Recenzje książki "Nie możesz mnie pocałować"

Dodaj swoją recenzję

"Nie możesz mnie pocałować"

1.12.2022

Tytuł: "Nie możesz mnie pocałować" Autor: @cariancole_author Wydawnictwo: @wydawnictwoniezwykle 𝒁𝒂𝒌𝒂𝒛𝒂𝒏𝒚 𝒓𝒐𝒎𝒂𝒏𝒔 𝒛 𝒂𝒓𝒂𝒏ż𝒐𝒘𝒂𝒏𝒚𝒎 𝒎𝒂łż𝒆ń𝒔𝒕𝒘𝒆𝒎 𝒊 𝒓óż𝒏𝒊𝒄ą 𝒘𝒊𝒆𝒌𝒖... 𝑪𝒛𝒚𝒍𝒊 𝒄𝒐ś 𝒄𝒐 𝒕𝒂𝒌𝒊𝒆 𝒎𝒊𝒔𝒊𝒂 𝒋𝒂𝒌 𝒋𝒂 𝒍𝒖𝒃𝒊ą 𝒏𝒂𝒋𝒃𝒂𝒓𝒅𝒛𝒊𝒆𝒋! Życie Skyler od dawna jest w totalnej rozsypce... Jedyną osobą, która wyciąga do niej pomocną dłoń, jest nowo poznany starszy od nich f... Recenzja książki Nie możesz mnie pocałować

Nie możesz mnie pocałować

29.11.2022

Lubicie książki z wątkiem różnicy wieku? Ja niby lubię ale też zawsze jestem nieco sceptycznie nastawiona. Taki wątek już dość popularny ale wciąż nieco kontrowersyjny, choć tego typu związki były, są i będą standardem. W otoczeniu każdego z nas trafiają się takie pary i czy są one akceptowane przez otoczenie, czy wręcz przeciwnie? Ciekawe jes... Recenzja książki Nie możesz mnie pocałować

Nie możesz mnie pocałować

26.10.2022

" Nie możesz mnie pocałować" Zakazany romans z aranżowanym małżeństwem i różnicą wieku. Ich pierwsze spotkanie było całkowitym przypadkiem. Kiedy Skyler zepsuł się samochód nieznajomy pospieszył na ratunek i podwiózł ją do domu. Później ich spotkania się powtarzały. Ona – nastolatka uczęszczająca do liceum. On – o szesnaście lat starszy od niej... Recenzja książki Nie możesz mnie pocałować

Świetna książka!

14.10.2022

Ich pierwsze spotkanie było całkowitym przypadkiem. Kiedy Skyler zepsuł się samochód, tajemniczy, wytatuowany i umięśniony facet postanowił jej pomóc. Podwiózł ją do domu. Później ich spotkania się powtarzały. Zazwyczaj były związane z tym, że on ratował ją z opresji. Zaprzyjaźnili się. Ona – nastolatka uczęszczająca do liceum. On – o szesnaście l... Recenzja książki Nie możesz mnie pocałować

Nie możesz mnie pocałować

12.10.2022

„Jestem taką zapomnianą, odrzuconą na bok rzeczą.” Pierwszy raz spotkali się przez przypadek, jej zepsuł się samochód, on zatrzymał się, żeby jej pomóc. Od tej pory ich spotkania zaczęły się powtarzać i zawsze schemat był ten sam, to on ratował ją z opresji. Rozmowy zbliżyły ich do siebie, nawiązała się między nim nić sympatii, a później przyszła... Recenzja książki Nie możesz mnie pocałować

Sky

2.10.2022

Skyler i Jude spotykają się przez przypadek. Mężczyzna pomaga dziewczynie, kiedy psuje jej się samochód. Już wtedy jest nią zafascynowany. Z każdym kolejnym spotkaniem Sky coraz bardziej mu się podoba. Kiedy pewnego dnia kłopoty Sky wychodzą na jaw, Jude już wie, że nie może zostawić jej na pastwę losu. Oferuje jej fałszywe małżeństwo, by pomóc Sk... Recenzja książki Nie możesz mnie pocałować

RECENZJA

2.10.2022

„Chciałbym, żeby sprawy między nami nie były takie skomplikowane, Skylar. Chciałbym, żebyś nie cierpiała, chciałbym Cię nie ranić. Chciałbym, żeby ludzie nie patrzyli na mnie, jakbym był jakimś drapieżnikiem.” Skylar i Jude poznali się zupełnym przypadkiem. Pewnego dnia dziewczynie psuje się samochód, a nieznajomy z naprzeciwka oferuje pomoc i od... Recenzja książki Nie możesz mnie pocałować

Book Coffee Cake

29.09.2022

Ależ ja dziś jestem rozanielona. Wszystko za sprawą książki autorstwa Carian Cole “Nie możesz mnie pocałować”. Jeśli myślicie, że nic w wątku udawanego małżeństwa nie może Was zaskoczyć to muszę wyprowadzić Was z błędu. Czegoś takiego jeszcze nie czytałam. Rozpływam się na samą myśl o relacji pomiędzy Jude i Skylar. Ona od wielu lat musi radzić so... Recenzja książki Nie możesz mnie pocałować

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl