Recenzje książki "Ostatni dzień"

Dodaj swoją recenzję

Black Hall, bezpieczna przystań ?

24.05.2022

Każdy z nas ma jakieś swoje sekrety i tajemnice, które niekoniecznie powinny ujrzeć światło dzienne. Rodziny, często na pozór idealne również mogą mieć swoje mroczne sekrety. Pieniądze...niezwykle ważny element naszej codzienności Zazdrość.... nawet nie zauważamy jak często stanowi również część naszego życia Miłość.... każdy z nas jej pragnie, cz... Recenzja książki Ostatni dzień

@Ewelina229@Ewelina229 × 16

Popękane życie

24.05.2022

Przeczytałam prawie wszystkie powieści Luanne Rice i bardzo się ucieszyłam gdy w zapowiedziach wydawnictwa Muza zobaczyłam kolejną książkę tej poczytnej amerykańskiej autorki. "Ostatni dzień" od razu trafił na półkę priorytetów czytelniczych i muszę powiedzieć, że naprawdę warto było sięgnąć po tę emocjonującą pozycję. Akcja powieści została um... Recenzja książki Ostatni dzień

Ostatni dzień

22.05.2022

W Black Hall w stanie Connecticut, w jednym z domów zostają odnalezione zwłoki ciężarowej Beth Lathrop. Jednak nie doszło do śmierci z przyczyn naturalnych. Kobieta została brutalnie zamordowana. Do morderstwa doszło w chwili, gdy jej najbliżsi byli poza domem. Śledztwo prowadzi detektyw Reida, który ma bardzo osobisty stosunek do denatki i jej si... Recenzja książki Ostatni dzień

@Malwi@Malwi × 21

Ostatni dzień

21.05.2022

Dramatyczna, mroczna historia rodzinna pełna kłamstw i skrzętnie skrywanych sekretów. Mieszkańcy i turyści spokojnej, nadmorskiej miejscowości Black Hall w stanie Connecticut wstrząśnięci są brutalną zbrodnią.W swoim domu zamordowana zostaje właścicielka galerii sztuki Beth Lathrop i jej nienarodzone dziecko.Po dokładnych oględzinach mieszkania o... Recenzja książki Ostatni dzień

@promyk1@promyk1 × 1

Ostatni dzień recenzja

20.05.2022

Po rozczarowaniu "Echo Manem" moje thrillerowe serduszko zapragnęło przeczytać książkę z tegoż gatunku, która spełni jego oczekiwania. Sięgając po "Ostatni dzień" od Luanne Rice, byłam pełna obaw, ale też nadziei. Te, szczęśliwie, zostały zaspokojone. Ta książka jest nie tylko dobrym thrillerem, w którym zagadka śmierci Beth Lathrop gra pierwsze s... Recenzja książki Ostatni dzień

@Anuszka@Anuszka × 1

Miłość, zdrada, związki i śmierć

20.05.2022

Beth Lathrop została brutalnie zamordowana w swojej rezydencji w zamożnej części Black Hall. Była w zaawansowanej ciąży. Jej siostra, Kate Woodward, wezwała policję, bo z Beth nie można się było skontaktować od kilku dni. Zwłoki odkryli lokalni policjanci, Peggy McCabe i Jim Hawley. Śledztwo prowadzi detektyw Conor Reid. Beth była w domu sama, jej... Recenzja książki Ostatni dzień

@Meszuge@Meszuge × 7

Ostatni dzień

20.05.2022

Zwyczajnie kłamstwo ma wymiar grzechu i jest zaprzeczeniem miłości. Godzi w dobre imię człowieka, rani, dzieli, wprowadza zamęt, narusza relacje. Uderza w zasady sprawiedliwości i podważa zaufanie. Ostatecznie dotyka samego człowieka. Kumuluje się wokół jego duszy niczym warstwa brudu, powodując wewnętrzne skrzywienie i często prowadzi do tragedii... Recenzja książki Ostatni dzień

🎉RECENZJA PRZEDPREMIEROWA🎉

17.05.2022

„Spokojną nadmorską społecznością wstrząsa brutalna zbrodnia...” „Ostatni dzień” autorstwa Luanne Rice, stanowi połączenie thrillera psychologicznego z dramatem rodzinnym, którego premiera już w tę środę - 18 maja! „Ostatni dzień” to kolejna książka, w której królują kobiety. Jest to historia pełna sekretów rodzinnych - czyli to co w thrillerach ... Recenzja książki Ostatni dzień

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl