Recenzje książki "Nas dwoje"

Dodaj swoją recenzję

Czy mimo wielkich chęci można być ot tak po prostu szczęśliwym?

17.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznam szczerze, że na tę książkę zdecydowałam się po jej okładce i opisie. Kiedy zaś zaczęłam ją czytać ogarnęło mnie dziwne poczucie, że może to będzie stracony na nią czas ? Rzadko kiedy staram się sięgać po tego typu książki, dla mnie są one co najmniej „ckliwe”. Ale ta powieść miała coś w sobie, co to dziwne poczucie już po kilku rozdziałac... {} Recenzja książki Nas dwoje

Nas Dwoje

17.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta pozycja w mojej małej liście książek do przeczytania i w sercu zajmuje bardzo ważne miejsce. Już dawno nie czytałam tak szczęśliwej a zarazem smutnej historii która potrafi zatrzymać bicie naszego serca. Ich miłość do siebie nawzajem jest tak mocna a zarazem tak krucha, że nikt z nas nie chciałby trafić na coś takiego w swoim życiu. Ta miłość j... {} Recenzja książki Nas dwoje

Książka taka jak miłość...

6.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Bo miłość to nie tylko łatwe wybory, proste rozwiązania-to również ciężka praca i trudne decyzje, ofiary, których tak naprawdę wcale nie chce się ponieść." Chciałabym powiedzieć jak bardzo piękna i bolesna jest ta książka, ale nie potrafię ubrać tego w słowa. Chcę o niej mówić światu, ale jednocześnie chcę ją mieć tylko dla siebie i przeczytać... {} Recenzja książki Nas dwoje

Nas dwoje

3.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nas dwoje" to debiut literacki Holly Miller. – brytyjska pisarka, zagorzała miłośniczka książek. Dorastała w Bedfordshire. Od czasu studiów pracuje jako marketingowiec, redaktor i copywriter, ale to pisanie książek sprawia jej największą przyjemność. „Nas dwoje” to jej literacki debiut. Prawa do wydania powieści sprzedano do 23 krajów. Holly Mill... {} Recenzja książki Nas dwoje

Historia miłości z góry skazanej na niepowodzenie...

13.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy jeśli mielibyście taką możliwość, to chcielibyście poznać swoją datę śmierci oraz jej przyczynę? Czy poznanie jej zmieniłoby coś w waszym życiu? Historia opisana na kartach książki opowiada o losach dwójki ludzi. Głównym bohaterem jest Joel- który bardzo długo jest już singlem, ponieważ poprzysiągł sobie, że już nigdy więcej się nie zakocha. ... {} Recenzja książki Nas dwoje

Przeznaczenie, a szczęście...

10.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miewacie czasami uczucie deja vu? Albo może ktoś z Was śni sny, które się później sprawdzają? Mi się często zdarza, że mam wrażenie, że coś gdzieś już było, coś się wydarzyło, a gdy dochodzi do tego momentu mam niesamowite ciarki na całym ciele. Mojej mamie natomiast kilka razy tak się zdarzyło, że jej sny się jej sprawdziły.. "Nas dwoje" to hist... {} Recenzja książki Nas dwoje

Jeśli kogoś kochasz pozwól mu odejść

27.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy tak wyjątkowa autorka, jaką jest Jodi Picoult, pisze o innej powieści nazywając ją "zapierającą dech w piersiach" to już wiem, że muszę po nią sięgnąć. Wprost nie do wiary, że "Nas dwoje" to debiut literacki brytyjskiej pisarki Holly Miller - mogłabym czytać tylko takie historie. Joel ma 35 lat, jest byłym weterynarzem, lecz obecnie wyprowadz... {} Recenzja książki Nas dwoje

@coolturka104@coolturka104 {}× 7

"Nas dwoje"

24.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nie trzeba być bez skazy, żeby zasłużyć na miłość” Joel jest weterynarzem i singlem. Wie, że jeżeli kogoś obdarzy uczuciem, tę osobę na pewno spotka coś nieprzyjemnego, złego. Na jego drodze staje Callie, kobieta nie może się pozbierać po tragedii jaką niedawna przeżyła. Jej najlepsza przyjaciółka Grace zginęła w wypadku. Pracuje w kawiarni... {} Recenzja książki Nas dwoje

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl