Recenzje książki "Ostatni dzień"

Dodaj swoją recenzję

Czy istnieje szczera przyjaźń i braterstwo krwi???

1.08.2022

"Ostatni dzień" to moje pierwsze spotkanie z twórczością Luanne Rice, po prostu nie wpadła mi w ręce (lub w oczy) jakaś inna jej książka. Ta natomiast zaintrygowała mnie swoją okładką oraz opisem i komentarzami innych pisarzy. Podejrzewałam, że powinna być interesująca, przyznam nawet, że taka była, chociaż moim zdaniem jak na thrillera, to z niec... Recenzja książki Ostatni dzień

@maciejek7@maciejek7 × 23

Morderstwo w Black Hall

9.07.2022

Z pozoru idealne życie kryje pod spodem mnóstwo mrocznych tajemnic. I wstydu. Dni są już gorące, a noce przyjemnie ciepłe. Lato rozkwita w pełni, a mnie ogarnia otchłań rozpaczy. Po raz kolejny uciekam w sobie znany sposób – w książki. Tym razem w moje dłonie trafił „Ostatni dzień” Luanne Rice od wydawnictwa MUZA. Między łzami a próbami bran... Recenzja książki Ostatni dzień

@Zaneta@Zaneta × 4

Last Day

13.06.2022

Beth i jej siostra Kate są właścicielkami Lathrop Gallery – galerii sztuki pozostającej w rodzinie od lat. Beth spodziewa się dziecka, a kiedy przez większość dnia nie ma z nią kontaktu zdenerwowana Kate wzywa policję. Na miejscu okazuje się, że kobieta została zamordowana. Sprawca postarał się, by wszystkie ślady zniknęły. Pierwszym podejrzanym s... Recenzja książki Ostatni dzień

@justyna_@justyna_ × 10

Miłość, zdrada, uśpiona namiętność ...

6.06.2022

Senne nadmorskie miasteczko Black Hall w stanie Connecticut. Nikt tam nigdy się nie bał, oaza bezpieczeństwa i spokoju. A jednak. Dobra passa zniknęła. Ktoś zaburzył codzienne szczęście zamożnych i wpływowych rodzin. Pewnego gorącego wakacyjnego dnia została zamordowana Beth Lathrop i jej nienarodzone dziecko. Zbrodnia wstrząsnęła okolicą, mieszka... Recenzja książki Ostatni dzień

Ostatni dzień

30.05.2022

Kilka słów o Ostatnim Dniu Luanne Rice. Sennym nadmorskim miasteczkiem wstrząsa makabryczna zbrodnia ciężarnej kobiety. Ofiarą jest znana właścicielka galerii sztuki, Beth Woodward. Gdyby tego było mało, z miejsca zbrodni zostaje skradziony słynny obraz lokalnego artysty. Ten sam, który przed laty również został skradziony, a w napadzie zginęła ma... Recenzja książki Ostatni dzień

Ostatni dzień

30.05.2022

Czy historia lubi się powtarzać? I co tak naprawdę jest motywem zbrodni? Kiedy pewnego lipcowego dnia dochodzi do morderstwa Beth Lathrop, okazuje się, że po raz kolejny znika także cenny obraz, ukradziony i odzyskany wiele lat temu. Winny tamtemu napadowi, jest ojciec Beth, który zatrudnił Andersonów, by związali jego żonę i córki (Kate i Beth)... Recenzja książki Ostatni dzień

Za dużo słów, które zagłuszyły ciekawą intrygę

28.05.2022

Uwielbiam mroczne historie. Z lubością daję się pochłonąć opowieściom, gdzie krwawa zbrodnia to dopiero początek, za którym kryją się ludzkie namiętności, emocje i głęboko chowane urazy. Coraz trudniej jednak, w zalewie wydawniczych nowości natrafić na książkę, która zapewni czytelnikom rozrywką na wysokim poziomie. Czasami mam wrażenie, że wszyst... Recenzja książki Ostatni dzień

@nika.mail@nika.mail × 9

Dla mnie to był thriller doskonały.

28.05.2022

Uwaga! Pragnę Wam przedstawić thriller doskonały. Taki, który przeczytałam w ciągu 24 godzin. Jest w nim wszystko to, co czego oczekuję od dobrego thrillera: intrygująca historia, nieoczywiste zakończenie, różnorodni bohaterowie, tajemnice, dramaty, małe lub większe kłopoty. Gdy sięgam po thriller chcę odczuwać emocje takie jak niepokój czy niepew... Recenzja książki Ostatni dzień

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl