Recenzje książki "Niebezpieczny trójkąt"

Dodaj swoją recenzję

Niebezpieczny Trójkąt

2.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

" Niebezpieczny trójkąt" ~ K. Andrzejak-Wasilewska 8/10 ⭐ . . Macie tak, że jak wszystko zaczyna wam się układać to zawsze coś musi się zepsuć? . Nikola jest młodą kobietą która kiedyś nie źle imprezowała. Była wyzwoloną, wolną i odważną kobietą. Po czterech latach jest kompletnym przeciwieństwem siebie. Ma kochającego narzeczonego który daje jej ... {} Recenzja książki Niebezpieczny trójkąt

Wyrazista!

23.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przypadkowe spotkanie, które kończy się niezobowiązującym zbliżeniem oraz obietnicą, która nie miała ziścić się. Nic nieznaczące spotkanie, które ma zweryfikować późniejsze plany oraz wszystko, co później wydarzy się... Nikola wiedzie spokojne życie u boku ukochanego mężczyzny. Planując własny ślub nie zakłada żadnych komplikacji. Ale przewrotny ... {} Recenzja książki Niebezpieczny trójkąt

Niebezpieczny trójkąt

19.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziękuję bardzo @Link za możliwość zrecenzowania tej ksiazki ❤️ "Oszukuję go, zdradzam, myślałam dniami i nocami. Gdy się o tym dowie, nigdy mi nie wybaczy. Nie byłam w stanie mu wyznać prawdy. Choć wiedziałam, że już dawno powinnam to zrobić. Seweryn to wspaniały facet, który zasługuje na wszystko co najlepsze(...) z kolei jego brat to dupek, kt... {} Recenzja książki Niebezpieczny trójkąt

Alan czy Seweryn?

16.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio mam pecha przy wyborze erotyków, te które znalazły się w mojej biblioteczce po prostu mnie nudziły, nie interesowały mnie dalsze losy bohaterów, historia nie potrafiła mnie wciągnąć. Tym razem sięgnęłam po książkę “Niebezpieczny trójkąt” autorstwa Kamili Andrzejak-Wasilewskiej, mimo tego, iż to debiut, muszę przyznać, że autorka zaintrygo... {} Recenzja książki Niebezpieczny trójkąt

Niebezpieczny trójkąt

11.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka zaliczana do gatunku romansów i erotycznej literatury. Prawdę mówiąc, mam mieszane uczucia. Z jednej strony książka zaczyna się od romansu dójki bohaterów, którzy spędzają ze sobą noc. Zawierają umowę, że jeśli się kiedyś spotkają powtórzą to co między nimi się wydarzyło. Mija 4 lata, Nikola ma narzeczonego, prace, która ją satysfakcj... {} Recenzja książki Niebezpieczny trójkąt

@Lalka1@Lalka1 {}× 1

Uważaj co przysięgasz!

10.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Uważaj, co przysięgasz.” Dokładnie tak, nigdy nie wiesz kiedy będziesz musiała dotrzymać danego słowa. To ostatnia noc Nikoli w Szczecinie. Razem ze swoją koleżanką Lucy postanawiają spędzić ją w klubie nocnym i zaszaleć. To szaleństwo doprowadza do tego, że traci głowę dla nieznajomego bruneta. Liczy się tylko tu i teraz, potem i tak wyjedzie.... {} Recenzja książki Niebezpieczny trójkąt

Niebezpieczny trójkąt

30.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wakacyjny wyjazd z przyjaciółką, ostatnia noc, ostatnie wyjście do klubu i mężczyzna, z którym spędza upojne chwile. Nikola nawet nie wie, jak miał na imię, jednak seks z nim był najlepszy w jej życiu. Na koniec spotkania składają sobie obietnice, że jeśli kiedyś się jeszcze spotkają, powtórzą go. Mijają cztery lata, a u kobiety wiele się zmienia.... {} Recenzja książki Niebezpieczny trójkąt

Recenzja

5.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Niebezpieczny trójkąt” kusił mnie z daleka, mamił mnie intrygującym podtytułem i obiecywał niezapomniane wrażenia, ale czy rzeczywiście tak było? O tym już za chwileczkę. Główną bohaterkę Nikole Pstryk poznajemy, gdy na zakończenie wakacji postanawia ostro zaszaleć. Wiedziała doskonale, że nazajutrz wraca do rodzinnego miasta i nie wie, kiedy ... {} Recenzja książki Niebezpieczny trójkąt

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl