Recenzje książki "Otchłań. W potrzasku"

Dodaj swoją recenzję

Otchłań. W potrzasku

29.06.2012

Alexander Gordon Smith jest autorem horrorów i powieści dla nastolatków. Pisze od zawsze – jego pierwsze opowiadania powstały, gdy miał sześć lat. Uwielbia gry komputerowe. "Otchłań. W potrzasku" to pierwsza część bestsellerowej serii. Alex Sawyer to zwykły nastolatek. Od innych różni go tylko to, że w swoim życiu potrzebuje adrenaliny. Zapewnia ... {} Recenzja książki Otchłań. W potrzasku

Na dnie piekieł czeka Otchłań.

17.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Biegniesz nocą przez las, a drzewa wyciągają po ciebie swoje gałęzie niczym macki. Otaczają cię ze wszystkich stron. Z mroku wyłaniają się niewyraźne postaci. Jedna straszniejsza od drugiej. Wiesz, że są już coraz bliżej, zaraz cię dopadną, serce wali ci z siłą dzwonu, krew szumi w uszach. Czujesz, że coś łapie cię za kostkę... I nagle siadasz na ... {} Recenzja książki Otchłań. W potrzasku

@Fonin@Fonin {}

Otchłań. W potrzasku

26.10.2011

„Byłem tam, przecisnąłem się między deskami i wdarłem do zakazanego korytarza, popełniając zbrodnię, która równie dobrze mogła okazać się ostatnią w moim życiu. I co mi to dało? Cały ten wysiłek tylko po to, żeby zwiać z stamtąd w panice bojąc się każdego dźwięku.”* Nigdy nie wiadomo kiedy nasze życie zmieni swój bieg. Jednego dnia ciesz... {} Recenzja książki Otchłań. W potrzasku

otchłań. w potrzasku (Ola123)

9.09.2011

Alexander Gordon Smith*- jest autorem horrorów i powieści dla nastolatków. Pisze od zawsze- jego pierwsze opowiadania powstały, gdy miał sześć lat. Uwielbia gry komputerowe. Muszę przyznać ,że pierwszy raz miałam okazję zapoznać się z tym autorem i ta książka to było pierwsze dzieło ,które przeczytałam Pana Smitha. Nie spodziewałam się ,że będę mi... {} Recenzja książki Otchłań. W potrzasku

"Otchłań. W potrzasku"

9.08.2011

„Otchłań. W potrzasku” książka mnie zafascynowała gdy po raz pierwszy zobaczyłam ją na półce w księgarni. Dlaczego tak bardzo zapragnęłam przeczytać tę powieść? Otóż, książka ma niesamowitą okładkę, jest w pewien sposób przerażająca ale także przykuwająca uwagę. Jednym słowem jestem zachwycona tym, że posiadam tę książkę. Pomijają okładkę, należy p... {} Recenzja książki Otchłań. W potrzasku

Otchłań. W potrzasku

18.07.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Poniżej niebios piekło się rozpościera, poniżej piekieł czeka na was Otchłań!"* Alexander Gordon Smith jest autorem horrorów i powieści dla nastolatków. Pisze od zawsze – jego pierwsze opowiadania powstały, gdy miał sześć lat. Uwielbia gry komputerowe. "Otchłań. W potrzasku" to pierwsza część bestsellerowej serii. Alex nie spodziewał się, że prz... {} Recenzja książki Otchłań. W potrzasku

Miejsce gorsze od piekła

29.05.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Alex Sawyer zgubił się w rzeczywistości go otaczającej. To w głębi serca dobry nastolatek, który jednak wpadł w złe towarzystwo i zaczął powoli łamać prawo - rozboje, kradzieże, włamania. Jednakże nigdy w życiu nie zamordowałby najlepszego kumpla. A oto właśnie zostaje oskarżony - o zastrzelenie Toby'ego. Alex ma pecha - żyje w czasach, w których ... {} Recenzja książki Otchłań. W potrzasku

@enga@enga {}

otchłań

22.04.2011

Siedemnastoletni Alex Sawyer zostaje wrobiony w morderstwo i skazany na dożywocie w Otchłani. To więzienie dla młodocianych przestępców, prawdziwa podziemna twierdza, w której czai się czyste zło. Alex ma tylko dwie opcje: ulegnie okrutnym regułom więziennego życia, nieludzkim strażnikom i bezlitosnym gangom skazańców albo spróbuje uciec, choć niko... {} Recenzja książki Otchłań. W potrzasku

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe