Recenzje książki "Ostatni Rozdział"

Dodaj swoją recenzję

Rozliczenie z przeszłością

19.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rozliczenie z przeszłością Czasem niezamknięte czy nierozwiązane sprawy z przeszłości nie pozwalają nam normalnie żyć, rzutują na całej naszej przyszłości, blokując nas i powstrzymując przed szczęśliwym życiem. Nie wiemy czasem co wpływa na to, że nie potrafimy zaufać drugiemu człowiekowi tak do końca, czemu nie możemy stworzyć trwałego związku, ... {} Recenzja książki Ostatni Rozdział

@karolina92@karolina92 {}× 1

"Ostatni rozdział"

26.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przychodzę do Was z recenzją „Ostatni rozdział” który wysłuchałam dzięki legimi. Jest to powieść, w której przeszłość i teraźniejszość się przeplatają. Główna bohaterka - Olga, została porzucona bez słowa wyjaśnienia przez kochanka. Przez to ma problem aby zbudować stały związek. Uczęszcza na terapię, dzięki której napisała książkę "Germanicus". ... {} Recenzja książki Ostatni Rozdział

@aditka@aditka {}

Ostatni rozdział...

20.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

" Ostatni rozdział" ~ K. Kalista . Opis autorski : "Fascynujący debiut. Grająca schematami i konwencjami, wciągająca powieść szkatułkowa, w której przyszłość i teraźniejszość przenikają się płynnie, a napięcie miesza się z humorem. Zraniona przed laty, porzucona przez partnera bez słowa wyjaśnienia Olga nie potrafi zbudować trwałego, szczęśliweg... {} Recenzja książki Ostatni Rozdział

Rozdział życiowy

16.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy spotkaliście się kiedyś z takim zjawiskiem,że można napisać książkę w książce? Otóż tak moi drodzy – można. Możecie to odkryć w powieści debiutanckiej Pani Kasi. Poznajemy bohaterkę Olgę która jest świeżo po rozwodzie.Jest świetną tłumaczką z języka niemieckiego. Mimo towarzystwa rodziców,przyjaciół i siostry czuje się bardzo samotna. Nie p... {} Recenzja książki Ostatni Rozdział

uwielbiam

16.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Macie jakieś ulubione wydawnictwo, czy zupełnie nie zwracacie na nie uwagi przy wyborze książek? Ja bardzo lubię Wydawnictwo Czajna Owca, z którego też zrobił mi się samozwańczy maraton czytelniczy, ale nie narzekam, bo większość pozycji, przeczytanych do tej pory, mi się podobało. Kilka dni temu skończyłam „Ostatni rozdział”, którego autork... {} Recenzja książki Ostatni Rozdział

⭐RECENZJA⭐

9.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

⭐RECENZJA⭐ Czy można napisać książkę w książce? Można. I jest to fascynująca przygoda, gdy można ją czytać! Nasza bohaterka Olga pisze książkę, w której próbuję zrozumieć, dlaczego nie potrafi utrzymać trwałego związku. Brzmi ciekawie? A to tylko namiastka tego, co w tej powieści się dzieje! Przekonajcie się sami 😈 📑 Ostatnimi czasy do moich rąk ... {} Recenzja książki Ostatni Rozdział

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 3

Książka dobra jak najlepsza kawa

26.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Ostatni rozdział" śmiało mogę porównać do kawy idealnej - mocnej, gorącej, pobudzającej zmysły i dodającej energii. Takiej, przy której emocje wprost wylewają się z nas niczym rzeka. Przy której koimy łzy i smutki. I jednocześnie mamy odwagę jawnie je przeżywać. @Link napisała powieść w powieści. Obie historię budzą całą gamę emocji. Wywołują łzy... {} Recenzja książki Ostatni Rozdział

Ksiązka w książce

25.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka w książce? Gdy jesteś pisarzem to znaczy, że piszesz dwie historie? Czy są one niezależne, a później jakaś magiczna siła łączy je w jedno? Gdy jesteś czytelnikiem czy musisz wybierać, którą pokochasz bardziej? Bohater, której z książek skradnie serce? „Ostatni rozdział” Katarzyny Kalisty to powieść szkatułkowa, złożona z dwóch odrębnych... {} Recenzja książki Ostatni Rozdział

@justyna_@justyna_ {}× 5
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl