Recenzje książki "Ogród Kamili"

Dodaj swoją recenzję

Karaluch w kwiecie róży

27.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kamilka to stworzonko dziecinne i melancholijne – mieszka sobie w pensjonarskim pokoiczku pełnym pastelowych mebelków jak z domku dla lalek z tapetą w różyczki, wolny czasiczek poświęca na wąchanie kwiatuszeczków w państwowym ogrodzie, przeglądanie ofertek wydawniczkowych i wzdychanie do urokliwych domeczków w Interneciku. Wszystko to być może był... {} Recenzja książki Ogród Kamili

@KazikLec@KazikLec {}× 3

"Ogród Kamili"

15.07.2014

Tytułowa bohaterka jest dwudziestokilkuletnią romantyczką, wielbicielką róż i książek. Kobieta mimo młodego wieku, została bardzo doświadczona przez życie. Jako szesnastolatka przeżyła traumę, kiedy to w wypadku samochodowym zginęła jej matka. Na domiar złego, dokładnie tego samego dnia Jakub, pierwsza i jak do tej pory jedyna wielka miłość Kamili,... {} Recenzja książki Ogród Kamili

Ogród Kamili - Pierwsza część Kwiatowej serii

17.05.2014

„Aby marzenia się spełniły, nie wystarczy marzyć, trzeba zrobić pierwszy krok. Wyjść z bezpiecznego”teraz” i zacząć działać”. Bohaterką książki jest Kamila Nowodworska. Kamila – marzycielka. Kamila – romantyczka, uwielbiająca przenosić się w świat wykreowany na stronach jej ulubionych książek. Śniąca o rodzinie…o domku z ogródkiem, pełnym jej ukoc... {} Recenzja książki Ogród Kamili

@monweg@monweg {}

Historia, którą czyta się jednym tchem

12.05.2014

Kochani, chcę Wam dziś opowiedzieć o książce, którą nie dość,że przeczytałam w kilka godzin, to okładka mnie po prostu uwiodła. "Ogród Kamili" jest opowieścią o młodziutkiej dziewczynie wychowanej przez ciotkę. Kamila wiele w życiu przeszła, ojca nigdy nie miała, mama umarła, miłość jej życia złamała jej serce i zniknęła w najgorszej możliwej chwil... {} Recenzja książki Ogród Kamili

Ogród Kamili

9.02.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Ogród Kamili" jest pierwszą powieścią Kasi Michalak z nowej serii - kwiatowej. Książka działa na czytelnika już od pierwszego kontaktu dłoni z okładką, bowiem litery są wypukłe i dzięki temu zmysł dotyku tworzy preludium do lektury. Późniejsze doznania skupiają się na wyobraźni i powonieniu, gdyż przy dobrze rozwiniętej sztuce fantazjowania, można... {} Recenzja książki Ogród Kamili

@ejotek@ejotek {}

Ogród Kamili

10.01.2014

Zawsze mam wątpliwości kiedy sięgam po takie książki jak ja. Jak można na blogu zauważyć, moimi ulubionymi gatunkami są zdecydowanie i niepodważanie fantastyka i literatura podróżnicza. Ta pierwsza we wszelkich odmianach: te bzdety dla nastolatek i urban fantasy i science fiction, chociaż z tym ostatnim dopiero się oswajam. O książkach podróżniczyc... {} Recenzja książki Ogród Kamili

Ogród Kamili

27.11.2013

Wszystko, co napisała Katarzyna Michalak biorę w ciemno. Autorka zdobyła moją sympatię już przy pierwszej książce jej autorstwa, jaka wpadła mi ręce - "Bezdomnej". Choć myślałam, że taka literatura jest "nie dla mnie", dałam jej szansę i... teraz wszystkie powieści pochłaniam jednym tchem. Kiedy zobaczyłam okładkę "Ogrodu Kamili" wiedziałam, że i ... {} Recenzja książki Ogród Kamili

Ogród Kamili

10.11.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Za każdym razem, kiedy sięgam po książki Michalak, do końca nie wiem, czego mogę się po nich spodziewać. Autorkę poznałam blisko półtora roku temu, kiedy w moje ręce zupełnym przypadkiem trafiła jej powieść "Rok w Poziomce". Tamtego dnia zakochałam się w tej historii i wiedziałam jedno - chcę więcej! Od tamtej pory przeczytałam prawie wszystkie dot... {} Recenzja książki Ogród Kamili

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl