związani lojalnością. Dla przypomnienia, pierwsza część cyklu Na tropie sensacji została doceniona w moim prywatnym rankingu i zajęła pierwsze miejsce. Przez to, nie dość, że nie mogłam się doczekać kontynuacji, to poprzeczka była zawieszona wysoko, bardzo wysoko. Choćby ze względu na to, że moim ulubionym g... Recenzja książki Na krawędzi prawdy

Wiele trudnych decyzji

4.05.2022

 Główna bohaterka Lettica chce żyć normalnie, mimo traumatycznych przygód. W tym celu współpracuje z ojcem, który jest policyjnym detektywem. Dostaje kolejne zlecenie, a jest nim Matteo - przemytnik samochodowy. Spotyka się z nim, jedynie w celu “wywęszenia” przekrętu. Jednak z dnia na dzień, kobieta zaczyna się przekonywać do mężczyzny i zlece... Recenzja książki Na krawędzi prawdy

Na krawędzi prawdy

3.05.2022

Lettwspółpracuje z ojcem, policyjnym detektywem, a jej zleceniem staje sięMatteo, przemytnik samochodów. Dziewczyna spotyka się z nim i szuka dowodów, które pomogą w aresztowaniu mężczyzny. Nastawiona na działanieLettizmienia się i z dnia na dzień coraz bardziej przekonuje się doMatteo. Zaczyna widzieć w nim kogoś więcej i nie potrafi trzymać go n... Recenzja książki Na krawędzi prawdy

Czy zemsta się opłaca?

3.05.2022

Na początku muszę przyznać, że nie czytałam pierwszego tomu, a od razu sięgnęłam po drugi przez opis i uważam, że nic nie straciłam. Wszystko było tak wyjaśnione, że bez znajomości poprzedniczki dałam radę ogarnąć większość rzeczy o których mowa była w tej książce. No dobrze... ale o czym ta książka jest? Matteo Cardone po dwóch latach wychodzi z... Recenzja książki Na krawędzi prawdy

Wyzwalająca prawda

2.05.2022

 „Ciężko w ogóle pozbyć się emocji, skoro człowiek sam nie jest pewien, co ma myśleć, co czuć." Kilka miesięcy temu, w książce „Na tropie sensacji”, poznałam Chiarę Gottardi i Salvatore Galluzzi, których połączyło w efekcie silne uczucie. W tle, równolegle z ich historią, rozwijała się równie pasjonująca relacja między Letticią i Matteo. Ob... Recenzja książki Na krawędzi prawdy

@Mirka@Mirka × 7

Na krawędzi prawdy - moja opinia ⭐

1.05.2022

Letticia została porwana jako małe dziecko. Przez wiele lat żyła w nieświadomości o swoim pochodzeniu i istnym piekle, jakie zgotował jej porywacz. Pewnego dnia, udało się jej wyrwać z jego przytułku, ale mimo to demony z przeszłości, wciąż dają o sobie znać kobiecie przy nawiązywaniu nowych relacji. Letti na co dzień pracuję w redakcji gazety, al... Recenzja książki Na krawędzi prawdy

Na krawędzi prawdy

29.04.2022

„Przez lata żyłem zemstą, obiecywałem sobie, że wszystkim zajmę się sam. Dwa dni temu byłem przekonany, że jestem gotów poświęcić dla niej każdy aspekt swojego życia. Dzisiaj nie byłem już tego taki pewien. O wiele łatwiej się poświęcić, gdy nie ma się niczego, niż gdy się wie, że posiada się praktycznie wszystko, co najważniejsze, i że nie można ... Recenzja książki Na krawędzi prawdy

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl