Recenzje książki "Nie ten czas"

Dodaj swoją recenzję

Mocna książka

15.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy można uzależnić się od książek jednego autora? Sądzę, że tak. Sama jestem takim przypadkiem. Podejrzewam, że ta choroba dopadła także i niektórych z was. Autorka serią Seksowni dranie wprowadziła mnie w męski, brutalny świat mafii, gdzie zabijanie, przemoc, tortury, gwałty i zabawa ofiarami to chleb powszedni. Bohaterowie jej książek są przys... {} Recenzja książki Nie ten czas

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 2

Nie ten czas

10.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: "Nie ten czas" Seria: Seksowni dranie Autor: Agnieszka Kowalska-Bojar @Link Wydawnictwo: motylewnosie.pl @Link "Stanęła u bram jego duszy, za­pukała, a on ot­worzył i wciągnął ją do piekła, w którym sam żył od tylu lat." Agnieszka Kowalska-Bojar 👿 Ostatni tom serii "Nie ten czas" jest najbardziej mroczniejszą, przerażającą historią w cał... {} Recenzja książki Nie ten czas

NIE TEN CZAS

17.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🔗Recenzja książki 🔗 "NIE TEN CZAS " AUTOR : AGNIESZKA KOWALSKA - BOJAR Wydawnictwo : Motylewnosie " Tylko, że zemsta nie okazała się drogą do wyzwolenia. Wręcz przeciwnie, wiodła prosto do piekła. A stamtąd nie było, już powrotu." "Nie ten czas" to książka z serii "Seksowni Dranie ". To mocna pozycja. Pełna brutalności i wstrzasajac... {} Recenzja książki Nie ten czas

Nie ten czas ♥️♥️

6.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Nie ten czas autorki Agnieszki Kowalskiej-Bojar ❤️. Nikołaj mężczyzna bez skrupułów, brutalny, bezlitosny dla niego zemsta to droga do wybawienia, ale i także do piekła. Żyje w świecie, gdzie nie ma miłości, jest tylko seks, przemoc i zło. W to wszystko właśnie wkracza Kamila, by odkryć, kto jest winien śm... {} Recenzja książki Nie ten czas

@monika032890@monika032890 {}× 1

Nie ten czas

20.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie ten czas" jest szóstym tomem cykluSeksowni Dranie. Zaznaczę, iż nie jest tu wymagana znajomość poprzednich części, gdyż są to oddzielne historie. Co to była za książka! Ile sprzecznych uczuć i emocji wyzwalająca. Zagłębiając się w tę historię miałam nieodparte wrażenie, iż autorka specjalnie chciała przeczołgać mnie po najstraszniejszych cze... {} Recenzja książki Nie ten czas

@iza.81@iza.81 {}× 4

Oswoić bestię

6.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tylko że zem­sta nie okazała się drogą do wybawienia. Wręcz prze­ciwnie, wiodła prosto do piekła. A stamtąd nie było już powrotu. Więc skoro musiał w nim zostać, wstąpił na dobrze opłacaną służbę. Diabeł w ludzkiej skórze, ra­sowy przed­staw­iciel mocy piekiel­nych. Nikolaj. Kamila Kuźmińska traci siostrę w niejasnym wypadku samochodowym. Kobiet... {} Recenzja książki Nie ten czas

@Logana@Logana {}× 17

Nie ten czas - Nikolaj

2.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„NIE TEN CZAS” Agnieszka Kowalska-Bojar Wydawnictwo MOTYLE W NOSIE Na początku zaznaczę, że nie jest to powieść dla czytelników poniżej 21 roku życia i dla ludzi o słabych nerwach. Tym razem autorka Agnieszka Kowalska-Bojar sięgnęła do samego dna piekła. To co tu przeczytałam sprawiło, że prawie zwymiotowałam. Polały się łzy. Często się bałam. B... {} Recenzja książki Nie ten czas

"Nie ten czas"

30.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy z nas doskonale zna ból po stracie kogoś najbliższego. Każdy z nas zna uczucie porażki, gdy ze wszystkich sił walczyło się o coś, czego ostatecznie się nie dostało. Każdy z nas niejednokrotnie miał na coś nadzieję i bezpowrotnie ją utracił. Każdy z nas wierzył i ufał, ale zostało to zdeptane. Smutek, rozgoryczenie, morze wylanych łez... Znac... {} Recenzja książki Nie ten czas

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl