Recenzje książki "Ogród Kamili"

Dodaj swoją recenzję

Karaluch w kwiecie róży

27.04.2020

Kamilka to stworzonko dziecinne i melancholijne – mieszka sobie w pensjonarskim pokoiczku pełnym pastelowych mebelków jak z domku dla lalek z tapetą w różyczki, wolny czasiczek poświęca na wąchanie kwiatuszeczków w państwowym ogrodzie, przeglądanie ofertek wydawniczkowych i wzdychanie do urokliwych domeczków w Interneciku. Wszystko to być może był... Recenzja książki Ogród Kamili

@KazikLec@KazikLec × 3

"Ogród Kamili"

15.07.2014

Tytułowa bohaterka jest dwudziestokilkuletnią romantyczką, wielbicielką róż i książek. Kobieta mimo młodego wieku, została bardzo doświadczona przez życie. Jako szesnastolatka przeżyła traumę, kiedy to w wypadku samochodowym zginęła jej matka. Na domiar złego, dokładnie tego samego dnia Jakub, pierwsza i jak do tej pory jedyna wielka miłość Kamili,... Recenzja książki Ogród Kamili

Ogród Kamili - Pierwsza część Kwiatowej serii

17.05.2014

„Aby marzenia się spełniły, nie wystarczy marzyć, trzeba zrobić pierwszy krok. Wyjść z bezpiecznego”teraz” i zacząć działać”. Bohaterką książki jest Kamila Nowodworska. Kamila – marzycielka. Kamila – romantyczka, uwielbiająca przenosić się w świat wykreowany na stronach jej ulubionych książek. Śniąca o rodzinie…o domku z ogródkiem, pełnym jej ukoc... Recenzja książki Ogród Kamili

Historia, którą czyta się jednym tchem

12.05.2014

Kochani, chcę Wam dziś opowiedzieć o książce, którą nie dość,że przeczytałam w kilka godzin, to okładka mnie po prostu uwiodła. "Ogród Kamili" jest opowieścią o młodziutkiej dziewczynie wychowanej przez ciotkę. Kamila wiele w życiu przeszła, ojca nigdy nie miała, mama umarła, miłość jej życia złamała jej serce i zniknęła w najgorszej możliwej chwil... Recenzja książki Ogród Kamili

Ogród Kamili

9.02.2014

"Ogród Kamili" jest pierwszą powieścią Kasi Michalak z nowej serii - kwiatowej. Książka działa na czytelnika już od pierwszego kontaktu dłoni z okładką, bowiem litery są wypukłe i dzięki temu zmysł dotyku tworzy preludium do lektury. Późniejsze doznania skupiają się na wyobraźni i powonieniu, gdyż przy dobrze rozwiniętej sztuce fantazjowania, można... Recenzja książki Ogród Kamili

Ogród Kamili

10.01.2014

Zawsze mam wątpliwości kiedy sięgam po takie książki jak ja. Jak można na blogu zauważyć, moimi ulubionymi gatunkami są zdecydowanie i niepodważanie fantastyka i literatura podróżnicza. Ta pierwsza we wszelkich odmianach: te bzdety dla nastolatek i urban fantasy i science fiction, chociaż z tym ostatnim dopiero się oswajam. O książkach podróżniczyc... Recenzja książki Ogród Kamili

Ogród Kamili

27.11.2013

Wszystko, co napisała Katarzyna Michalak biorę w ciemno. Autorka zdobyła moją sympatię już przy pierwszej książce jej autorstwa, jaka wpadła mi ręce - "Bezdomnej". Choć myślałam, że taka literatura jest "nie dla mnie", dałam jej szansę i... teraz wszystkie powieści pochłaniam jednym tchem. Kiedy zobaczyłam okładkę "Ogrodu Kamili" wiedziałam, że i ... Recenzja książki Ogród Kamili

Ogród Kamili

10.11.2013

Za każdym razem, kiedy sięgam po książki Michalak, do końca nie wiem, czego mogę się po nich spodziewać. Autorkę poznałam blisko półtora roku temu, kiedy w moje ręce zupełnym przypadkiem trafiła jej powieść "Rok w Poziomce". Tamtego dnia zakochałam się w tej historii i wiedziałam jedno - chcę więcej! Od tamtej pory przeczytałam prawie wszystkie dot... Recenzja książki Ogród Kamili

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl