Recenzje książki "Niebezpieczne związki"

Dodaj swoją recenzję

O silnych kobietach, które muszą zmierzyć się z przeciwieństwami losu

17.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miłość buduje, umacnia, uszczęśliwia, daje radość i poczucie spełnienia. To prawda. Ale nie cała. I nie do końca. Miłość może też niszczyć, burzyć, wichrzyć, a nawet zabijać. Nieważne, że robi to w jedwabnych rękawiczkach o ledwo uchwytnym zapachu płatków róż. Niebezpieczeństwo zawsze jest blisko, zagrożenie zawsze jest realne, ciemne chmury w każ... {} Recenzja książki Niebezpieczne związki

Niebezpieczne związki

16.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wiele książek temu czytałam antologie, stąd też gdy tylko otrzymałam propozycję zrecenzowania tej antologii bez zastanowienia się zgłosiłam. Uwielbiam tego typu książki za możliwość zapoznania się ze stylem pisania autorów / autorek. Jest to zbiór dziesięciu krótkich opowiadań, a łączy je wspólny temat jakim są tytułowe „Niebezpieczne związki”. ... {} Recenzja książki Niebezpieczne związki

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1

Recenzja opowiadań "Niebezpieczne związki"

1.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Hejo Kochani :) Jak ten czas szybko minął. Jeszcze nie dawno mieliśmy piękne i słoneczne lato a dzisiaj już pachnie jesienią. Uwielbiam jesień. Piękne i kolorowe liście spadające z drzew, zapach suszonych grzybów. A wy wolicie te chłodniejsze czy cieplejsze pory roku? No to tak na rozgrzewkę mam dla Was dzisiaj recenzję gorących opowiadań... {} Recenzja książki Niebezpieczne związki

Zbiór opowiadań

28.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niebezpieczne związki - zbiór opowiadań 10 polskich autorek Zbiór opowiadań o niebezpiecznych facetach i związkach z nimi, stworzone przez 10 polskich autorek romansu i erotyki. Skuszona opisem, który sugeruje opowiadania inne niż do tej pory. Wcześniejsze antalogie, które miałam możliwość przeczytania były nijakie. Teraz również mam mieszane od... {} Recenzja książki Niebezpieczne związki

Historie pobudzające zmysły

25.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Antologia, w której znajdziemy grzeszne i pobudzające wyobraźnię opowiadania. Każde z nich przedstawia inną historię, innych bohaterów. Kobiety lubią wulgarność, namiętność i dobry seks Każda z historii ma inny styk i charakter. Możemy pragnąć wiele lecz nie zważamy na konsekwencje, których możemy doświadczyć. Alicja Sinicka TO NIE JA "Czas z n... {} Recenzja książki Niebezpieczne związki

Niebezpieczne związki - recenzja antologii

20.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam Was na recenzję antologii, która dobrze sprawdzi się na długie letnie wieczory. Zbiór dziesięciu opowiadań polskich autorek, nie tylko nas zaskoczy, ale i pozostawi swego rodzaju niedosyt informacji, który może doprowadzić czytelnika do szału. I właśnie z tego powodu, bardzo rzadko sięgam po antologię. Na "Niebezpieczne zwi... {} Recenzja książki Niebezpieczne związki

Niebezpieczne związki

10.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Niebezpieczne związki" to zbiór dziesięciu niebanalnych, pikantnych i niegrzecznych opowiadań doskonale znanych autorek. Znajdziemy wśród nich: 1. "To nie ja" - Alicja Sinicka 2. "Pustynia bez końca" - K.C. Hiddenstorm 3. "Pocałunek śmierci" - I.M. Darks 4. "Spalam się" - Agata Suchocka 5. "Kleptomanka" - Patrycja Strzałkowska 6. "Znajomy ... {} Recenzja książki Niebezpieczne związki

"Niebezpieczne związki"

9.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie jestem zwolenniczka antologii. Ale ostatnio parę takich się pojawiło co kuszą nie tylko autorkami ale i mega okładką. Taka jest ta antologia "Niebezpieczne związki". I wiecie co? To jest najlepsza antologia, jaką czytałam. To nie tak, że inne były złe ale tu to każde opowiadanie jest świetne. Każde chce przeczytać w wersji książkowej.... ... {} Recenzja książki Niebezpieczne związki

@Lalka1@Lalka1 {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl