Recenzje książki "Pamiętnik z przyszłości"

Dodaj swoją recenzję

Przyszłość zapisana w pamiętniku.

18.03.2015

Tamara jest z tego typu dziewczyn, które zawsze dostają to, czego zapragną. Urodzona w zamożnej rodzinie irlandzkiego pochodzenia, wychowywała się w domu z prywatną plażą, szafą pełną markowych ciuchów i własną luksusową łazienką. Kiedy jej ojciec popełnia samobójstwo, życie Tamary i jej matki wisi na włosku. Bank zajmuje im dom, a one sprzedają ws... {} Recenzja książki Pamiętnik z przyszłości

"Pamiętnik z przyszłości"

9.08.2012

Na pewno każdy choć raz w życiu zastanawiał się, jakby to było znać swoją przyszłość. Gdybyśmy wiedzieli, co przyniesie jutro, moglibyśmy zachować się inaczej w niektórych sytuacjach, aby zmienić coś na naszą korzyść. Taką szansę od losu otrzymała nastoletnia Tamara Goodwin w momencie, w którym jej życie zaczęło się walić. Bogata dziewczyna, która ... {} Recenzja książki Pamiętnik z przyszłości

@Deline@Deline {}

Sami musimy tworzyć naszą przyszłość

18.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po raz pierwszy usłyszałam o Cecelii Ahern od mojej siostry, która polecała mi książkę - "P. S. Kocham Cię!". Jednak tak się złożyło, że do tej pory nie miałam okazji jej przeczytać. Tak więc "Pamiętnik z przyszłości" stał się moim kluczem otwierającym drzwi do świata prozy tej irlandzkiej pisarki. Z początku miałam nieodparte wrażenie, że będę mi... {} Recenzja książki Pamiętnik z przyszłości

@jenah@jenah {}

Magiczny pamiętnik przepowiada przyszłość

13.07.2012

Większość pewnie kojarzy Cecelię Ahren z książką P.S. Kocham Cię!, powieść ta szybko stała się bestsellerem i doczekała się ekranizacji. Nie miałam okazji jej czytać, ale byłam ciekawa twórczości autorki. Słyszałam same ochy i achy na jej temat, więc tym bardziej byłam ciekawa, o co chodzi. Zupełnie przypadkowo wpadł mi w ręce Pamiętnik z przyszłoś... {} Recenzja książki Pamiętnik z przyszłości

@binola@binola {}

Klucz do tajemnic jutra

8.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy tylko zauważyłam na półce w bibliotece „Pamiętnik z przyszłości”, powieść pióra pani Ahern, nie wahałam się ani chwili. Wiedziałam, że muszę przeczytać tę książkę. Wszystko za sprawą „PS Kocham Cię”, debiutanckiej powieści tej autorki, która absolutnie zawładnęła moim sercem i kazała się postawić na półce mojej prywatnej biblioteczki. Cecilia... {} Recenzja książki Pamiętnik z przyszłości

Droga do dnia następnego

1.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

NIE ZAPOMNIJ ... Możliwość spojrzenia w przyszłość, choćby jedynie zerknięcia na rzeczy, które mają dopiero nadejść, jest już sama w sobie niezwykle ekscytująca. Jeśli przypadkiem lub też jakiś cudem uda nam się taką wiedzą posiąść, to cóż możemy z nią zrobić ? Podejmiemy walkę z rzeczywistością o inne, może przez to lepsze jutro. Tym razem jednak ... {} Recenzja książki Pamiętnik z przyszłości

Pamiętnik z przyszłości

13.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cecelia Ahern ukończyła studia dziennikarskie. Jej kariera pisarska rozpoczęła się w 2004 roku, gdy opublikowała "P.S. Kocham Cię!". Książka błyskawicznie stała się bestsellerem, została sprzedana do 40 krajów, a w 2007 sfilmowana. W wydawnictwie Świąt Książki ukazały się inne powieści Ahern: Na końcu tęczy, Gdybyś mnie teraz zobaczył, Kraina zwana... {} Recenzja książki Pamiętnik z przyszłości

"Dziś to jutro, tylko że wczoraj..."

7.11.2011

Cecelia jest mi w pewien sposób bardzo bliska. Tą książką udowodniła mi jednak przede wszystkim, że jest autorką pełną niespodzianek. Spodziewałam się znaleźć tu coś zupełnie innego. I nie mam wcale na myśli "PS.Kocham Cię", dzięki któremu stała się sławna, bo tę pozycję traktowałam dotąd jako coś wyodrębnionego z reszty jej twórczości, która ... {} Recenzja książki Pamiętnik z przyszłości

@daimon@daimon {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl