Recenzje książki "(Nie)pokorna wdowa"

Dodaj swoją recenzję

Niepokorna wdowa

24.08.2022

Baron Ostrowski spędził długi czas w odosobnieniu, przez wypadek, który oszpecił jego twarz. Nie chcąc narażać się na niechciane komentarze pod swoim adresem, czy niemiłe spojrzenia postanowił odciąć się od świata zewnętrznego. Jednak chęć rozwiązania zagadkowej śmierci ojca okazuje się silniejsza. Śledztwo naprowadza go wprost na Natalię i razem ... Recenzja książki (Nie)pokorna wdowa

(Nie)pokorna wdowa

10.08.2022

Baron Ostrowski Robert, poznajemy go jako samotnika zamkniętego w sobie, z poszarpaną duszą i obliczem pokrytym bliznami. Ukrywającym się przed światem i wzrokiem tych, u których na jego widok pojawiał się strach w oczach. Jednak czy można im się dziwić, gdy jemu samemu prawie rok zajęło, oswojenie się z własną powierzchownością. Wtedy to, podjął ... Recenzja książki (Nie)pokorna wdowa

@ela_r22@ela_r22 × 20

Niepokorna Wdowa

9.08.2022

(Nie)pokorna wdowa to czwarta część z cyklu "W dolinie Narwi". Nie czytałam wcześniejszych części, ale nie miałam problemu z czytaniem tej. Łatwo mogłam się odnaleźć w całej historii. O czym jest powieść? O miłości, ale nie tylko, bo spotkamy się tutaj również w wątkiem kryminalnym, dzięki temu ożywia całą historię. Głównymi bohaterami są Natalia ... Recenzja książki (Nie)pokorna wdowa

Pokorna czy może jednak nie?

25.07.2022

Otóż mamy tutaj czwarty tom serii „W dolinie Narwi” autorstwa Urszuli Gajdowskiej, który przybliża nam historię Natalii – mało zamożnej wdowy, która oprócz niezbyt dużego majątku po śmierci męża otrzymuje również rozkapryszoną teściową do opieki. Nasza młoda wdowa nie ma lekko, ponieważ stara się jak może, by utrzymać domostwo w jak najlepszym sta... Recenzja książki (Nie)pokorna wdowa

(Nie)pokorna wdowa, Urszula Gajdowska

14.07.2022

Główną bohaterką "(Nie)pokornej wdowy Urszuli Gajdowskiej jest Natalia Walewska, młoda kobieta, której mąż zmarł niedawno w wypadku. A przynajmniej wszystko na to wskazuje. Dziewczyna zajmuje się majątkiem męża oraz teściową, która nie należy do zbyt przyjemnych osób. Swoimi komantarzami potrafi wzburzyć nawet najspokojniejsze osoby, a mimo to Nat... Recenzja książki (Nie)pokorna wdowa

Ona i On. Morze i ląd...

11.07.2022

Mam wielki sentyment do tej serii. Czasami przychodzi taki czas, gdy nie chcę czytać ciężkich, mrocznych thrillerów czy drenujących myśli kryminałów. Czasami chcę po prostu odpocząć i całkiem zatracić się w innym świecie, którego problemy nie są aż tak skomplikowane. Myślę, że każdy czytelnik doświadcza takiego uczucia. Seria w „Dolinie Narwi” ... Recenzja książki (Nie)pokorna wdowa

@Morella@Morella × 4

(Nie)pokorna wdowa

20.06.2022

Witajcie! Przychodzę do Was z recenzją kolejnej książki od Urszuli Gajdowskiej. „(Nie)pokorna wdowa” to romans historyczny dziejący się w roku 1817. Głównymi bohaterami są baron Robert Ostrowski-kiedyś przystojny uwodziciel i świetnie prezentujący się żołnierz, teraz dręczony koszmarami, okaleczony i zepsuty człowiek, oraz Natalia Walewska-młoda, ... Recenzja książki (Nie)pokorna wdowa

(Nie)pokorna wdowa

19.06.2022

"(Nie)pokorna wdowa" to czwarty tom cykluW dolinie Narwi. Książka jest połączeniem romansu i powieści przygodowej, której fabuła rozgrywa się na Podlasiu w pierwszej połowie XIX wieku. Choć znajdziemy tu nawiązania do poprzednich tomów, to można ją czytać bez ich znajomości. Tym, co nieco różni ją od poprzednich części jest klimat, jaki autorce u... Recenzja książki (Nie)pokorna wdowa

@iza.81@iza.81 × 4
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl