Recenzje książki "Odejdziesz ze mną?"

Dodaj swoją recenzję

Odejdziesz? Zostaniesz?

3.04.2022

Zabójczy Szczecin, którego osobiście nie miałam okazji zwiedzić, ale udało się go przemierzyć na kartach powieści Diany Brzezińskiej "Odejdziesz ze mną? " To już czwarte spotkanie z duetem Ady i Krystiana. Autorka wkroczyła na moje salony rok temu całkiem przypadkowo. Przeszukując otchłanie internetu, natknęłam się na jej twórczość i tak zostałam ... Recenzja książki Odejdziesz ze mną?

Ostatnie starcie Wilczych Klonów

11.02.2022

Ostatnie spotkanie z Wilczymi Klonami. Będzie mi ich brakowało…, szczególnie Przemka, którego polubiłam za tę jego prawość, opanowanie, lojalność. Krystian, oczyszczony z zarzutów stawianych mu w poprzedniej części, usiłuje ogarnąć swoje życie zawodowe. Nie jest to łatwe bowiem mierzy się z niechęcią i ostracyzmem wśród przełożonych i kolegów. ... Recenzja książki Odejdziesz ze mną?

Psycholog, komisarz i prokurator znów na tropie groźnego przestępcy

18.01.2022

Kilka miesięcy temu miałam przyjemność poznać twórczość Diany Brzezińskiej. Od samego początku jestem zauroczona jej książkami. Już od pierwszych stron polubiłam głównych bohaterów, Adę, Basię i braci Wilków. Ada przeżyła ciężkie chwile, ale Krystian nie mniej. Dopiero w trzecim tomie autorka w końcu ich połączyła. To co przygotowała dla nich Brze... Recenzja książki Odejdziesz ze mną?

Czy to już finał Wilków?

30.12.2021

Od pierwszej części tej serii bardzo polubiłam braci Wilków oraz nową profilerkę, rudowłosą Adę. Z zapałem śledziłam ich losy i bardzo się z nimi zżyłam. Teraz musiałam trochę poczekać na ostatnią (?) część trochę dłużej, ale było warto! Nie zawiodłam się na autorce, wciągająca historia! Mimo tego, że to jest niby ostatnia część, lecz autorka zost... Recenzja książki Odejdziesz ze mną?

@maciejek7@maciejek7 × 21

Finał serii o Adzie i Krystianie!

12.12.2021

I właśnie tak… to ostatni tom serii o Adzie i Krystianie. "Odejdziesz ze mną?" Diany Brzezińskiej ma być finałem tego cyklu, którego premiera jest już 10.11.2021! Ostatnio żegnałam się z bohaterami innej serii i wcale to nie jest łatwe. Zwłaszcza, że z każdym wydanym tomem wracało się do nich jak do dobrych znajomych. Co wydarzyło się w Szczecinie... Recenzja książki Odejdziesz ze mną?

Odejdziesz ze mną?

14.11.2021

Jaka jest Waszą ulubiona seria kryminalna ? Do jednej z takich moich ulubionych zalicza się seria z Adą i Krystianem Diany Brzezińskiej Wszystkie cztery przeczytałam i powiem szczerze, chcę więcej 🙈 Na prawdę jest mi przykro,że to już koniec. Po tę serię sięgnęłam przypadkiem. Pamiętam jak wydawnictwo poszukiwało kilku osób do przeczytania książ... Recenzja książki Odejdziesz ze mną?

Czuję, że to jeszcze nie koniec

11.11.2021

Diana Brzezińska swoim piórem oczarowała mnie od kiedy tylko przeczytałam pierwszą część z serii o Adzie Czarneckiej i Krystianie Wilku. Mimo że rzadko sięgam po wątki romantyczne, muszę przyznać, że autorka z doskonałą precyzją odnalazła złoty środek oraz, co więcej, połączyła wątek kryminalny z wątkiem romantycznym. W tym miejscu pragnę wysłać w... Recenzja książki Odejdziesz ze mną?

@werka751@werka751 × 3

ODEJDZIESZ ZE MNĄ?

8.11.2021

„Jestem ostrzem sprawiedliwości, nigdy nie przestanę zabijać. Natomiast teraz wiem, jak nie dać się złapać, i jestem za to wszystko wdzięczny. Dałeś mi czas i szanse na zdobycie umiejętności. To znacznie więcej niż mogłem prosić”. Jeden telefon burzy spokój Krystiana. Czy przed laty popełnili z bratem kolosalny błąd? Czy dzisiaj wszyscy szukaj... Recenzja książki Odejdziesz ze mną?

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl