Recenzje książki "O jedno cię proszę"

Dodaj swoją recenzję

"Chroń ją!" - czyli tajemnica sprzed lat

24.07.2022

Recenzję książki „O jedno cię proszę” rozpocznę od tego, że w ogóle nie powinienem jej przeczytać, a jednocześnie, jak zapewnia jej wydawca, czytać ją z rozpalonymi policzkami, nie śpiąc po nocach. Taki właśnie efekt wywołuje sprzecznie napisany blurb, który z jednej strony wskazuje, że książka przeznaczona jest wyłącznie dla kobiet (a fuj, panowi... Recenzja książki O jedno cię proszę

o jedno cię prosze

13.06.2022

Książka ma świetną fabułę choć muszę przyznać, że nie do końca byłam początkowo dużo się dzieje z czasem akcja zwalnia i samo zakończenie jest dość zaskakujące. Hannah i Owen to szczęśliwe małżeństwo. Ona tworzy świetne meble i jest dość znana i ceniona. On pracuje w firmie . Razem wychowują jego córkę Bailey. Hannah jest dość młodą kobietą, ... Recenzja książki O jedno cię proszę

@Lalka1@Lalka1 × 2

"O jedno Cię proszę", Laura Dave

4.06.2022

18.05 swoją premierę miał thriller "O jedno Cię proszę" Laury Dave. Książka, której nakład za granicą liczy już ponad milion egzemplarzy! Jakie jest Wasze podejście do takich bestsellerów? Czy uważacie, że możecie się spodziewać świetnej lektury, a może Waszym zdaniem takie powieści są często zbyt mocno przereklamowane? Zapewniam Was, że tym raze... Recenzja książki O jedno cię proszę

ciekawa

3.06.2022

Hannah i Owen od jakiegoś czasu są szczęśliwym małżeństwem. Mieszkają wspólnie z dorastającą córką mężczyzny, która co prawda nie darzy wielką miłością nowej macochy, jednak jakoś radzą sobie we wzajemnych stosunkach. Nic nie zapowiada tego, co niebawem ma się stać. Owen jak każdego dnia wychodzi do pracy, czule żegnając się z żoną. Pierwszą dziwn... Recenzja książki O jedno cię proszę

Ucieczka nie zawsze jest najlepszym rozwiązaniem.

2.06.2022

"Jeśli człowiek przed czymś ucieka, to zwykle przed sobą samym." Po przeczytaniu a właściwie częściowym wysłuchaniu książki Laury Dave "O jedno cię proszę" zaczęłam się zastanawiać nad tym, co ja bym zrobiła gdybym była na miejscu głównej bohaterki Hannah. Gdyby sią okazało, że nie wiem nic prawdziwego o najbliższej mi osobie, która ma całkowicie... Recenzja książki O jedno cię proszę

@maciejek7@maciejek7 × 21

O jedno Cię proszę - recenzja

2.06.2022

RECENZJA „Jeśli człowiek przed czymś ucieka, to zwykle przed sobą samym”. Czasami wydaje nam się, że o najbliższych wiemy już wszystko. Znamy ich jak własną kieszeń. Znamy ich wady i zalety. Znamy ich ulubiony kolor czy ulubioną potrawę. Wiemy nawet, o której godzinie i jaką pije kawę. Niestety, przychodzi taki okres, że najbliższa nam osoba sta... Recenzja książki O jedno cię proszę

SEKRETY ZAWSZE WYCHODZĄ NA WIERZCH

1.06.2022

Nie wiem jak tam w Waszych miastach, ale w moim, ostatnio pogoda nie zachęca do spacerów, a przynajmniej nie takich pozbawionych ryzyka, że się zmoknie. I tak, znam to powiedzenie, że "kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana", z tym, że w tym przypadku, co najwyżej można wziąć łyka brudnej deszczówki, więc i ryzykować nie specjalnie jest warto. A ... Recenzja książki O jedno cię proszę

Wciągający thriller

29.05.2022

Zaintrygowana opisem sięgnęłam po tę książkę, a mój wybór okazał się strzałem w dziesiątkę. Po mimo tego, że jest to pozycja z gatunku thriller, to nie znajdziecie w niej rozlewu krwi, brutalności, przemocy czy też mrożących krew w żyłach scen. Za to otrzymujemy świetną, wielowątkową historie, która poprowadzona jest po mistrzowsku. Mamy specyficz... Recenzja książki O jedno cię proszę

@Izzi.79@Izzi.79 × 5
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl