New Restaurant Design

Bethan Ryder
New Restaurant Design
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

New Restaurant Design showcases 45 of the best-designed, most exciting newdining venues around the world. Featured establishments include PatrickJouin's Senderens in Paris, Christian Liaigre's Buddakan in New York andPhilippe Starck's Bon in Moscow. Fans of Bethan Ryder's earlier books willnot be disappointed by this colourful and exciting new survey of the latestprojects from the cream of the international design world. The introduction features interviews with 11 of the world's mostinfluential interior designers - including Adam D. Tihany, Marcel Wanders,Patrick Jouin and David Collins - who talk about their design philosophyand approach, their favourite eateries and what makes a great restaurantspace.
ISBN: 978-1-85669-674-6, 9781856696746
Język: angielski
Wydawnictwo: Laurence King

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
{}
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki
{}

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka New Restaurant Design nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
{}️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka New Restaurant Design. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
{} Dodaj cytat
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl